Reklama

Reklama

Mladý tygr

  • Hongkong Nu jing cha (více)

Banda gangsterů pronásleduje dívku. Ta naskočí do taxíku, kde však umírá. Zločinci podezřívají taxikáře, že sní byl spolčený. Nevěří mu ale ani policie - kromě mladé inspektorky. Čínská mafie je oběma v patách. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

I když opomenu příšerné provedení DVD společnosti InterDomino (vhskový ořízlý obraz, absence titulků, amatérský dabing), pořád mi zůstane jen film s nijakým příběhem, amatérskými hereckými výkony, zbytečnými flashbacky a jedním opravdu trapným kazáním o tom, že časopisy a filmy dělají z mládeže zločince. Pro fanoušky Jackieho Chana: Jackie tu zastává vedlejší roli gangstera, tudíž se ve filmu příliš nevyskytuje a nepředvede téměř nic ze svého pověstného umění (tady spíše rány schytává než rozdává). ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť slabý film s Jackie Chanom a je to aj to najslabšie, v čom som ho videl. Má iba priemerný príbeh o jednom drsnom gangu, ktorý kvôli získaniu peńaženky jednej mŕtvej ženy začne ohrozovať taxikára, ktorý ju ako posledný videl živú. Spracovanie príbehu na tom tiež nie je najlepšie, pretože film aj napriek veľmi krátkej dĺžke nudí. Akcie tu nie je málo, ale v tomto filme to ani nie je kladom, pretože je presne taká ako aj zvyšok filmu, teda úplne nezaujímavá. Jackie Chan tu ani nemá hlavnú úlohu, predstavuje tu len jedného gangstera, ale beriem to radšej ako plus, pretože si aspoń až tak nepokazil reputáciu. Ale aj tak hlavným záporom tohto filmu je katastrofálna kamera, ktorá je často až moc blízko hercom, je tu zrezaný obraz a podobne. Tento film sa vôbec nedá odporúčať, pozrel som si ho iba kvôli doplneniu zbierky v rámci Jackieho Chana a videl som ho aj naposledy. Objektívna kvalita filmu- 20%, film sa páči mne na 33%. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Otřesná home video kamera, aspoň to svým půvabem zachraňují Betty Pei Ti a policajtka Qui Yuen, protože jde o nepřehlednou honičku v taxících, nebo přitroublé žduchanice za městem. Mimochodem premiéra legendárního taekwondisty John Cheunga, ale z bojového umění nikdo nic neukáže. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v tomto snímku hraje malou roli člena gangu s velkým mateřským znaménkem na tváři. V závěrečném souboji dostane trochu prostoru, ale v jeho filmografii nejde o nic zásadního. Kámenem úrazu toho snímku je mělký příběh a hodně špatná kamera. Viděl jsem verzi, která měla 71 minut (existuje i 90 min verze, ale tady by asi k lepšímu dojmu nepomohla). ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan v záporné roli gangstera! No pane jo....film je ale velmi špatný, kamera je opravdu děsná. JCh se ve filmu vyskytuje velmi málo, spíš může být i rád:)) Jo a taxikáři v Hong Kongu jsou hrozně chytrý:)) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné se stalo skutkem. Viděl jsem Jackie Chana v záporné roli. Jenže to je asi to jediné, čím mě film zaujal. Jinak je to nudné, místy nelogické (ale to možná dělají ty šikmooké ksichty, občas v nich má člověk zmatek), nezáživné akční céčko. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pripomenulo mi to ranne filmy Bruca Lee, ktore tocil pod taktovkou nemehla Lo Weia. Cize chatrna zapletka, ktora sa da opisat jednou vetou. Zlocinecky gang cely film prenasleduje nevinneho taxikara (Charlie Chin) kvôli Natalie Portmanke, teda pardon, portmonke. Dialogy su katastrofalne. Niekolkokrat behom filmu spustia postavy poucnu prednasku o tom, ze su napriklad nasilne filmy skodlive a mali by sa zakazat. WTF? Akcne sceny tvoria len bitky a ich jedinou prednostou je to, ze su aspon dynamicke. Ale choreografiu tvori len nudne machanie rukami a nohami doprevadzane sialenymi zvukovymi efektami. Niekoho mozno na film nalaka mlady Jackie Chan, ktory tu ako prava ruka mafianskeho bossa ma zo zaporakov najväcsi priestor. Ale je to uplne iny Jackie ako ho pozname dnes. Aj ked je zaporak, tak ziadny strach alebo respekt z neho nejde a vdaka obrovkemu znamienku na xichte pôsobi skôr trapne. Jednu hviedicku davam akurat za peknu sirokouhlu kameru, ktora sirokouhlu kompoziciu vyuziva naplno, takze si ani nechcem predstavit ako otrasne to musi vyzerat v 4:3 oreze na ktory tu vsetci nadavaju. 2/10. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Mladý Tygr (režie: Hdeng Tsu) – Jeden z těch předpotopních filmů Jackieho Chana, hraje zápornou roli, člena gangu s obrovským mateřským znaménkem na tváři, který pronásleduje dívku kvůli peněžence, dívka zemře v taxíku a portmonku pak gangsteři chtějí po taxikářovi, tomu v boji s gangem pomůže policistka, sestra zavražděné. Rychlé tempo, dost mlátiček a krátká stopáž (71min), já se bavil dobře, ale tuším, že nejeden divák odkojen současnou americkou produkcí, bude po zakoupení DVD (s českým dabingem od 2. 4. 07 k dostání na novinových stáncích) prachbídným sezřením filmu nejspíš silně odpuzen. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Velmi levná čínská propaganda na zdravý životní styl. čínský pracující tu ve scénách rozhovorů se svými druhy rozebírá jak televize, alkohol a všechno na světě dělá z mladých lidí grázly, načež se zaplete do policejní akce aby sám svými kopy a pěstmi zničil bandu gangsterů mezi nimiž je i Mladičký začínající Jackie. hvězdička je zde právě kvůli Chanovi a taktéž za hloupost celého filmu který zobrazuje Čínu:) ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Slabý děj, špatná kamera, nerealistické chování postav (hlavně co se dialogů týče) a Jackie Chan jako vedlejší záporná postava. K tomu přidejte souboje, které vypadají jako špatně zaranžované pouliční rvačky (když už se někde objeví rozumná technika, tak si ji téměř ani nevšimnete) a nezbyde mnoho důvodů, proč se na film dívat. ()

Reklama

Reklama