Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Recenze (93)

ssfan 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně se jedná o podprůměrný film s Jackiem Chanem. Ve filmu není mnoho soubojů a děj je nesmírně chaotický.45% ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší na tom, komentovat filmy Jackieho Chana je, že jsou všechny stejné. Teď od pravověrných fanoušků zasloužím ukřižovat, ale je to tak. Jackie točí obdobně jako se točí Bondovky. K něčemu se připlete, někoho více či méně omylem zbuší a tak to jde dál, doba božské relikvie a Police story už je fuč. čimž ho nehaním tnhle film má solidních 65% a rád u něj strávím čas o víkendu. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

I když mám radši jiné Jackieho filmy, tenhle potěší, projde a neuškodí. Jackie je samozřejmě brilantní (on to jinak ani neumí). ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

tipický Jackie Chan ve svých typických novějších filmech....ale každopádně je to docela dobré, možná že je to lepší než až typické Chanovky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný a komediálny zárez od Jackieho Chana, jeho najlepšie roky. A až dnes pri písaní komentára som si všimol, že tam v tej dobe hral Scott Adkins, ktorého hviezda vystúpala až roky potom. Samozrejme Bradley James Allan nesmel chýbať, ako v x filmoch s Jackiem pred a po prelome tisícročí. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Na prvé pozretie nič moc, na druhé o niečo lepšie. Žiadna superzábava, také solídne akčné béčko s pár dobrými scénami ( nahý Jackie bojujúci na trhu, záver s kamiónom ). Celkovo zabudnuteľná, ale pozerateľná záležitosť. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha filmů Jackieho Chana natočených v Hong Kongu, které jako by v poslední době opisovali jeden od druhého. Na druhou stranu, Jackie stále předvádí nové a nové kousky, takže pokud jste jeho příznivci tak jako já, přejdete všechny nedostatky v ději a necháte se od něj prostě bavit. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát pět hvězdiček, ale pak jsem si uvědomila, že i když je to neskutečná zábava nabytá napětím a skvěle, opravdu skvěle (tady dělá Jackie čest svému jménu) propracovanými akčními scénami, přece jen to bylo místy příliš přitažené za vlasy, aby nad tím vrněl i kritičtější divák. Nicméně to nemění nic na faktu, že jde o prvotřídní zábavu. Dokonce jsem se bavila o řád víc než v případě Nové police story. ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Na moju obranu musím dodať - pozeral som to z donútenia, bol som len prísediaci. Nemám rád tento žáner a ani Jackie Chan nie je môj obľúbenec. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Menej humoru a aj menej akcie. Cestovateľ Jackie sa tentokrát vybral do Turecka. Rozhodne, ale nesklamal, dočkáme sa klasického dobrodružného príbehu v exotickom háve. Nepotešil ma záver, radšej by som nejakú efektnú mlátičku s úžasnou Chanovou choreografiou. Tak na 70%. P.S.Toto hodnotenie sa netýka DVD, ktoré sa objavilo u nás v požičovniach. Tá verzia bola zastrihaná na dĺžku, orezaná na formát 4:3 a dokonca myslím , že aj chýbal pôvodný zvuk, no hrôza. ()

Adm.Nelson 

všechny recenze uživatele

Keď sa Chan začne brať vážne a dramatické prvky začnú prevažovať nad komediálnymi, už to nie je ono. Žánrový mišmaš, u ktorého ale stojí za zmienku táto scéna. 4/10 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Velmi zmatkovité, nejasné, nevim vůbec o co šlo, debilně poskládané, sestříhané, aspoň místy vtipné. Chanovi filmy nejsou vesměs o ničem jiném, než o nesmyslném bitkaření, máchání věcmi všude okolo a dělání ksichtíků. Tak mě napadá, že vlastně Chan je takový Mr. Bean s neuvěřitelnou kondičkou a omezeným repertoárem grimas. ()

jirkis 

všechny recenze uživatele

Slabé, příliš rychlé, chyběl hudební doprovod....Začátek mě moc nezaujal a to je jednoznačně veliký problém, protože se to se mnou táhlo celý film. Jeckiemu nelze upřít dobrou kondičku a typicky legračně laděnou choreografii. Myslím ale, že se jedná o jeden z jeho slabších filmů. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Myslim,ze hodnotenie je trosku nizke,slusna akcna komedia s Jackiem Chanom,kde opat predvadza svoje krkolomne kusky,mna to bavilo...:-) ()

Reklama

Reklama