Reklama

Reklama

Eloise a Vánoce

(TV film)
  • Kanada Eloise at Christmastime (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Šikovná holčička Eloise pomáhá před Vánocemi svému velkému kamarádovi získat jeho největší lásku. Podarí sa malej Eloise dať každému pod stromček darček podľa jeho najtajnejšieho želania? (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

S velikým očekáváním Vánoční nálady jsem si nahrál tenhle snímek a opravdu jsem se těšil. Můj úsměv však zmrzl již po pár sekundách, sakra tuhle příšernou holku jsem už někde viděl! A měl jsem pravdu. Jenže tenhle prvotní šok byl jistou výhodou, neboť jsem přesně tušil, co se bude dít dál. Což samozřejmě z Eloise a Vánoce dobrý film nedělá. Prvním kladem je - světe div se - dabing, který velice pomáhá dodat tomu spratkovi trošku na snesitelnosti, neboť její pravý hlásek, to je opravdu mučení. Druhým kladem je samozřejmě zmíněná znalost tématu. Tím třetím pak neuvěřitelnost a křečovitost celéhjo příběhu, který se odklonil od reality zajímavým způsobem. Chování lidí je totiž nelogické. Eloise je nenáviděna a milována zároveň. Zvláštní je, že tenhle film má minimum nápadů, což se projevuje neustálým točením témat dokola. Elosie běhá po hotelu, občas někoho představí, udělá příšernou kreaci, zesměšní obsluhu výtahu, někoho naštve, grimasa, běh po hotelu, kamarád a spousta legrace, kec do kamery... Zvláštní to film. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Vánoční blbůstka s hodně nepříjemnou malou Eloise. Mít doma takového rozmazlence a spratka, tak zešílím. Ale na druhou stranu chtěla bych si žít tak jak ona... A dívat se na film, který je vlastně úplně o ničem, bez děje...no. Ale tak že to bylo o Vánocích a ta atmosféra na mě trochu dýchla, tak alespoň ta jedna hvězdička. ()

Reklama

mileystewart 

všechny recenze uživatele

Bezprostřední, nespoutaná a s velkou chutí do života. Taková je hlavní hrdinka tohoto filmu - Eloise. Bez tohoto filmu už si ani nedovedu představit Vánoce. Roztomilý příběh a slavnostní výzdoba hotelu Plaza dohromady vytváří kouzelnou atmosféru. Doporučuji ho všem, kteří chtějí v sobě znovu probudit to "dítě". ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá vánoční odpornost. Malá nesympatická, rozmazlená holka, fracek, který by zasloužil propleskat, běhá po obrovském hotelu a snaží se napravovat různé křivdy. Je to tak vlezlé stvoření, že jsem v každé druhé scéně doufal, že ji někdo popadne a vyhodí oknem. Je jen s podivem, že všichni kladní hrdinové její přítomnost snášeli s úsměvem a záporáci se jen trochu mračili. Vánoční barvy doslova vyzařují z každého záběru, což ještě podtrhuje kýčovitost celého díla. Je s podivem, že jsem to dokoukal do konce. Asi se projevilo mé masochistické já. ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

vanoce sou svatky klidu, miru, depresi...nejtrapnejsich filmu a popalenin druhyho stupne...ja uz videl vo tehlenctech svatkach spoustu veci....videl sem chlapka na kteryho spad vosumsetikilovej stromek..videl sem psa kerej bezel jako vozávod...vomotanej klubkem zapalenejch rachejtli (omlouvam se Bene), videl sem v koupelně babičku dopul těla, ale takovejhle "produkt" snad eště ne....byl sem na horach...a jedina stoka co tam bezela byla TV NOVA a tahleta Eloís..Trapná mrňavá bloncka v trapnym filmu se snaží..ale kdo vi voco se vubec snaži...osoby a mena sou smyslene....ministerstvo zdravotnictvi varuje...sledovani tohoto filmu zpusobuje tezkou dusevni chorobu...ja sam mel behem tech 90 minut hned nekolik epileptickejch zachvatu...cekal sem na zazrak, ale jedinej zazrak kerej se stal byl..ze segra behem filmu vysmrkala kokakolovyho želemedvitka, čimž mi moc nepomohla...naštěsti to co mě u vetšiny filmu sere..sem u tohohle přivital....přišel reklamni blok a uroveň filmu zvedli falešny sobi....ale na lip jak vodpad to stejně nestačilo....tendle film je tak pro 5tilety děti a protože my ostatni mame taky vanoce skaženy, tak bych vam chtěl řict že ježišek neni a mrak je jenom kondenzovana vodni para.....a máte to! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Snímka je pokračovaním divácky úspešného televízneho filmu Šibalka Eloise v hoteli Plaza. Obe diela sú filmovými verziami detských knižiek Kay Thompsonovej, ktoré sú obľúbené najmä v anglo-americkom svete. (ash99)

Reklama

Reklama