Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Toka 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mě prostě tenhle mustr marvelovek strašně baví. Má to sympatický postavy, má to náboj, má to hlavně super vtipný nápady, má to boží efekty... Jako jo, je to pořád to samý, ale sakra co víc bych jako měl chtít, než je tohle? Za mě perfektní mainstreamový komiksový sci-fi. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevím, bydlím na vesnici a tak mravence, vosy, slimáky a podobné tvory mám dennodenně na očích. Plus nejsem žádným ortodoxním zastáncem akčních stejnostejných filmů o superhrdinech a tak úplně nevím co dodat. Klaďas, padouch, ohrožení….pořád dokolečka, dokola. Chcete slyšet nějaká pozitiva? Paul Rudd je prostě ultra sympatický chlapík s nadpřirozenými schopnostmi a boční linie s jeho dcerkou dává filmu jakousi lidskou tvář. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Marvel už to taky pere na sílu. Duch a šablony filmu jsou nemlich to stejný, prostě neustále to musí být vtipný, ale bohužel už je to vyčpělý. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Ant-Man je druhořadým hrdinou Marvelu a prakticky i podle toho vypadá tento film, což ale není vůbec špatně. Ba naopak. Film je akční komedií a vlastně si na nic nehraje. Kevin Feige moc dobře ví, že má ve stáji jiné koně, kteří vyhrávají MCU závody, Ant-Man je takovým pokusným oslem, který má převážně pobavit a hlavně nějak dojet do cíle. A to se vlastně daří na jedničku. Příběh odsýpá, svým pojetím rozhodně neurazí, hlavní záporák nechce zničit svět, ale má úplně jinou a docela nevšední motivaci, za což tvůrcům patří obrovské plus. Celý děj filmu se drží velice při zemi, což skvěle koresponduje s tímto hrdinou, který opravdu zná své místo v celém universu a nemá zapotřebí si hrát na něco jiného. Všechny postavy jsou dobře napsané a je úplně jedno, jestli se zamilujete do křehké Cassie po brblajícího Luise či šarmantního Michaela Douglase. Rozhodně se nejedná o film, po kterém budete muset vehementně s přáteli diskutovat jako po Avengers: Infinity War, nebo ho řadit mezi nejlepší MCU filmy, ale rozhodně jde o dílo, které si vždy rádi pustíte při komiksovém MCU maratonu. Zkrátka jde o snímek, který má na dvě hodiny diváka pořádně pobavit, což se povedlo. Nic jiného od filmu nikdo neočekává, takže Ant-Man bohatě splnil má očekávání a já se královsky bavil. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Neviem či to bol Kevin Feige, alebo niekto iný, no zvoliť do roly Scotta Langa Paula Rudda bol geniálny ťah a vypláca sa im to už po druhý krát. Ľudia sa zvyknú sťažovať, že filmy od Marvelu postradajú isté prvky temna a sú až príliš smerované na deti. Dalo by sa uviesť veľa príkladov, kedy tomu tak ani omylom nebolo, no ja len podotknem, že aj takéto filmy sú potrebné a až osožné. Po veľkej dávky drámy, akcie a až by som povedal apatie zo strany MCU hrdinov, ktorou nás zahltili v IW, je dobré takto zvoľniť a dostať sa nohami na zem. Potitulkové scény ma prekvapili, u prvej ma zamrazilo ako po konci IW, no a druhá bola v podstate úplne zbytočná. Film som si užil a netrpezlivo čakám na viac. 80 %. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ant-Man pro mě stále zustává takovym černym Petrem mezi Marvelovkama. Hlavnim plusem je stejně jako v předchozim případě herecký obsazení (Michael Peňa a Michael Douglas). Světlejší momenty občas přinesly i akční scény, pár vtípků a uplně nejlepší nakonec byla potitulková scéna lákající na další Avengers. Scénář mi ale přišel až moc "komorní". Jakkoliv oceňuju, že Marvel zkouší zase něco trochu jinýho, zkrátka jsem v příběhu postrádal určitej superhrdinskej prvek, kdy jde o záchranu města, země nebo rovnou světa. Tentokrát se řeší jenom záchrana manželky dr. Pyma, což je v kombinaci s tim, že slabší záporák moc nenabídne a komediální dějová linka je v nejlepšim případě průměrná, prostě málo. I bez větších očekávání kvůli jedničce ve stylu "neurazí, nenadchne" se nemůžu ubránit menšímu zklamání. Inu, dokonce i Marvel má slabší chvilky. ()

FanKalEl 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo vážne slabé, jednotka mala fakt niečo do seba a druhý diel by mal tiež nebyť nevyužitého potenciálu. Marvelovka alebo skôr rodinný film kde vážne doslova nič nefunguje okrem občasného vtipu. Nemôžem povedať že by som nechechtal pri niektorých scénach, no časom mi to liezlo na nervy lebo tie vtipné vsuvky rušili vážny dej len kvôli tomu aby to nevyznelo temne a následne keď film obsahoval nerušené vážne scény ako napr. kontakt s matkou a hlavnými hrdinami, pôsobilo to veľmi umelo, až smiešne. Aspoň že dostala nejaký priestor postava Mika Penau. Je to fakt najslabší film z MCU. Black Panther je o dosť lepší film a to som mu dal 3 hviezd. Ant-Man a Wasp je za 2 hviezdy; prvá za humor ktorý bol občas fakt vydarený a druhá za Mika a jeho crew. (35%) ()

Critic 

všechny recenze uživatele

Všechny ty zvětšovací či zmenšovací udělátka a všechno okolo jsou moc hezky zpracované, z toho moje dětská duše jásala. Hrozně mě ale iritovalo jak v každé druhé scéně je nějaký nucený vtip na odlehčení. Skoro jsem si říkal, že museli Paul Ruddovi pouštět ukázky Chris Pratta se slovy "vidíš, takhle když budeš mluvit, tak to bude hrozná sranda". ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Místy docela nuda, akce je taková obyčejná, nic nového oproti jedničce to nepředvedlo. Zloduch je k smíchu, ale na druhou stranu humor je stále fajn. Výsledek je průměr, který vás neurazí, ale ani nenadchne. 3* ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Ant-onio Banderas 😂😂😂 Menej tých pseudovedeckých quantových kecov a bolo by ešte lepšie.Ja som sa bavil skvele. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

O chlup lepší, než jednička. Hezky navazuje na děj z Civil War. Je to zábavné, dějově velmi povedené a zpracováním jak už to u Marvelu bývá zvykem na jedničku. Nechápu jen proč se nepřipojil k Avengers v Infinity War, každopádně moc bych si přál, kdyby v dalším pokračování rozvedli jeho více identit, protože mě baví v komixech i jako Goliath a Yellowjacket. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Aj druhý mravenčí muž sa nesie na vlne odľahčenej zábavy, v ktorej sa neriešia osudy života, vesmíru a všetkého, ale všetko je to o záchrane jednej ženy z kvantovej dimenzie. Paul Rudd je tentokrát trochu v úzadí a robí skôr krovie Evangeline Lilly (ktorá má konečne normálny účes). Čo mi vadilo bola absencia poriadneho záporáka - snahy Gogginsovho gangstera boli skôr patetické, Fishbourne bol v podstate dobrák oproti ktorému vyzerala parta okolo Michaela Douglasa ako tá zlá a postava Ghost, hoci má cool schopnosti, ostala v rovine ublíženej hysterky. Navyše to nekonečné preťahovanie o zmenšený labák ma prestalo baviť asi v polovici filmu. (Tu si neodpustím poznámku, hoci pri komiksoch musí človek k logickým zádrhelom pristupovať zdržanlivejšie: Ako si do riti môže niekto myslieť, že po zmenšení x-pochodovej budovy ostane na jej mieste parkovisko. A čo základy? A inžinierske siete?) Fajn film na sobotný večer, ale medzi Marvelovkami chudobný príbuzný. 6/10 ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

No bezpochyby veľmi zábavné a vyplnené vtipmi. Sympatické obsadenie, zaujímavý scenár, kde nie je veľa hluchých miest. Perfektná akcia s perfektným námetom o neustálom zväčšovaní a zmenšovaní predmetov, ľudí a v neposlednom rade i mravcov. Určite jeden z tých nenápadnejších marvelovských hrdinov, ale iste porovnateľné s Deadpoolom alebo Strážcami Galaxie. Palec hore! ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Jeremy: ,,Teda, nic zvláštního..". Stejně jako jednička ani dvojka nemá moc velké ambice. Ujetými a někdy až trapnými vtipy se snaží nahodit na vlnu Deadpoola, ale celé to působí dost křečotivě. Děsný je také střih a absence jakéhokoliv zvratu či překvapení. Prostě tu máme dva padouchy, kterým je třeba nakopat zadek a k tomu máme pár zvětšených kulis, nic víc, nic mín. Béčko jak vyšité. ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Úlomek z hrsti zbytečných marvelovek, jenž nanejvýše zaujme svými atrakcemi, kterých je na dvouhodinovou stopáž vskutku málo. Připočtěte k tomu jednu z nejméně zajímavých záporných postav MCU univerza a vyjde vám stěží průměrný film. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Velmi nečekané a o to více příjemné komiksové překvapení. Naprosto bezbolestné i pro neandrtálce Marvel universa. Jo a potitulková scéna naopak pro nerdy Marvel universa. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Asi jsem trošku změknul a byl jsem v dobrém rozpoložení, nebo to prostě nebylo tak hrozný. Sem tam se utrousí zábavný gag, takže mě to někdy i docela bavilo. Příběhově je to těžce průměrné a snadno zapomenutelné, jako ostatně téměř každá marvelovka za posledních pár let, takže žádné velké zklamání ani nadšení se nekoná. Svoji úlohu to splní, ale jde se zas o dům dál. Slabší tři. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama