Reklama

Reklama

Předpověď lásky a počasí

(seriál)
  • Jižní Korea 기상청 사람들: 사내연애 잔혹사 편 (více)
Jižní Korea, 2022, 18 h 9 min (Minutáž: 62–83 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pečlivá meteoroložka a její bezstarostný kolega zjistí, že s láskou je to jako s počasím a předpověď nemusí vždycky vyjít. (Netflix)

Recenze (7)

bulinka 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páčili témy a problémy počasia, ktoré sa riešili v seriály. Oboch hercov hlavných postáv mám rada, ale nejak mi tu chýbala chémia medzi nimi. Zo strany Song Kanga to bolo dobré, ale Park Min-Young ma neuspokojila tak ako v iných seriáloch. Je skvelá herečka, takže mi to tu bolo ľúto. Nejak sa emócie od nej ku mne nedostali. Zato vedľajší pár ma začal v istom bude oveľa viac baviť a zaujímať. V kažom prípade príjemný a zaujímavý seriál ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Musím ač nerada, snížit hodnocení z původně zamýšlených čtyř hvězd na tři. Téma počasí a situace v pracovním prostředí mě přestaly bavit okolo 13. dílu. Dokoukala jsem, ale chybělo nadšení. Takový ten pocit ,,Nechci si pustit poslední díl, protože už to končí.. na co budu koukat." Ve výsledku mě více zajímal příběh sestry. Jinak příjemné, oddechové, bez nátlaku na emoce. ()

Reklama

SmileSun 

všechny recenze uživatele

V tomto případě nejde o topku z korejské tvorby. Je to pravděpodobně způsobeno trochu zbytečným protahováním některých scén a také tématem počasí, které zabírá většinu děje a není to zrovna nejzajímavější téma, ocení to pravděpodobně asi jen odborníci z tohoto prostředí nebo nějací meteorologičtí nadšenci. Také chemie mezi Song Kang a Park Min-yeong úplně nefunguje, což ale trochu (možná nesprávně) přisuzuju jejich většímu věkovému rozdílu. Na druhou stranu musím říct, že se nejedná o žádný propadák, s chutí jsem to shlédla dokonce a byla zde i řada vtipných scén. Pokud si chce tedy někdo pustit korejskou oddechovku a nevadí mu téma počasí, tak… ()

Karmel 

všechny recenze uživatele

Korea bere své počasí velmi vážně. Chápu, nemají to jednoduché a tak v tomto seriálu mělo počasí hlavní roli. Song Kang se zřejmě mým oblíbeným hercem nestane. Zahrál v podstatě stejně jako v Nicméně: neustálý prázdný výraz (s úsměvem nebo bez) emocionálně poškozeného člověka. Pro roli v Nicméně to bylo vhodné, ale v tomto „románku“ to je zoufale málo. Park Min-yeong na mne působila jako robot: chůzí, držením těla, výrazem ve tváři, a ještě ke všemu „díky“ scénáři, vždy tak všechápající… Neměli to lehké, protože jejich interakce probíhala hlavně v officu, ale svou šanci promarnili. Vůbec to mezi nimi nefungovalo, na mne se emoce nepřenesla žádná. Ani vedlejší postavy to tentokrát nezachránily, snad jen hlavní meteorolog byl zajímavě napsaný i zahraný. Hudba slabý průměr. A nemůžu vymazat z hlavy ty scény kde hlavní postavy stojí v odstupu naproti sobě a dlouze na sebe zírají - v openspace plném zvědavých lidí před kterými svůj vztah urputně tají. Nastudování a zpracování tématu „předpověď počasí v KMÚ“ mají tvůrci za 5 hvězd, zbytek byl v podstatě jen ufňukaný. Hodnotím hodně nízko, bylo to zklamání ve všech směrech. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Seriál si to u mě pokazil až v posledních dvou epizodách, kdy se děj začal strašně táhnout. Nevyčerpatelné téma - počasí - ke konci začalo být přece jen už ohrané, a já se vsázela sama se sebou, kolik dramatických deštivých zápletek ještě snesu. A to mě přirovnávání meteorologických jevů k náladám ve vztahu ze začátku tolik bavilo. Líbilo se mi téma budování nového vztahu po rozchodu, kdy si s sebou nesete předsudky z toho předešlého. A taky, že seriál nevypráví jen jeden nebo dva milostné příběhy, je jich tu hned několik, a všechny jsou zajímavé. Naprosto skvělý mi přišel i střih a záběry na detaily. S hereckými výkony jsem spokojená, Song Kang byl tentokrát v roli přesně podle mého gusta. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama