Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

raimi 

všechny recenze uživatele

Výborná Jackieho klasika, ne tak známá jako třeba jeho Police Story, ale pro fans martial arts vypalovaček jasná povinnost. No a to finále... nářez!!!! Benny Urquidez rulez!!! ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Klasickej Jackie Chan. Příběh standartně jednoudchý, ale příjemně ubíhal a doplňoval akrobatické kousky. V tomhle filmu je vidět i rarita - Jackie na skateoboardu :). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Sammo Hung Kam bo dokazal, ze je aj rezisersky talent, hoci mne osobne stacilo uz to, co stvara so svojou vahou v kung fu masakroch. Masakroch ako z dobreho uhla pohladu. Klasicka hongkongska zapletka o mafii nesmie chybat, hoci pred kamerou pana Hung Kam Bo zatiénil samotny Jackie Chan. Oplati sa prejst nejako prvu polovicu, druha odsypa brutalne, to uz je ciry masaker : 100 % ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Najlepsi moment filmu je jednoznacne suboj: J.CHAN vs BENNY "the JET" URGUIDEZ. Skoda ze nie je vela titulov s podobne skvelym subojom !!!! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan tu predvádza svoje komediálne predstavenie. Choreografia je tu o level vyššia ako v ostatných filmoch. 7/10 ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Lucky Stars tentokrát v Barceloně, ale jinak pořád podle stejného mustru. Takže hodina a čtvrt taková komedie s pár kopy do komparsu a, jak to u Lucky Stars zvykem, vtipy se točí okolo krasne ženy a touhy hrdinů se s ní něco začít. Závěrečná bitka Jackieho s Bennym a Hungovo sermovani jsou sice perfektní, ale čekat na ně tak dlouho, to si raději ten závěr sjedu na YouTube. Když mimo něj pobaví snad už jen product placement s babičkou za volantem... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Správně trhlá akční komedie, která sice od začátku nehýří akčními scénami, ale když přijdou, tak stojí zato. Dva přátelé a jejich třetí přítel - soukromé očko, se dostávají doprostřed honičky za krásnou dívkou, která je dědičkou velkého bohatství a její nevlastní bratr se snaží ji odklidit, aby to bohatství získal sám. Jsou tu nezapomenutelné akční scény, slušné automobilové honičky a hlavně totálně gumoví hlavní tři hrdinové. Velmi podařené. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na dobu, kdy bylo točeno, to vůbec není zlé, ale z toho co jsem měla možnost zatím vidět , to jednoznačně patřilo k těm slabším kouskům. Mohlo to být o trochu vtipnější a děj mě taky úplně nevzal. Viděno v rámci Filmová Výzva 2015 od Modiwish ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Celým filmem se táhne atmosféra vosumdesátejch, hlavně na tý diskotéce, ty jejich hadry... Bomba... K mému milému překvapení film neoplývá jen dokonalou choreografií soubojů, které jsou navíc v celé své vážnosti, vtipné, ale i velmi slušnými dialogy, které mají hlavu a patu a jsou vtipné taktéž.... Té již zmíněné atmosféře také přidává syntetizátorová hudba... Příběh naprosto dostačuje ke zvolenému stylu a tématu filmu a naprosto nikoho nemůže urazit... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozný!! Bitky bez nápadu, bez šťávy, krátký...!! Film je totálně bez humoru!! Podle zdejšího hodnocení si snad budu raději myslet, že jsem viděl jiný film.....!! Tohle je neuvěřitelně nudná blbost!! Jednou větou: Ve filmu jsou bitky, odfláklé a krátké, možná skoro závěrečný souboj stojí aspoň za trochu pozornosti, Sammo Hung byl totálně nevyužitej, asi měl toho moc:)!! ()

haj 

všechny recenze uživatele

Jackieho první film natáčený v Evropě, konkrétně v Barceloně. I obsazení je mezinárodní, v rolích záporáků se představí šampión v kickboxu Benny "The Jet" Urquidez a šampión v karate Keith Vitali. Právě souboj Jackieho s Urquidezem na zámku na konci filmu vyhrál v řadě anket o nejlepší JC souboj. Celkově film sice není tak nabit akčními scénami jako některé jiné JC filmy, ale ta závěrečná to všechno vynahradí. Kromě toho je ve filmu spousta humoru, který je ve většině případů velmi kvalitní a vyplňuje neakční části filmu, takže se divák rozhodně nenudí, samozřejmě pokud má rád Jackieho styl filmů. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Jackie sa znova našiel vo výbornej roli. Od tohto filmu som očakával resp. neočakával klasiku Chana, dobré bitky a zaujímavú zápletku. No a ono ma to nesklamalo. Navyše ma to rozosmialo, ukázalo kultúru Hong-Kongu a ani na chvíľu som nemal pocit, že som sa nudil. Už tradične vynikal v hlavnej roli J. Chan a ono to je v prípadoch akčnej komédie dobre. Milý film, ktorý rozhodne odporúčam. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Trapných rádobykomických scének je tu tentokrát přespříliš a akční scény mi nepřišly natolik úžasné, aby to zachránily. I když bitka s Benny Urquidezem je hodně slušná... ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

Reklama

Reklama