Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Nebýt skvělých herců tak snad ani nemám co chválit. Tuctová marvelovka s naprosto okoukaným a opět recyklovaným námětem tentokrát a navíc pod vedením absolutního rutinéra. 4/10 ()

Jajar 

všechny recenze uživatele

Pokračování rodinného blockbusteru o superhrdinovi, který se dokáže zmenšit do velikosti mravence. Kromě Scotta Langa a Hanka Pyma se v ústředních rolích objeví také jeho dcera Hope (v obleku Wasp) a manželka Janet, o které si vědec léta myslel, že je mrtvá. Další Ant-Man přináší odlehčenou zábavu v duchu prvního dílu. Nic šokujícího, výstředního nebo originálního (jako třetí Thor). Hlavní hrdina je docela sympatický, vedlejší postavy už méně, a záporáci úplně průměrní. Vtipy funkční tak z 50%, příběh o ničem. Posledních 40 minut stopáže se konečně rozjede pořádná akce, ale víc než 3/5 dát nemůžu. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Chci pomáhat lidem, jako můj táta." Pokračování opět nějak neuchvátí svým příběhem. Nese se zase na vlně zábavného mikro doplňku značky Marvel. Akce a je zde více oproti jedničce. Otravné jsou pak kecy o kvantové fyzice (nesnášel jsem na základce FY). 6/10 ()

LenaPond 

všechny recenze uživatele

No jakože cože?! Takhle dobrý Ant-man? Ste vůbec normální?? Fííha tak takhle hodně jsem se v kině už dlouho nezasmála. ( Možná tak v Deadpoolovi 2 ale tam jsem to čekala no nic :D) Jakože běhat v poloviční velikosti v obří mikině po škole jako takový malý roztomilý retard...fakt jako :DD to už jsem se musela hodně snažit zadržet ten můj velkolepý smích. Soundtrack super, ikdyž se mohl víc projevit...ale i tak totálně mega super úžasná marvelovka s úžasným Stanem Leem jako vždy a s wow podtitulkovou scénou....jako vždy :D Jednoduše: čekala jsem od toho málo....a dostalo se mi hodně. Ámen. ()

Blackey. 

všechny recenze uživatele

Plný počet si to sice možná zase nezaslouží, ale prvnímu dílu jsem kdysi dala 4 hvězdy a měnit to nechci, tak pokračování musím dát nutně o jednu hvězdu navíc. Já jsem si film musím říct maximálně užila. Jednička se mi sama o sobě líbila dost, ale trochu jsem se obávala, co s tím udělá druhý díl. Byla jsem rozhodně příjemně překvapená, film šlape jako hodinky, je plný vtipných hlášek a situací, které ale zároveň tak sednou, že to nepůsobí nijak rušivě a příběh mě taky bavil, zase trochu něco jiného. Je to taková pohodová oddechovka, u které se člověk zasměje. Chybky by se tam jistě nějaké našly, ale celkový dojem pro mě zůstává stejný. Mě to zkrátka a dobře fakt bavilo. Asi až tak, že na to zajdu do kina ještě jednou. ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nejlepší, ani nejvtipnější marvelovka, záporák taky nic moc, ale co já se strašně dobře bavil. Šlape to a prakticky se nemáte kde nudit. Obsazení super, jsem fakt rád, že dostal Peña víc prostoru, a jeho historky jsou pořád stejně výborné. Humor moc fajn a navíc pár nových nápadů, i když většinu z nich už jsme viděli v jedničce. Potitulkovky super (hlavně ta první). Zkrátka super marvelovka. 85% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Sám se považuji za fanouška MCU, neříkám sice, že jsem byl v kině na všech Marvelech (hlavně co se začátků týče), přesto se na každý film těším a pokud na něco do kin pravidelně chodím, tak na ně. První Ant-man není špatný. Rodinná komedie se spoustou humoru a nakonec i dobrý akce. Zase něco jinýho, ale zase to fungovalo. Dvojku jsem si ale celkem protrpěl. Neříkám, že jsem chtěl další epický příběh, ale alespoň NĚJAKÝ bych čekal. Dvojka Ant-mana ho prostě nemá. Zachránit mamku mi jako příběh prostě nestačí. Dokázal bych to ale neřešit, kdyby mě film prostě bavil. Akce střídala humor a ten další akci. Jenže první polovina je jedna totální nuda, kde se vůbec nic neděje, všichni furt někam jezdí v dodávce a jedinou akci tu obstará Wasp, která zbije několik mafiánů. Občas se sice podaří nějaký vtípek, ale většinou se jedná o trapný wtf momenty naprosto mimózního Michaela Peňi. Druhá půle ale přece jen lepší. Akce je fajn (i když bych si dokázal představit víc a i humornější bitky) a finále je jedna velká jízda, o to je smutnější, že je téměř celá v trailerech. Ve finále jako jo, ale pokud by někdy měl vzniknout nějaký třetí závěrečný díl, Ant-man by si zasloužil lepší péči. ()

Navaran 

všechny recenze uživatele

Skvělé, milé a oddychové. Bavila jsem se od začátku do konce. Původně jsem chtěla dát čtyři hvězdy, ale natolik mi učaroval soundtrack, že musím přidat ještě jednu :) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Taký klasický a priemerný film od Marvelu. Viac rodinný ako komiksový. Úrovňou sa od prvého dielu podľa mňa moc nelíši a ak áno, tak je o kúsok horší. Prvá väčšia polovica sa zameriava na rodinu, potom je trochu akcie a potom zasa rodina. Nie je to zlé, ale nie je to nič výnimočné. Michael Peña je asi takým najväčším spestrením tohto filmu. 7/10. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Příběhově daleko lepší, než předchozí díl Ant-mana, přesto se pořád jedná o velmi jednoduchou komiksovku, která sází především na herecké obsazení, ve kterém opět dominuje skvělý Michael Peña, který chrlí jednu hlášku za druhou a zachraňuje tak nejednu scénu. Celkově se film nese na daleko uvolněnější vlně, než některé ostatní marvelovky. Ostatní herecké obsazení vcelku funguje, film má spád, dočkáme se i několika zajímavých akčních scén. Na mě působil celý film velmi osvěžujícím a pozitivním dojmem, taková spíše rodinná oddechovka, plná povedených triků a animací. Drama zde moc nečekejte, stejně jak se divák nedočká nějakých extrémně drsných akčních scén či masakrů. Místo nějakých velkých emocí se spíše sází na pohodovější atmosféru. Mě osobně snímek Ant-Man a Wasp sedl, hodně jsem se u něj pobavil a jako nenáročná rodinná komiksovka působí perfektně. 8/10. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Ant-Man je hrdina, kterého já osobně asi nikdy nebudu brát úplně vážně. A je dobře, že takový přístup zvolili i sami tvůrci a že ho prezentují jako takový komediálně laděný oddych od hlavní příběhové linky. A přesně tak Ant-Man skvěle funguje. Je to vtipné, barevné a celkově zábavné, ale i přesto tu jsou věci, které se nikterak nepovedly. Příběh je dost slabý a po zamyšlení hned několik věcí prostě nedává smysl. Další věcí je (už typicky) záporák, který tu vlastně ani není (Ghost opravdu záporák není a toho kriminálníka, co se tam občas nachomejtne, odmítám počítat). Naštěstí zde hraje prim zábavnost a té je tu servírováno dostatek (především opět od Michaela Peni). Ve výsledku se nejedná o nějaké velké terno, co by zbořilo kinosály (což už víme), ale jako takový odpočinkový film na jeden večer můžu vřele doporučit. 75% ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Ant-man dvojka je jako jednička. O nic v něm nejde a o nic se nehraje. Nasazení po vyčerpávající Infinity War dává smysl, ale zatímco první díl byl svěžím závanem do plachet, druhý připomíná snahu kuchaře uvařit něco, co už někdo jednou sežral. Civilní pojetí prohrává na celé čáře s aktuálně žhavým Venomem, jelikož se nemůže opřít o tak charismatické herce jako je Hardy nebo Williams a rodinné cílení nedovolí filmu se pořádně utrhnout ze řetězu. Akční scény se nijak nevyjímají ani v rámci série, natož v rámci MCU, Reedův timing a vedení příběhu na nule, vizuál nijaký. Humor v lepších případech recykluje jedničku. Jako plus vidím rozvětvenější portfolio postav a stran. Ve finále se nekoná souboj hrdinové vs padouch, ale hrdinové, sidekickové, padouch a mafie. Finále trochu připomíná druhé a třetí Piráty, ve kterých se taky mezi sebou bije několik různých nezávislých stran a díky tomu film rázem získává mnohem větší dynamiku a drajv. Při současném výběru marvelovek bych si tuhle k projekci nevybral, ale kdyby mi ji nabídli, neurazil bych se. Potitulková scéna sqělá. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce více takové rodinně akčně romanticky kompaktní a to včetně humoru, dokonce mně to bavilo i o něco více. ()

einar 

všechny recenze uživatele

Škoda, ze najlepsie triky boli už v trailery. A tak dobrý zaporak, ako Ava to sa dlho nevidí, nieje to len klon hrdinu s tými istými schopnosťami, škoda ze nemala viac priestoru snáď v pokračovaní Infinity War. Inak to ale odsypa úplne lahko, toto môžu v DC Marvelu fakt.zavidiet. Evangeline Lily je tradicne badass as hell skôr vyzerá že ona je hlavná hrdinka, kľudne by som zašiel do kina na solovku ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

První Ant-man je vcelku průměrná záležitost a i když dvojka první díl hodně připomíná, tvůrcům se nějakou záhadou povedlo ten film udělat o dost koukatelnější. Jasně, příběh nijak neoslní, ale jako fajnová komedie to po brutálně emočních Avengerech dost bodlo. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama