Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

plusy: zajímavé bitky a sexy, přesto poněkud hrůzu nahánějící polozáporačka; tři vtipné vedlejší postavy (záporák-obchodník, policajt a vedoucí); minusy: fakt tupý "fyzikální" žvásty; hlavní postavy mi moc nesedly ...ant-men ještě jakž takž, ale jak ta vosí žena, tak její táta mi přišli vyloženě nesympatičtí a nudní 68% ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Tak pokračování v žádném případě nezklamalo, ale máme trošičku problém s tím, že Marvel pořád mele stejnou vodu (možná i trochu špinavší:), ale jelikož jedničku milujeme tak se nám ta voda líbí, ale že bychom do ní chtěli vkročit po třetí? to, už není tak jisté. Ale zamozřejmě kamera, zvuk, vizuální efekty a Paul Rudd - skvělé! 75% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Vtipné, nápadité, byť o fous slabší než jednička. Ant-Man je hrozně dobrá postava, které filmové plátno hrozně svědčí. Jako výplň mezi megalomanskými Avengery, Civil War či Ragnarok perfektně funguje. Oproti jedničce pokulhává (u Marvelu typicky) záporák, na druhou stanu srandičky se zvětšováním a zmenšováním jsou ještě lepší než v jedničce. Film přesně na pomezí 3 a 4*. Jelikož ale na rozdíl od většiny ostatních lidí tady mám alespoň nějakou znalost kvantové fyziky, s přimhouřením oka dám nakonec 4*. Ale slabší. ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Zase to bylo boží. Taky bych chtěl takovou laborku! Chudák stará Pfeifferová to je teda už pořádná seschlotina. Měla by trochu přibrat. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

I tenhle díl si tak nějak drží tu svou rovinku z předchozího dílu Ant-Mana. Zase se tu silně pobavíme v různých narážkách a rozdíly mezi malým a klasickým světem. Zároveň tu autoři trochu vyzdvihli více akci, takže i po téhle stránce si tu člověk trochu víc užije. Máme tu i menší napětí, protože v té změti několika různých stran, kdy každá má jiný cíl, vzniká docela slušná atmosféra nepředvídatelnosti. ()

MarvelLover 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle je příklad klasické oddechovky od Marvel Studios. Film skoro ničím neohromí a nemám chuť si ho pustit ještě jednou. Film nám ukáže spoustu zábavy a určitě se zasmějete, každopádně hrdinka Wasp mě moc neohromila a zaporák taky nic moc, ale nemůžu říct, že by mě film nebavil, to ne. První díl byl rozhodně lepší, Ant-Man jako postava je strašně super, ale byl bych radši kdyby studio zůstalo pouze u prvního filmu. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele

Začátek mi přišel hodně pro děti, potom to ale nabralo ten správný směr a hodně se to přiblížilo jedničce, která byla excelentní. Humor obstarával hlavně Peňa. Hodně se mi líbila i Hannah John-Kamen. MOŽNÝ SPOJLER !! - Potitulková scéna film skvěle propojila s Avengers :-) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak tady si Marvel řádně nasral do huby, protože co se říkal celou dobu v jedničce tak evidentně neplatí (možná je to už chyba i v komiksu) a celkově jim fyzikální zákony asi nic neříkají. V Endgame to zase celé překopou, takže to vůbec nedává smysl. I když toto vše pominu, tak celkově to byl slabý film, akce asi jediné fajn, jelikož vtípky laciné, většinou spíš trapné, příběh nic světoborného. Z FBI dělají naprosté kretény, což si myslím úplně nezaslouží a vtipné to taky není. Aspoň herci jsou fajn a hrajou skvěle. Kostýmy a CGI dobré jak je u Marvelu zvykem. Velká škoda promarněného potenciálu, jelikož se mi první díl hodně líbil. Hodnocení: 54/100. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Z oboch filmov o Ant Manovi je zrejmé, že v tomto prípade Marvel jednoznačne stavil na humor. Humor v dialógoch, humor v odľahčenej akcii, jednoducho pri každej situácii, ktorá to umožňuje, príde nejaká hláška alebo zábavná situácia. Na jednej strane je tak film fakt zábavný, ale tým pádom postráda akúkoľvek dramatickosť či gradáciu deja. Taktiež chýba drsnejší protivník (čo ten v prvom Ant Manovi bol), pretože postava Gogginsa je skôr parodický zloduch a tá priesvitná ženská tiež nie je v tomto smere žiadne terno. Obsadenie z pôvodného filmu v podstate naďalej spĺňa svoj účel, hoci Paul Rudd mi prišiel trošku prispatý a nevýrazný. Naopak Evandželína si film dosť kradne pre seba, hlavne v akčných scénach. Peňa je zas stávkou na istotu čo sa týka humorných hlášok. Film je zhruba na rovnakej kvalitatívnej úrovni ako jednotka, proste tu nie je nič nové, ale zároveň pôvodný tým tvorcov nič nepokazil. 70%. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Pekná rodinná akčná komédia, podobne ako prvý diel. Rovnaké hodnotenie, trošku to malo pomalší rozjazd, ale vtipné momenty a rodinné hodnoty (to znie, ako keby som kázal ako nejaký farár) nakoniec dorazili aj tu, síce boli zahltené pod nekonečným prúdom múdrych replík vedátorov, ale no.... v pohode. ()

Pertinacia 

všechny recenze uživatele

Jo, já vím, ale bylo to vážně vtipné a napínavé a dojemné a po roce pandemie jsou moje nároky opravdu nízké a od žádného filmu už nežádám nic víc než trochu odreagování od chmurné reality a to se tomuhle vážně povedlo, bože ti mravenci byli super, a navíc tímhle filmem jsem dokoukala celé MCU, o němž bych se nebýt toho, že jsem se jednoho jarního odpoledne strašně nudila v karanténě, nejspíš nikdy nedozvěděla, protože mi předtím superhrdinové připadali jako stupidní zábava pro děcka, panebože mně ta pandemie nejspíš vážně vlezla na mozek, ale to je fuk, stálo to za to, bože ten Scottův ukecaný kámoš Luis je super, celé MCU je super a já se nemůžu dočkat dalšího filmu a ta předzvěst Infinity War na konci, to bylo fakt dojemné, při zpětném pohledu by asi bývalo bylo lepší, sledovat MCU filmy v pořadí, v jakém vycházely, ale i tak to byla super jízda, Endgame jsem viděla jako čtvrtý v pořadí a stejně se mi líbil, ale teď, když chápu všechny ty narážky a odkazy, tak se mi líbí ještě mnohem víc, to jsem trochu odbočila, úplně mi třeští hlava, protože tenhle film je ještě rychlejší, šílenější, divočejší, ujetější a tripovitější než Thor Ragnarok, bože ta Hello Kitty byla super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem prvního Ant-Mana, což se brzy ukázalo jako chyba, takže nevím, v jakém duchu byl natáčen první díl ani jak ke svým schopnostem hrdina přišel. Celý film mi ale celkově přijde jako nějaká odbočka od hlavní linie MCU. Jako by snad ani nepatřil mezi klasické filmy o hrdinech. i v těch se sice objevují komediální hlášky a narážky, ale zde je jich podstatně více. Máme tu vtípky ohledně vzrůstu - to když se zblázní nový prototyp obleku. Také si zde autoři, a následně i čeští distributoři, pohráli s angličtinou/češtinou, když se neustále přou o různá rčení a pořekadla. Obecně je zde, v kombinaci s velice často trefnou hudbou, velká porce humoru. Ostatně tu nemáme ani jednoho klasického záporáka, vlastně i záporačka je nakonec jen obětí a závěr je šťastný pro obě strany. Tedy ten dějový před titulkový závěr. Hodně se mi líbila role M. Douglase, kterou považuji zde za jednu z nejtrefnějších v jeho kariéře. Tady mu to sedlo perfektně. Ant-Man a Wasp je vskutku pozoruhodný film, který je dost odlišný od svých kolegů hrdinských eposů a zaručeně se u něj pobavíte. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Druhý díl navazuje na první a trochu na Avengers. kdy Scott Lang je v domácím vězení, ale to bude muset porušit, protože Hank Pym a jeho dcera chtějí zachránit z říše kvant svou manželku/matku. Vlastně vše z jedničky celkem funguje - vtip, švih, akce a k tomu ne zcela dokonalý hlavní hrdina, to je dostatečný mix na slušnou komiksovou zábavu. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Druhý Ant-Man trpí na prostoduchom deji a úbohej záporačke (ktorá akoby predpovedala úpadok dôležitej postavy z Black Widow - Taskmastera), ináč ale ide oproti jednotke o trochu horšie, ale nijak poburujúce pokračovanie. Dej sa tu točí okolo postavy Michelle Pfeifer ale na škodu tu má vlastne také menšie cameo, Douglas už ako postava múdreho vedca nie je taká zaujímavá ale Paul Rudd to tu opäť všetko tiahne sám a darí sa aj humoru. Pri trojke mám ale väčšie očakávania. U mňa 3*. ()

chr0ust 

všechny recenze uživatele

Jednicka nudila a dvojka nudi pouze o kousek mene. Lepsi bitky s vyuzitim technologie tu sice jsou, ale celkovym dojmem z filmu je proste ztraceny cas. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Druhý Ant-Man funguje, pretože sa divákovi nesnaží nahovoriť, že má vyššie ambície, než ho len popcornovo zabaviť. Darí sa mu to viac ako v jedničke, nakoľko vtipy tu väčšinou fungujú a taktiež tvorcovia konečne viac využívajú to, že majú v rámci MCU vcelku špecifický jav - zmenu veľkosti. Škoda nudného generického soundtracku a extrémne jednoduchého scenára, ktorý sa vlastne odohráva na brutálnej makroúrovni, najmä v porovnaní s ostatnými Scottovými superhrdinskými kolegami. Oproti jedničke ma film však niekoľkonásobne viac bavil. 70% ()

The_soloist 

všechny recenze uživatele

Když jsem šel do kina, neměl jsem velké očekávání, spíše se těším na Captain Marvel, ale zpět k Ant Manovi. Je to překvapivě neakční a ukecanější než první díl. Možná jsem namlsaný jako většina po Infinity war, ale tento film mi přišel neuvěřitelně "Nemarvelový". Nějak jsem si nepřipadal, že koukám na film z jednoho univerza. Druhý Ant Man má akci, má vtipy, má efekty nebo staré a oblíbené postavy, ale tak nějak mi přišlo, že se nic neděje, přišlo mi to jako takový nevážný konflikt. Na druhou stranu mohu pochválit herecké obsazení, protože Walton Goggins, Laurence Fishburne nebo Michelle Pfeiffer jsou dobré volby. Ale bohužel jejich postavy se nevyužily, zejména Michelle, protože já celý film čekal... ok vyleze z Quantum break a teď se budou dít věci.. třeba bude jiná, třeba bude zlá.. zamíchá kartami. Jenže ona vylezla a pak byl happy end, dokud nezmizela. A o samotné Quantum break jsem se zase tolik nedozvěděl. A pokud jde o humor... Thor 3 mi přišel vtipný, Strážci také.. tak proč Ant Man má hlášky na úrovni levného sitcomu proboha? Je to stejně jedno, protože jsme zase o krok blíže k Infinity war 2 a na ničem jiném stejně nezáleží :)) ()

Stib.Tereza 

všechny recenze uživatele

Jo, na mě to fungovalo. A moc. Tihle "vedlejší" marvelovci mě ba. Nejsou to Avengers, neočekáváte, že to bude jako Avengers a o to větší je to ve finále překvápko. Vtip střídá akci, akce střídá vtip a často se to zamotá. Chvílemi jsem měla i slzy v očích, převážně smíchu - Michaela Peňu nejde nemilovat- ale i dojetí - jo, linka s Hankem a Janet by si zasloužila víc prostoru. Někomu tam chyběl pořádnej záporák, mě se naopak líbilo, že to fungovalo i bez něj; "happy end" byl pro všechny a porušilo se klasické hero x villain schéma. Možná časem a vlivem dalších marvelových počinů uberu na čtyři hvězdy, teď ale nemůžu jinak než pět. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama