Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Kothy 

všechny recenze uživatele

A je to tu znova. 20. marvelovka v pořadí a vlak pořád jede. Peyton Reed se vrací s režií, a to je jenom dobře. Děj se posouvá o dva roky a dost jej poznamenaly události Civil War. Scott má domácí vězení a Hank s Hope jsou psanci. Scottovi kámoši se poctivě živí jako navrhovatelé zabezpečení domácností. Když se naskytne možnost, že by se mohla vrátit Hankova žena Janet, hodlají se toho s Hope ujmout. Scott je do toho taky zapleten. Tato technologie ale samozřejmě láká a další lidi a tím začíná nekonečná honička o to, kdo ji získá. Film srší humorem stejně jako jeho předchůdce. O většinu fórů se zase stará Michael Peña. Akce je taky dost dobrá. Možná mi tu trochu vadila nepřítomnost nějakého výrazného záporáka. Do děje zavítá pár nových postav, které ho oživí. Nemůže samozřejmě chybět Stan Lee. Potitulková scéna nám odhalí propojení filmu s událostmi Infinity War. Máme se na co těšit. :) Letos už teda jenom Venom. I mravenci jsou opět super. "Je to sérum pravdy!" :D Recenze ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když si po pěti minutách filmu vzpomenete na epizodu "Pickle Rick" z Ricka a Mortyho a šestkrát si jí v průběhu celou přehrajete v hlavě, je jasný, že je s filmem něco v nepořádku! Absence napětí i všeho, co by diváka dokázalo kovat do křesel, je prostě znát. Příběh je blockbusterová rutina, kdy některý charaktery vyloženě lezou na nervy (mě osobně Peña). Režie je navíc hodně líná a bez nápadu (až na pár COOL výjimek ke konci), sice se povede pár fórů, kterým se člověk uchechtne, po pár minutách ale už vlastně neví, že se staly. A přesně tak je to po celou dobu - z kina jdete s pocitem, že jste vlastně dvě hodiny seděli v sále, aniž by vůbec běžel film! Tříhvězdičková rutina (dávám dvě)... divím se, že to Marvelu pořád všichni žerou. "I am a pickle!" ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak jsem byl z jedničky strašně nadšenej (100%), tak jsem z dvojky strašně zklamanej. Nebo možná ne zklamanej, protože od Marvelu nikdy nic nečekám. Klasický problém pokračování, kdy co působilo napoprvé originálně, vtipně a neokoukaně, působí ve dvojce pitomě, nudně a, logicky, viděně... 40% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé. Mnohem lepší, akčnější a zábavnější, než jednička. Jednou za čas je potřeba takovýto film, u kterého nemusíte moc přemýšlet a užíváte si ho plnými doušky. A to je přesně ten případ. A za Michaela Peňu moc tvůrcům děkuju, už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál. Lepší čtyři. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Potitulková scéna 1 - Hope, Hank a Janet se stávají oběťmi Thanosova lusknutí. Scott přežívá, ale zůstává uvězněný v Kvantové říši. Potitulková scéna 2 - Hrající mravenec na bicí. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mimo akci jen taková rodinná (čímž myslím dětská) pohádka. Což nevidím jako velký zápor, ale to studio už dokázalo víc. Přeju jim ten úspěch, že značka stigmatizující své fanoušky do vod nerdů a fanboyů se v poslední dekádě transformovala v nejvíce mainstream filmové studio, které má sociopolitický podtext vycházející ze srdce, popkulturní narážky i vtipy na sebe, čímž dokázala oslovit různé diváky z celého světa, ale poslední dobou těží víceméně jen z toho. A to je docela škoda. Ovšem cameo Stana Lee je jedno z nejlepších. P.S. Nečekejte na post-titulkovou scénu, není tam žádné cameo a je to jen opakování jedné rádobyvtipné scény během hlavní stopáže. Mezititulková je OK. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Prvního Ant-Mana sem viděl, doslova na poslední chvíli, pak sem toho litoval, jelikož je to velice vydařená Marvelovka. Druhý díl, si drží svoji kvalitu na vysoké úrovni, Michael Peña a jeho parta je asi stejně nebezpečná, jako Thorova Velká trojka, člověk od nich nic nečeká a najednou od nich dostanete na prdel. I dvojku si Peña, občas krade pro sebe a jestli bude trojka, tak možná i dostane oblek. Ale dost legráce, je čas na legrácky, film má opět skvělý humor a přesto si dokáže zachovat svoji vážnou tvář. Akce neměla chybu, parádní bitka v hotelu, honička po San Francisku a týmovka proti Ghostovi, po akční stránce dobře odvedená práce. Co týče záporáku, již zmíněný Ghost má typickou motivaci, což o to, postava Darrena Crosse ji také měla, ale herec Corey Stoll, ji dokázal mnohem lépe a uvěřitelněji podat, tohle u Ghosta tak není, jeho motivaci sice chápu, ale jeho chování ne, bylo sobecké a bezohledné. Zatímco Walton Goggins, který má všude známé a vozí sebou chlápka, který má u sebe sérum pravdy.........tak prej to neni sérum pravdy, ale mně to přišlo jako sérum pravdy, ale prej neni, tak je asi tak milionkrát zajímavější a zábavnější. Ve výsledku, si nejsem ani jist, jestli Ghost či jeho schopnost bude jakkoliv k užitku při čtvrtých Avengers, za mně byl Ghost totálně zbytečná postava. Ostatní herci Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne a sociálně založený Asiat Randall Park, sou výborní. A nakonec rodinný grupáč, ten fakt neměl chybu. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem nic jiného než akční zábavnou jízdu plnou humoru ala předchozí skvělý díl, který se mi moc líbil a musím říct, že jsem to dostal, ovšem v menším měřítku než bych očekával. Ano je to plné akce, humor tam je povedený, jelikož jsem se upřímně smál několikrát, což se mi u druhého Deadpoola nebo druhých Guardians nestalo a já už ted vím, že napodruhé se zasměju nejspíš znovu, je tam plno nových originálních nápadů a pěkných líbivých okamžiků…tak proč jsem mírně zklamaný. Jistě to není nejlepší Marvelovka, jistě to nepřekonalo prví díl a určitě jsou i lepší Marvelovky, ale jsou díky bohu i horší. Líbilo se mi to více než letošní druhý Deadpool a než Black Panther i když je to jiný žánr, ale bohužel mě to nedostalo do kolen tak jako první díl. Co se týká herců, tak musim říct, že Wasp je asi nejlepší bojovnice, sakra takhle bojuje snad jen Widow, opravdu skvělé bojové scény, Scott byl fajn, ta role mu neskutečně sedne a nikoho jiného si tam představit neumím, opravdu mám z něj dobrej pocit a baví mě a Hope je mu důstojným partákem, opravdu šlo poznat, že film není jen jeho ale i Wasp. Luis se svou partičkou si kradli veškerý prostor pro sebe, vždy mě pobavili stejně jako Randall, který toho agenta zahrál prostě výborně. A Douglas zahrál tak nějak klasicky výborně, ale prostě neposadili mě na prdel….Zdálo se mi, že film je prakticky bez padouchů, je tam Gogins, který hraje spíše takového ňoumu, zahrál to dobře, ale bohužel nevýrazně, zítra na něj zapomenu a nejspíš i na Ghost, která vlastně měla ke svému padoušství pádný logický důvod, ztvárněna byla dobře, to fázování bylo moc pěkně udělané, ale prostě nepřesvědčila mě, taková béčková zbytečná postava. Opravdu po skvělém Yellowjacketovi to zde s padouchy byla bída. Takže bud skvělé tři nebo horší čtyři. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Ant-Man And The Wasp" je v jadre komédiou s dramatickými momentkami. Ale hlavne sa nás snažia rozosmiať a priniesť nám niečo podobné, ako sme mali naposledy. Mám pocit, že to väčšinou funguje. No miestami vôbec. Poviem pravdu, že kedykoľvek sa na placi objavil Walton Goggins, tak mi prišiel neskutočne otravný. Priam som mal pocit, že si chcel uchmatnúť každý moment, no nefungovalo to. A štvalo ma kedykoľvek sa obavil. Mám ale pocit, že inak to väčšinou fungovalo. Paul Rudd je stále vynikajúci, Evangeline Lilly takisto a spolu fungujú ako dobrá dvojka. Plus Michael Douglas ako Hank Pym je absolútne super. Priam sa s touto rolou zžil. Najvtipnejší moment je pre mňa keď Michael Pena pod sérom pravdy rozpráva