Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

kingik 

všechny recenze uživatele

Termín "mravenčí práce" dostal nový rozměr. Záchranná mise mrdatelné mámy (Michelle Pfeiffer) kombinovaná s neočekávanou evidencí mladé ženy (Hannah John-Kamen) s podezřelým pigmentem, které po dávné nehodě v dětství hrozí brzké rozplynutí, proběhla zdárně i infantilně. A vlastně bohudík. Stejný režisér z jedničky natočil pokračování, v němž hraje prim zmenšování. Může to budit dojem, že Paul Rudd byl mírně zatlačen do pozadí, přece jen mu scénář nepředepsal žádnou konkrétně zapamatovatelnou hlášku, prokáže však ve svém domácím vězení karetní triky, od srandy je jeho parťák Michael Peňa, který přikvačil se sympatickou komikou. Nebesky sličná, v důležitých akčních scénách oděná do přiléhavého latexového modelu, Evangeline Lilly, která byla zbavena dřívějšího komisního mikáda, je příslušně dobrou hereckou atrakcí spolu s matadorem Michaelem Douglasem, s nímž utvořila příjemný příbuzenský pár dcera a otec. A najde se i zloun v podání Waltona Gogginse a jeho nohsledi. Zmenšování je zábavné a sehrává v ději tu nejpodstatnější úlohu, rozhodně se z něj ale blahem neroztečete. Triky jsou oproti jiným comicsovým dobrodružstvím pouhý standard. Ale klid, bez nápadů se to neobešlo. A celé to má dobrý švih a rytmus. Určitě se nejedná o vrcholnou comicsovou podívanou, Peyton Reed není mimořádně zdatný režisér, je znát, že některé scény by si zasloužily zkrácení nebo jejich úplné vynechání, stopáž mně přišla překročená. A takový Deadpool by se o téhle nově vzniklé sérii vyjádřil nelichotivě. Vzniklo zábavné dílko, které mírně zaostává za zbytkem comicsové produkce, ovšem nudné odpoledne zaplácne spolehlivě. A dětský divák nebude pohoršen. 7/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TVÁ MATKA TOHO DNE ZACHRÁNILA TISÍCE ŽIVOTŮ, ALE SAMA BYLA ZTRACENÁ V ŘÍŠI KVANT…“ /// Ftipnej Ant a tuny kvantový fyziky… Zajímavý postavy, má to tempo (a ftip), takže je to (možná) zábavnější než jednička. Hodně hlavních postav, ale stejně je nejvíc zajímavý, jak ty vedlejší postavy parádně doplněj příběh. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V garáži mám sbírku angličáků. 2.) Chtěl bych být… třeba mravencem. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Budem ťa volať Ant.Onio Banderas.“ Žiadne veľké (ani malé) nadväzovanie na predchádzajúce marvelácke udalosti sa nekoná: Scottova neprítomnosť v Avengers 3 je vysvetlená v 30-sekundovej potitulkovej scéne (SPOILER a v podstate ani to nie, pretože sa odohráva PO lusknutí prstov SPOILER). Nuž... čakal som viac. Scott alias Paul Rudd je však sympaťák, takže mu to (možno) prepáčite. Evangeline Lilly je o čosi akceptovateľnejšia, než minule, pretože má lepší účes (áno, niekedy tak málo stačí). Douglas sa však z pozície rošťáckeho mentora prehral v tak troška zmrda, ktorý síce od začiatku do konca zostáva kladnou postavou, ale medzi riadkami sa správa ako nie práve najmorálnejšia postava a občas je na facku. Jeho kombinácia s Michelle Pfeiffer nie je až taká veľká vec, ako sa (zrejme) čakalo. To Michael Peña (ako šéf mimoriadne stoickej bezpečnostnej agentúry) je tradične svoj, kradne si všetky scény a možno by nebolo od veci dať mu spin-off. Film slabšie odsýpa a citové výlevy sú poriadne sladká limonáda, tak ale zas na druhej strane musím uznať, že ma dojali. Občas vidno podozrivý strih (trojica hrdinov ukradne budovu, zrazu STRIH a sú v bezpečí doma). Akcia - v prvej polovici je to dialógová situačná komédia, ale v druhej sa to po akčnej stránke rozbehne a začne to byť plné nápadov (PEZ, hry so zmenšovaním a následným zväčšovaním vozidiel, sérum pravdy, čajky). Scenár je šitý horúcou ihlou – Scott X rokov v pohodičke zvláda domáce väzenie, no doslova niekoľko hodín pred úspešným koncom sa ocitne v problémoch, rovnako tak predstavy tvorcov o fungovaní domáceho väzenia sú troška dosť skreslené. A vedľajšia dejová linka s Ghost a Laurenceom Fishburneom dosť slabá. Cinemax TN 2018 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $216,648,740Tržby Celosvetovo $622,674,139Tržby za predaj Blu-ray v USA $30,080,565Tržby za predaj DVD v USA $14,289,398║ Pôvodné zoskupenie opäť funguje na výbornú. K tomu Michael Pena to tu riadne solí hláškami, ten tu vládne. Máme tu výdatne zábavný komiksový film, kde sa stále niečo deje, príbeh v pohode, akcia rovnako tak šľape a sedí, trikovo slušné, taký príjemný osviežujúci rodinný film. /videl v kine: 80%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší sequel v MCU? Rozhodně ne, ale zároveň bych tu neviděl kvalitativní sešup oproti prvnímu dílu. Dvojka si zachovává svůj status menší marvelovky pro nepoměrně menší publikum, věřím, že i tentokrát spousta marvel konzumentů Ant-mana vynechá, tím spíše, že se tentokrát obejde bez účasti libovolného Avengera. Z nováčků mě nejvíce potěsil Laurence Fishburne, který mě sice mega otrávil v druhém Johnu Wickovi, tady si ovšem roli vybral velice dobře a klidně bych si tipnul, že Feige někdy v budoucnu plánuje prequel s původním Antmanem, Wasp a Goliathem. Po druhém zhlédnutí budu hádám moudřejší (ano, skutečně jsem doma byl), napoprvé nadšení nepřišlo a překvapilo mě, kde se bere tolik chvály na záporáky, kteří nejsou vůbec ničím výjimeční oproti ostatním generickým postavám z dřívějška (jeden Thanos už tu letos byl) a mnohem více mě bavila linka Michaela Douglase a Michelle Pfeiffer. Gagy i tentokrát zvládl Peyton Reed obstojně, ovšem napotřetí už bych na to nesázel a tvůrčí tým malinko obměnil. Ps : viděno 2x v dabingu, naštěstí jsem to po čase přestal vnímat, ale dojmům to rozhodně mírně uškodilo (ale skutečně jen mírně).. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Natáčelo se od 1. srpna do 20. listopadu 2017 ve dvou státech USA – Georgii a Kalifornii. (Varan)
  • Laurence Fishburnea si i skoro po dvaceti letech většina fanoušků pamatovala hlavně díky roli Morphea v Matrixu (1999). Slovo "matrix" najdeme i na tabuli za zády jeho dr. Billa Fostera když hrdinové navštíví jeho přednášku. (CrypzzXD)
  • V čase premiéry šlo o nejkratší film z Marvel Cinematic Universe. (Petrsvetr80)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama