Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Puol 

všechny recenze uživatele

Menej humoru a aj menej akcie. Cestovateľ Jackie sa tentokrát vybral do Turecka. Rozhodne, ale nesklamal, dočkáme sa klasického dobrodružného príbehu v exotickom háve. Nepotešil ma záver, radšej by som nejakú efektnú mlátičku s úžasnou Chanovou choreografiou. Tak na 70%. P.S.Toto hodnotenie sa netýka DVD, ktoré sa objavilo u nás v požičovniach. Tá verzia bola zastrihaná na dĺžku, orezaná na formát 4:3 a dokonca myslím , že aj chýbal pôvodný zvuk, no hrôza. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zkrátka Jackie Chan - ber, nebo nech být. Pokud bereš, smiř se s příběhem hloupým jak fénování v napuštěné vaně a absencí infantilního humoru (otázkou je, jestli je to na škodu).. Přiznám se, že po dvaceti minutách jsem byl tak „unešen“, že jsem si u akčních scén začal představovat Stevena Seagala, ale po nudistické pasáži na tureckém trhu jsem zase rychle přestal, protože ta představa dvou bledých, povislých, celulitidních měchů.. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Velmi zmatkovité, nejasné, nevim vůbec o co šlo, debilně poskládané, sestříhané, aspoň místy vtipné. Chanovi filmy nejsou vesměs o ničem jiném, než o nesmyslném bitkaření, máchání věcmi všude okolo a dělání ksichtíků. Tak mě napadá, že vlastně Chan je takový Mr. Bean s neuvěřitelnou kondičkou a omezeným repertoárem grimas. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný a komediálny zárez od Jackieho Chana, jeho najlepšie roky. A až dnes pri písaní komentára som si všimol, že tam v tej dobe hral Scott Adkins, ktorého hviezda vystúpala až roky potom. Samozrejme Bradley James Allan nesmel chýbať, ako v x filmoch s Jackiem pred a po prelome tisícročí. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční záležitost od Jackieho. Není to úplně narvané akcí, ale je fakt fajn a celkově je to takový odlehčený a příběh mne tentokrát taky bavil. Jasně originalita se tam asi moc najít nedá, ale právě akce to zachrání, zvláště na tržišti jsem se fakt pobavil. Pro mne tohle patří mezi to lepší a nemám s tím problém. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Scott Adkins, celým jménem Scott Edward Adkins, je v závěrečných filmových titulcích uveden špatně, protože je kreditován jako Scott Edward Atkins. S největší pravděpodobností se jedná o neúmyslnou chybu. (Rominator)
  • Jackie Chan ve filmu nejen hrál, také jej produkoval a postaral se o choreografii bojových scén. (Rominator)

Reklama

Reklama