kde sa nachádza Scott. To nemá chybu. Vzťah Scotta s jeho dcérou je tiež super. To je správne ukázané už v úvode. Potom tu máme "Ghost". Veľmi zaujímavá postava s dobrými schopnosťami a myslím si, že jej príbeh je aj celkom pochopiteľný. Dizajn jej obleku mi pripomína kvarianov z "Mass Effect", ale fakt vyzerá super. Ako zloduch nie je veľmi zlodušská, no myslím si, že od nej sa môžeme ešte niečoho v budúcnosti dočkať. A som zvedavý. Komické momenty občas nefungujú, ale nebolo tam nič, čo by som povedal, že by bolo otrasné. Efekty sú super, je tu pár vynikajúcich momentov a myslím si, že ako fanúšik Marvelu ma film celkom aj potešil. Možno som čakal trošku viac, ale s výsledkom som spokojný. Úprimne som už veľmi zvedavý čo sa bude diať ďalej. Takže nech dlho nečakáme na "Captain Marvel". Hodnotenie: B ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žasnu.. o hodně lepší než předchozí díl.. super příběh, záporáčka byla sexy, hrátky se zvětšováním a zmenšováním využili tvurci na plno.. co víc napsat snad jen doporučit. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, ani zde nemůže divák očekávat typický blockbuuster, ale na druhou stranu film výborně funguje jako komedie. Řada scén je v rámci situačních nebo konverzačních gagů opravdu výborná a vynahrazuje tím nepříliš fungující triky a minimum akce (jediná akce, která stojí za zmínku je automobilová honička, která má zajímavé nápady). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem filmových komiksů , ale tento nechce zachránit svět, je však užvaněný. Nejsou zde morální apely a vzletné fráze . Rodiče jsou užasně bezpohlavní. Zábavu obstará jejich okolí. Kluci ocení hru s autíčky . Je to vlastně pohádka zamýšlená pro děti. Potěší baba jaga. Finální jízda tradiční pro komiksy je až moc nastavovaná. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé, váhal jsem 3/4 hvězdy, ale je to maličko slabší, než jiné Marvelovky. Přestože se mi libilo, že nejde o záchranu světa, ale rodiny. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Opět výborný film od Marvelu, pokračování Ant-Mana se povedlo. I když tady je to o jednu hvězdičku méně oproti prvnímu dílu, který byl topovka. Tvůrci se drželi úspěchu jedničky a vsadili na stejnou notu, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou stranu mohli přidat i něco nového. Ale příběh se povedl, bylo to zábavné, nejvíce mě opět bavil hláškující Michael Peña a celkově hodnotím film velice pozitivně. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Bylo tam přelidněno, přehmyzeno a přemotivováno. Kvůli tomu by asi jen málokterý divák dokázal odvyprávět: kdo, co a hlavně proč se děje. Příběh je spletitý a nesoudržný. Blikající záporák je přidaný poněkud násilně a docela dobře by se vše obešlo i bez něj. ____ Film má ale jiné klady. Především úžasné honičky s inovativní choreografií. Vtip. A nádhernou hravost s proměnami velikostí. Tady si tvůrci dali opravdu záležet a originálně – a přitom logicky – vypointovali, co vše se může stát, když je člověk příliš velký nebo příliš malý. Obrazové hody slavil například souboj Vosičky v kuchyni a vstupní hale hotelu, kde je bezezbytku využitý blyštivý lustr nebo uhýbání letícímu noži. SHRNUTÍ: Hmyz ví, jak zaútočit. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní film, vemte vtipnost jedničky a dejte jí 100x více a máte toto, vtipy a humor naprosto sedl, celý film to dávkoval postupně a postupně, akce a bitky jsou stejně dobré, jako v jedničce, akorát je jich tam daleko více. Příběh oproti jedničce trochu kolísá a není tak silný a poutavý, ale to je maličkost, u tohohle filmu nejde se nebavit, opět a znova je to nejzábavnější marvelovka po všech předchozích :D Potitulková scéna naprosto top, jedna z nejšílenějších z marvelu, až naskakovala husí kůže, šílenost. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama