Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Recenze (122)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $900,000Tržby USA $16,270,600Tržby Celosvetovo $20,500,000║ jeden z tých slabších filmov Jackie Chana, tu tie jeho vylomeniny nemajú správnu razanciu ani miesto, miestami trošku otrepané a nudné /50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejpříjemnější a nejzábavnější Police Story. Konec není tak šílený jako v prvním díle, ale má své kouzlo a popravdě, vždycky mi vedle Chana chyběl někdo, jako Michelle Yeoh, která se konečně objevila a vystřelila potenciál filmu do nebe. Její špičkování s Jackiem nemá chybu (to je moje sestra....:-)) a po celý film mi tohle duo přišlo bezchybné. Příběh a vše okolo je hodně HK a naštěstí si na nic nehraje, takže se to dá vcelku rozdýchat. Přesto mi přijde, že celá Police Story série je na čsfd velmi přeceňovaná, stejně jako hodně dalších HongKongských filmů... Tentokrát jsem však konečně odcházel spokojen. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Třetí díl pentalogie, tentokrát o tom, jak si co nejlépe objednat smaženou kočku s nudlemi. Původní Police Story to již mnoho nepřipomíná, ale především první polovina až do "rambičské akce v pralese" je i tak výtečná; pouze po svém. Byť se tady toho více vystřílí než vykope. A buďme upřímní; všichni chceme Jackieho v kontaktní kaskadérské akci plné hravé i napadité choreografie spíše než se zbraní. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budu rozdejchávat fakt dlouho.Totální destrukce. Fakt jsem čuměl. První dvě Police Story byly takový ty klasický městský akční filmy, ale tady se to v půlce přesune do Kambodži a vypukne nefalšované akční inferno. Mno a ta finální honička?!!!!!!!! To je prostě pastva pro oči. Já ty asiaty v tý jejich nápaditosti fakt žeru. K Jackiemu kterej je opět v perfektní formě přibyla i boží Michelle Yeoh, která nezaostává ani o píď. Možná to tam masí snad i víc, než Jackie. Ten skok s crosskou na vlak?!!!! MAZEC!!! A nejlepší je, že si série pořád zachovala humor. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jackieho fakt nemusím (píšu to taky všude furt dokola), ale Police Story 1 - "4" mám moc rád. Každej díl má něco do sebe a všechny jsou fakt superakční pecky. A dokonce i ten humor je výbornej. Díl od dílu však humoru ubívá a film se stává temnější až vygraduje v nejlepší, ale také nejtemnější New Police Story (2004). Tady trojka opět super, ve všech ohledech, potěšila perfektní Michelle Yeoh, choreografie akčních scén špičková, občas dosti temné scény, Jackie už je takový klidnější-umírněnější, nepůsobí už jako pubertální fracek ... prostě parádní jízda. Při návštěvě Jackieho "rodinky" jsem se fakt válel smíchy ... paráda!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nejschopnější hongkongský polda konečně vyfasoval parťáka, co mu schopně konkuruje, a tím zdvojnásobil divácký zážitek. Tandem Jackie Chan a Michelle Yeoh je naprosto perfektní, a to nejen co se týče akce, ale hlavně zábavy. Jejich šarvátky, popichování, vzájemné fackování a hlavně výborná improvizace v momentech hrozícího nebezpečí je asi to nejlepší, co tu můžeme nalézt. Tím nechci říct, že to všechno na úkor nápaditých stříleček, fightů a honiček, těch je tu samozřejmě dostatek, ale na pořádnou akci si divák musí chvíli počkat. Tentokrát by to však nemělo vůbec vadit, jelikož taková přestřelka v Kambodži a závěrečná honička na střechách jedoucího vlaku vám to bohatě vynahradí. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tenhle chlapík mě svými kousky nepřestane udivovat nikdy a vždy ho budu obdivovat pro jeho neohroženost, už jen kvůli legendární scéně s helikoptérou....... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Potřetí, trochu jinak, a znovu parádně. Celou trilogii jsem si pustil chronologicky za sebou a třetí díl mě nadchl téměř stejně jako předchozí. Trojka obsahuje o trochu méně humoru, nejvíce se v ní střílí a má západní look, ale o pořádnou porci kaskadérských výkonů, povedených bitek a Jackieho haštěření s krásnou Maggie Cheung v ní nepřijdeme. Výtečná Michelle Yeoh a čínské reálie jsou třešničkou na velmi chutném akčním dortu. 9/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ve trojce si Jackie jako Kevin udělá výlet do komunistické Číny, kde dostane rovnocennou parťačku v podání skvělé Michelle Yeoh, která Jackieho docela zastiňuje. Samozřejmě nechybí nikdo z původního obsazení (Maggie Cheung jako Kevinova snoubenka May, Bill Tung jako Kevinův nadřízený strýček) a po pomalejším rozjezdu (tentokrát chybí nějaká úvodní akce nebo aspoň sestřih předchozího dílu) člověka čeká tradiční nálož bojového chaosu a žlutého humoru a velké finále zpátky v Hongkongu s helikoptérou a vlakem (s ozvuky Jackieho oblíbeného Friga na mašině). ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film s Jackie Chanom, ktorý je už tretím dielom tejto slušnej série. Má vydarený príbeh o prvotriednom policajtovi, ktorý patrí medzi najlepších a tak je vybraný pre náročnú misiu v spolupráci s Čínou, pomôcť uniknúť z väzenia známemu zločincovi, získať si jeho dôveru a tak sa dostať až k vplyvnej organizácii obchodujúcej s drogami. Pomáha mu v tom aj schopná čínska dôstojníčka, ale aj tak ich čakajú len samé problémy. Spracovanie je na tom dobre, síce prvá polovica sa nesie skôr v takom pomalšom tempe, ale predsa len zápletky o policajtoch v utajení mám rád, dejovo je to pre potreby žánru úplne ideálne, zaujala ma aj tá medzinárodná spolupráca a nájde sa tu toho dostatok zaujímavého, takže aj tak sa je na čo pozerať. Ale následne sa to už naplno rozbehne a prišlo mi to ako z úplne iného filmu, film naberie perfektnú dynamiku, neustále sa niečo deje, jedna vydarená sekvencia strieda druhú a navyše podstatne väčší priestor dostane aj čínska dôstojníčka, ktorá s hlavným hrdinom vytvorí skvelú dvojicu a tak tu si už rozhodne nemám na čo sťažovať. Akcie je tu pomerne dosť a je výborná. Síce si na ňu treba počkať, prvá polovica obsahuje len pár síce celkom slušných, ale na pomery tvorby Jackieho Chana predsa len skôr nevýrazných súbojov, ale zvyšok filmu to rozhodne vynahradí. Síce sa tentoraz nejedná ani tak o súboje, tých moc nie je a sú skôr krátke, ale akcia je aj tak rozmanitá, nadmieru nápaditá, pomerne veľkolepá, nechýbajú ani prestrelky a explózie a predsa len sa dá užiť aj to bojové umenie a kaskadérske kúsky. Najviac sa mi páči celá akcia vo vojenskom tábore, ktorá je na pomery Jackieho Chana až prekvapivo krvavá, čo je ale príjemným oživením a navyše nechýba plno skvelých momentov, k tomu finále s vlakom a vrtuľníkom, ale aj ten zvyšok sa mi páči. Humoru je tentoraz dosť málo, až na scénu s predstieranou rodinou sa tu vlastne nenájde žiadna výraznejšia komediálna scéna, ale to mi nevadí, skôr ocením takéto prevedenie. Herecké obsadenie je skvelé, Jackie Chan je tu stále výborný, k tomu perfektná Michelle Yeoh, ktorá za ním v ničom nezaostáva, opäť nechýba ani Maggie Cheung a slušní záporáci ako Kenneth Tsang, Ken Lo a Wah Yuen, ale ten mi tu neprišiel ideálny využitý. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, prišlo mi to ešte o trochu kvalitnejšie zvládnuté, než Chanove predchádzajúce diely a navyše aj rozpočet je viditeľne vyšší. Z pôvodnej trilógie mám práve túto trojku najradšej, za čo môže hlavne najlepšia akcia a účasť Michelle Yeoh, takže skutočne vydarená akčná zábava. 79% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že s prvé dve časti ma až tak nedostali, tejto dávam slušný kredit. Aj keď prakticky sa podstata filmov nezmenila, dokonca by som povedal, že kaskadérskych kúskov a neuveriteľných scén je tu o čosi menej, film sa mi páčil o čosi viac. Možno je to scenárom, ktorý sa nebál ísť do zložitejšej zápletky, do viacnásobnej zmeny prostredia, či tým, že sa film snažil zaujať oveľa chytľavejšou hudbou. Komediálna zložka tiež dostala ten správny náboj, akčné scény veľkolepé a čo ma asi najviac nakoplo k vyššiemu hodnoteniu bol český dabing. Nemôžem si pomôcť, mne tá natívna reč príde neskutočne prepálená a groteskná. 80%. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ten najakcnejsi a zaroven najsviznejsie natoceny diel z celej trilogie. Podkial u predchadzajucich dielov si bolo treba na akciu obcas pockat, sem vam neda vydychnut. To je umocnene faktom, ze vedla Jackieho tu hra aj dalsia akcna superhviezda - Michelle Yeoh, a poviem vam, ze svojou rychlostou, ladnostou a kaskaderskymi kuskami obcas zatieni aj Jackieho. Proste FANTAZIA. V mojich ociach je Police story ta najlepsia akcna seria vobec. (10/10) ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Završení skvělé komediálně-akční trilogie Police Story se nese v duchu multikulturalismu a ze všech tří dílů je rozhodně nejchytřejší (a nejakčnější). Oblíbená postava superpoldy Chia Chua se tentokrát promění v doslova "interasijského" vyslance míru a spravedlnosti, neboť je v rámci mezinárodního případu nucen spolupracovat s čínskou policií, zejména tedy se speciálně vyškolenou soudružkou v podání "beautiful but lethal" Michelle Yeoh a procestovat s ní podstatnou část východní Asie. Tato kooperace tak jistým způsobem předznamenává pozdější předání HK pod čínská křídla, což je ostatně trefně okomentováno v nádherně fyzickém a bravurním závěru filmu... ;) Z Hong Kongu, který pochopitelně neřekl poslední slovo, se dění rychle přesouvá do Čínské lidové republiky, kterážto vakace se skrze jemné postrky a postoje hrdinů stane příležitostí pro konfrontaci kultury "pozápadnělého" Hong Kongu s kulturou komunistickou na satirické (konzumace zvířat, policejní praktiky), ale i komické úrovni (Coca-Cola, zvířecí kung fu pózy). Později se dění přesune ještě na malajsko-kambodžské hranice, kde se odehraje nádherně výbušná akční scéna v rambovském duchu a nakonec přijde samotná Malajsie, přičemž snad nemusím připomínat, že stejně jako při návštěvě Číny je malajský úsek prošpikován mnoha skrytými kulturně/politickými narážkami. A další úroveň kulturní liberalizace je nastavena ještě makrodetailem, který se hadovitě proplétá akčními scénami - jak je v HK dobrým dobrým zvykem, jejich koncepce i vzhled frekventovaně skládá nezastíraný hold známým hollywoodských trhákům (minimálně v angažovanosti kaskadérů své mentory převyšují). Toliko k nejdůležitějšímu z mých vágních postřehů, které se otírají o interpretaci obsahu. Samo sebou, trojka PS má i nepřehlédnutelné klady po stránce formální (mistrovské tempo, rytmus střihu, načasování scén, režii obecně), ale ve své podstatě jsou tyto dílčí aspekty "pouze" utvrzením pozitiv z předchozích dílů a nepovažuji je proto za nutné dále pitvat. Kdybych měl své dojmy shrnou do jedné věty, zněla by, velmi zhruba, takto: Ani v nejmenším jsem nečekal, že to bude tak super! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem ten díl dřív nesnášel. přišel mi strašně stupidní a ten humor totálně retardovanej i na styl pana JC, ale z odstupem času uznávám, že akce je asi nejlepší z celé série. Tak teda budiž.60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O poznání jiný film než předchozí vynikající dva díly. Lehkost je zcela pryč. Je to moc nafouklé a takové vyšperkované. ale co vypadá hezky na povrchu nemusí být ještě skvělé uvnitř. Závěrečná bitka na jedoucím vlaku ovšem stojí za to. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Parádní akční adrenalinová jízda, kterou předvádí dvojka Chan + Yeoh! Choreografie soubojů jak je zvykem u filmů, kde hraje Chan na super úrovni. Nechybí ani přestřelky, nebo honička v člunu. Fakt povedený akční film. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

O kousek slabší než první dva díly. Mín honiček a Jackieho čísel. Ale zato má poprvé pořádnou partnerku do týmu - Michelle Yeoh je to nejlepší z tohoto pokračování. ()

Reklama

Reklama