Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Prvního Ant-Mana sem viděl, doslova na poslední chvíli, pak sem toho litoval, jelikož je to velice vydařená Marvelovka. Druhý díl, si drží svoji kvalitu na vysoké úrovni, Michael Peña a jeho parta je asi stejně nebezpečná, jako Thorova Velká trojka, člověk od nich nic nečeká a najednou od nich dostanete na prdel. I dvojku si Peña, občas krade pro sebe a jestli bude trojka, tak možná i dostane oblek. Ale dost legráce, je čas na legrácky, film má opět skvělý humor a přesto si dokáže zachovat svoji vážnou tvář. Akce neměla chybu, parádní bitka v hotelu, honička po San Francisku a týmovka proti Ghostovi, po akční stránce dobře odvedená práce. Co týče záporáku, již zmíněný Ghost má typickou motivaci, což o to, postava Darrena Crosse ji také měla, ale herec Corey Stoll, ji dokázal mnohem lépe a uvěřitelněji podat, tohle u Ghosta tak není, jeho motivaci sice chápu, ale jeho chování ne, bylo sobecké a bezohledné. Zatímco Walton Goggins, který má všude známé a vozí sebou chlápka, který má u sebe sérum pravdy.........tak prej to neni sérum pravdy, ale mně to přišlo jako sérum pravdy, ale prej neni, tak je asi tak milionkrát zajímavější a zábavnější. Ve výsledku, si nejsem ani jist, jestli Ghost či jeho schopnost bude jakkoliv k užitku při čtvrtých Avengers, za mně byl Ghost totálně zbytečná postava. Ostatní herci Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne a sociálně založený Asiat Randall Park, sou výborní. A nakonec rodinný grupáč, ten fakt neměl chybu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Opět velmi vtipné. Často jsem si říkala, že ten Scott přece nemůže být takový mamlas, včetně těch jeho vězeňských kámošů, machrů přes počítače. Každopádně mě ty jejich kecy na úrovni absolventů prvních ročníků zvláštní školy bavily. Jako v každém podobném akčním filmu tak i tady, nás drží v napětí do poslední chvíle. I tady se najdou všechny možné komplikace, které do závěrečných chvil zabraňují dojít ke kýženému výsledku svého snažení. Co jde, tak se do sebe neustále zamotává, pořád se improvizuje, a to všechno doslova v letu. S mým doprovodem jsme po cestě domů vedli řeč s hlubokou myšlenkou ... byl na mě vznesen dotaz, zda Ant man a Wasp pomůžou v dalším díle Avangerům. Těžká otázka. Budeme doufat, že ano. I když nevím nevím, taky to se Scottem momentálně nevypadá nijak růžově. Ti co se nezvedli ze sedaček v kině hned při prvních titulcích ví ... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Budem ťa volať Ant.Onio Banderas.“ Žiadne veľké (ani malé) nadväzovanie na predchádzajúce marvelácke udalosti sa nekoná: Scottova neprítomnosť v Avengers 3 je vysvetlená v 30-sekundovej potitulkovej scéne (SPOILER a v podstate ani to nie, pretože sa odohráva PO lusknutí prstov SPOILER). Nuž... čakal som viac. Scott alias Paul Rudd je však sympaťák, takže mu to (možno) prepáčite. Evangeline Lilly je o čosi akceptovateľnejšia, než minule, pretože má lepší účes (áno, niekedy tak málo stačí). Douglas sa však z pozície rošťáckeho mentora prehral v tak troška zmrda, ktorý síce od začiatku do konca zostáva kladnou postavou, ale medzi riadkami sa správa ako nie práve najmorálnejšia postava a občas je na facku. Jeho kombinácia s Michelle Pfeiffer nie je až taká veľká vec, ako sa (zrejme) čakalo. To Michael Peña (ako šéf mimoriadne stoickej bezpečnostnej agentúry) je tradične svoj, kradne si všetky scény a možno by nebolo od veci dať mu spin-off. Film slabšie odsýpa a citové výlevy sú poriadne sladká limonáda, tak ale zas na druhej strane musím uznať, že ma dojali. Občas vidno podozrivý strih (trojica hrdinov ukradne budovu, zrazu STRIH a sú v bezpečí doma). Akcia - v prvej polovici je to dialógová situačná komédia, ale v druhej sa to po akčnej stránke rozbehne a začne to byť plné nápadov (PEZ, hry so zmenšovaním a následným zväčšovaním vozidiel, sérum pravdy, čajky). Scenár je šitý horúcou ihlou – Scott X rokov v pohodičke zvláda domáce väzenie, no doslova niekoľko hodín pred úspešným koncom sa ocitne v problémoch, rovnako tak predstavy tvorcov o fungovaní domáceho väzenia sú troška dosť skreslené. A vedľajšia dejová linka s Ghost a Laurenceom Fishburneom dosť slabá. Cinemax TN 2018 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, ani zde nemůže divák očekávat typický blockbuuster, ale na druhou stranu film výborně funguje jako komedie. Řada scén je v rámci situačních nebo konverzačních gagů opravdu výborná a vynahrazuje tím nepříliš fungující triky a minimum akce (jediná akce, která stojí za zmínku je automobilová honička, která má zajímavé nápady). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl býval řekl, že Marvel stále dokáže přijít s velice vtipnou večerní jednohubkou. Tento film si vůbec na nic nehraje a přináší přesně to, co od něj člověk při smyslech může očekávat. Dost jsem se bál, že bude celý snímek pohřben tradičním syndromem "rodiny", jako už jsem tomu byl nesčetněkrát svědkem. Rodinná dramata se odehrávají pouze daleko na pozadí a ke všemu jsou vtipná. Přeci jen herce jako je Bobby Cannavale se vám jistě nepoštěstí vidět v podobně ztřeštěné roli denně. Já jsem tedy maximálně spokojen, nevzpomínám si, kdy jsem se podobně zasmál u snímku od Marvelu. Humor je po celé dvě hodiny založen na tom samém principu, ale z nějakého záhadného důvodu po celou stopáž funguje, a to jsem tentokrát udělal výjimku a nic si před filmem od Marvelu nepíchl. Možná se dalo o trošku více vymazlit děj a přijít s pořádně záporným záporákem, ale budiž tento nedostatek odpuštěn. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Písnička, která hraje v 10. minutě, je „Come On Get Happy“ od The Partridge Family. Ve 13. minutě hraje „Spooky“ od Dusty Springfield. Ve 21. minutě hraje „Sur Mon Ile De Reve“ od Vasco & Christine Bovill. (Duoscop)
  • V jedné ze scén pronese Scottova dcera Cassie (Abby Ryder Fortson), že by chtěla být jeho partnerem, a opakovaně prohlašuje, že chce pomáhat lidem jako Scott (Paul Rudd). V komiksech se Cassie Lang stane hrdinskou Stature, která se také umí zmenšovat. (NiWi)
  • Stan Lee se tentokrát nachází ve scéně, kdy mu Hope (Evangeline Lilly) zmenší auto a on řekne: „V šedesátkách jsem si dost užíval a teď se mi to vrací. (necisty)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama