Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

LordMack 

všechny recenze uživatele

Marvelovka s trochu odlehčenější zápletkou perfektně sedne mezi veškeré ty záchrany světa a osudová střetnutí. Je to zábavný, dobře udělaný, pořád se tam něco děje, perfektní letní blockbuster. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ant-Man a ďalšia marvelovská parádička, ktorá vás celý čas necháva či už v strehu alebo v poriadnej dávke smiechu. Oproti jednotke podľa mňa výrazný kvalitatívny posun smerom nahor a ústrednej trojici to naozaj klapalo vo veľkom. Zaujímavým plusom bolo množstvo rozvinutých príbehov na pozadí a okulahodiaci potitulkový odkaz na ďalších Avengerov. Najlepšia scéna jednoznačne tá so sérom pravdy. Jednoducho ďalší snímok do skladačky MCU, ktorý sa naozaj oplatí vidieť. Jednu hviezdičku uberám len za ten trošku detinský dej, ale inak to šľapalo vo veľkom. 80 % ()

Cundroklepac 

všechny recenze uživatele

škoda že musim dát tak málo ale příběh mě nikterak nenadchnul, humor byl dobrej ale to je tak všechno navíc, navíc vizuální efekty z kvantové říše rapidně připomínají dětské omalovánky ()

karmisa 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek jsem se moc těšila a můžu říct, že mě nezklamal. Byla tam super dávka vtipů, ale i občasné chvíle napětí. A na podtitulkovou scénu,stálo za to si počkat. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Milý snímek, který sám o sobě moc nezaujme, ale o to víc mně potěšila přítomnost skvělých herců, jako je Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Peňa. To je libové. Je to samozřejmě sranda místy, proč ne, ale ve světě MCU bude snímek patřit jen k průměru. ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Jednotke som dal plny pocet hviezd, lebo som sa na tom prijemne zabavil. Dvojke by som mal dat asi tiez plny pocet, ale nemozem. Uz to je prevarene. Zabavne to je, coz o to, ale to je tak vsetko.Nic moc nove wasp nepriniesla. Akurat asi len najrodinnejsi film z portfolia MCU ☺ ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Peňa a jeho krů opět boží. Jinak taky dobrý, má to všechno co na komiksfilmech mám rád. Ale stejně nemůžu dat víc než 3. Možná je to i Ruddem a Douglasem, ale mně prostě přijde tenhle superhrdina málo super. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Presne tohle se mi libi. Akce, napady, triky a to vse spojene se skvele fungujicimi vtipky a komickymi situacemi. To je ono, takhle je to zabava na jednicku. Vsichni hraji co maji, vse funguje v deji, nic neni blbe a zaplatbuh ani debilni. M.Douglas to cele svym charismatem zastresuje (i jako producent). Tohle se hodne povedlo. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý. Taková klasická Marvelovka, která je víc zaměřená na humor. Však to už znáte. Krásné efekty, herecky v pohodě a příběhově lehce ucházející. Pokud hledáte nenáročnou zábavu na večer, tak nemůžete šlápnout vedle. ()

Sady1993 

všechny recenze uživatele

Nebýt hrátek se zvětšováním/zmenšováním objektů, jde o velmi lehce nadprůměrnou komiksárnou. Ty hrátky tomu ovšem dodávají úplně jiný rozměr a je fakt zábava to sledovat. Kvalitativně hodnotím stejně jako jedničku, rád mrknu i na případnou trojku. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Druhý díl si jede na stejné vlně jako jeho předchůdce, tj. vsadit všechno na jednu kartu - humor. Nutno říct, že se to stále daří a pravidelně jsem se od srdce zasmál. Herecké výkony i technické zpracování nedělá prvnímu dílu ostudu a série si tak drží svoji stabilní kvalitu. Snad to tak ještě pár filmů vydrží, protože není od věci si čas od času odpočinout od obřích akčních filmů a užít si chvilku v mikrosvětě. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila, hlavně proto, že to byl oddych po všech těch megaepických šílenostech, co na nás Marvel chrlí. Jenže dvojku jsem pronudil. Je tak strašně nevýrazná až to bolí. V podstatě bez děje, bez záporáka, bez jediné peckové scény. Jako jo, uteče to rychle, postavy jsou sympatické, Evangeline je sexy, ale že bych film potřeboval někdy vidět znova, to ani náhodou. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Nejlepší babička na světě osedlá svého létajícího mravence a vydá se pomoci stařičkému Michaelu Douglasovi zachránit z kvantového světa jen o něco málo méně stařičkou Michelle Pfeifer, která je momentálně zmenšená na velikost atomu, čemuž se snaží zabránit nehmotná dívka zvaná Duch, která tutéž paní Pfeiferovou potřebuje k tomu, aby opět nabyla hmotnosti a mohla chodit zase normálně dveřmi místo procházení zdí. No nezní to jako ohromná zábava? Nezní. Přesto je. Nový aspirant na nejvtipnějšího Avengera, dosud nedostižný Iron man má těžkou konkurenci. Film je samozřejmě blbůstka, nepřináší nic než zábavu, ale to je přesně to, co přinášet má. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama