Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal jedničce 4* tak druhý díl dostane o hvězdu méně, protože o tolik lepší než jednička to není a hlavně - ten wow efekt jedničky se zde neopakuje. Ano jsou zde nové zajímavé myšlenky, ale je to prostě málo na 4*. Každopádně podívaná pohodová a oddechová, o tom žádná. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když vedlejší záporák je jen otravnej zlodějíček, hlavní záporák (Ghost) je jen vyděšená ženská, co se bojí rozplynutí, a hlavní sponzor je automobilka Hyunday. Jako né, že by mě vadilo, že Ant-man nezachraňuje město, stát, rasu, galaxii (domysli si co chceš), tahle odbočka se mi dokonce líbila i Hollandově Spidermanovi i v jedničce Ant-mena (myslím, tím to, že nee všíchni Avengři musí nutně likvidovat to čím dál větší zlo), ale pokud Vás film opravdu zaujme až v potytulkové scéně - tak je něco špatně. A to mám mikrosvět i zvětšování docela rád, Rudd je sympaťák a celkově Ant-menovi fandím, ale tady mi něco chybělo. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Zase sa nám rozbehli mravčekovia kade-tade a spôsobili hurhaj v komixovom svete, ktorý je vlastne už aj svetový. A opäť žiadne insekticídy, ktorým by sa tento antifilm mohol postriekať, zahubiť a vyhodiť. Lebo z celkového dojmu tohto zlepenca si možno odniesť tak pár úsmevov nad komediálnymi scénkami, ktoré sa snažia nadľahčiť už aj tak ľahký film. Žiadna chémia a príbeh sa nekoná, kvantové vysvetlenia divákovi nemôžu nič hovoriť, a príbehovo zaujímavšiu zápletku nájdete snáď aj vo filme o praveku. Spodina režisérskeho umenia, kde je temer nemožné nájsť inovatívne veci a jediným šťastným je, že sa tu premávajú 1 max. 2 ľudia v žartovnom obleku. Pozitívom je aj konečne nepriteplený hrdina, ktorý si síce získa sympatie humorom a nadhľadom a neprehnanou osudovosťou, avšak do celkového dojmu to sedí ako pozliepaná porcelánová čínska váza. Pocit zbytočnosti sa dostaví vždy keď si uvedomíte, že pozeráte na kúpajúce sa mravce a prienik do atómov. A všetci sú vysmiaty a v pohode. (videné 21.11.2018, BDrip) ()

waska 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, spousta nových nápadů, viz mikrokosmos. Hodně vtipných hlášek, hodně akce, hodně dějových linek, které všechny baví a zaujmout. Jen více ! ()

Boris. 

všechny recenze uživatele

Slušný pokračování předchozího dílu, který ale zase nepřináší nic novýho, co by nějak zásadně měnilo MCU. Víceméně vtipná akční oddechovka. BTW ze všech reklam na Hyundai byla tahle suveréně nejlepší xD. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Cukrkandlově korektní hihi, ťuťu a bubu rozverná "akční" taškařice, ve všech detailech zjevně mířící na svou pečlivě zvolenou cílovou skupinu: studenti zvláštní školky ve věku 3-5 let (jinak si ten obsah a silně přiteplenou "krtečkovitou" formu nedokážu vysvětlit). Od začátku do konce hustě prolubrikováno monotónní směsí všech dostupných umělých sladidel, kadidel (ne těch kostelních), prezervativů, éček, skákajících autíček a lejnovitě přesládlých konverzačních cliché. Bezpečné sledování doporučeno spíše s dvojitou porcí kinedrilu (za příplatek). Připlatil jsem, ale i tak jsem z této rutinně iritující emerické "cool" ptákoviny málem lehce vrhnul ... Všechno tam chce být strašně ftipné a rodinně hamburgerově super - asi jako decentně zábavné vystoupení Ewy a Wenceslase ... "Maminko, vítej zpět " ... jeden pisoár nezůstal suchý ... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

S jedničkou jsem měl trošku problém, ale toto pokračování je lepší a dobré. Hlavně mě to bavilo jako komedie. Jako normální, dobrá akční komedie. Žádné řvaní blábolů a vulgarismy bez dalších souvislostí. A ani temný příběh rozpohybovaných obrázků. Potěšilo. ()

Klajondr 

všechny recenze uživatele

Velmi dostačující pokračování předchozího dílu. Představte si jedničku akorát s mnohem větší akčností a zajímavější zápletkou. No a taky s určitou dávkou vtipnosti. Takových případů je v dnešní době velmi málo. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Ale ano, příjemná podívaná ve 3D i doma. Sem tam docela úsměvné fóry, slušně propracované postavy a vztahy, výborné (ba přímo vynikající) triky a úctyhodný spád. Tak to mám rád:-) ()

pistik 

všechny recenze uživatele

No to je teda hovadina. Po prekvapivo skvelej jednotke je dvojka ako facka od triedneho ucitela pri vysvedceni pred rodicmi. Par vtipnych momentov, niektore naozaj vtipne ale ako celok strasne nekonzistentne tliachanie. Mozno by Marvel filmom prospelo keby tam boli nejake tie hole zenske prsia. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Vynikající! Jeden z mála případů, kdy po výborné jedničce příjde ještě lepší dvojka. Film plný akce, skvělých frků (hispánský parťák z lochu a jeho příběhy nemají chybu) a nesmyslné fyziky. Chvíli jsem dokonce zvažoval ultimátní hodnocení! ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Malinko slabší než jednička, ale pořád dobré. Tentokrát boduje hlavně Vosa, ale i Brabenec to v druhé půlce rozjede. Peňa nezklame a hlavně scéna se sérem pravdy je fakt nářez. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Konečně je pokračování lepší než původní film. Tohle můžu, tady to šlapalo, akce tu bylo hodně, fůrt se tam něco dělo a bylo na co koukat. Ant Man má formu a proti Thanosovi toho určitě využije. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté druhý krát. Mne prišlo pokračovanie o niečo lepšie ako prvý film. Príbeh nám pokračuje po Civil War a Ant-Man po udalostiach má domáce väzenie na 2 roky. Príbehovo má tento film o niečo viac zaujal ako prvý film aj, keď je fakt, že mi Ant-Man ako postava má veľmi nebaví. Čo sa týka zvyšných časti, tak tie ostávajú rovnaké ako v prvom filme. Film môžem odporučiť. Celkové hodnotenie za mňa je 75%. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama