Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina rebelantských poldů se rozhodne zničit místní podsvětí. Když získají informaci, že na cestě je obrovská zásilka výbušnin, přichází jejich chvíle. Plán je připraven a tak může začít akce plná napětí a drsného bojového umění, ve které jde o život. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film z Hong Kongskej produkcie. Má dosť dobrý príbeh o trojici mladíkov, ktorí sú naverbovaní pre policajnú prácu v utajení, kde majú sledovať jedného mafiána, ale všetko sa skomplikuje ich nedobrovoľným zapojením do konfliktov medzi rôznymi mafiánmi. So spracovaním ale nie som až tak moc spokojný, síce sa celý čas dá na film bez problémov pozerať, ale zaujímavých prvkov tu až tak moc nie je a navyše ani raz nedokáže výraznejšie vtiahnuť do deja, za čo môžu hlavne nedostatočne zaujímavé kladné postavy. Akcie je tu dosť, ale moc ma nezaujala. Súboje majú slušnú choreografiu, pri prestrelkách nie je núdza o zabitých a nájde sa tu mnoho výborných momentov, ale všetko je to nezvykle zle natočené, akcia je točená zo zlých uhlov, je tu nevhodne zvolený strih a celé to pôsobí príliš zmätene a niekedy aj neprehľadne. Najviac to vidno na akcii v lodenici, ktorá je obsahovo bohatá, ale vizuálne nezvládnutá. A tak tu nie je žiadna akčná scéna, ktorá by ma výraznejšie zaujala. Herecké obsadenie sa mi páči, ale je zle rozdelené. Z hlavného tria, ktoré má samozrejme najviac priestoru za niečo stojí iba Nicholas Tse, podstatne zaujímavejší sú záporáci, ale nie sú dostatočne využití, kedže sú proti sebe. A poteší Eric Tsang alebo miniúloha Jackieho Chana. S réžiou vôbec nie som spokojný, tento film vôbec nezvládla, čo ma teda veľmi prekvapuje, kedže Bennyho Chana považujem za jedného z najlepších režisérov Hong Kongských akčných filmov novej éry a ani technická stránka si pochvalu moc nezaslúži. Som rozhodne sklamaný, potenciál filmu bol po všetkých stránkach väčší, ale zase raz sa pozrieť bez problémov dá. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 58%. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Přestože se rozhodně nejedná o absolutní špčku v akčním žánru, tak za shlédnutí rozhodně stojí. Nenudí, odsejpá, choreografie soubojů je celkem zdařilá, občas jsem zasmál (na místech, kde to režisér zamýšlel:), místy jsou tu i náznaky něčeho hlubšího (postava tragického gangstera, kterého všichni mají za pitomce a on se všem snaží dokázat, že jím není), ale v hlavní řadě se jedná zábavný akční oddychový filmek. S bonusem na závěr v podobě vtipného camea Jackieho Chana. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Zvráceně dokonalý monument všech negativ a nectností, které ulpěly na hongkongských akčních filmech po roce 1998. Velice slabé jsou bohužel i samotné akční scény (které mají sloužit jako hlavní atrakce) a ne jen "ta omáčka kolem". Může za to především příliš rychlý a chaotický střih zachycující pouze fragmenty pohybu, což bohužel vede k nepřehlednosti prostorových vztahů mezi figurami a ke snížení vizuálního účinku akce na minimum (rozhodně nejde o zběsilý typ střihové skladby a la Quantum of Solace, která je sice také nepříliš přehledná, ale zato velice imerzivní). ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Jet Li, Jackie Chan, Donnie Yen za mlada:) Svěží akční snímek se spoustou mladých tváří, který nenudí. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

V Jackieho herecké filmografii je tato role pouze jednominutové cameo v závěru filmu. V malé úloze se objeví i Bradley James Allan, první neasijský člen Jackie Chan Stunt Teamu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zábavka, ktorú zastrešil Jackie Chan. Nič extra, ale má to čínskeho "ducha" a spád. (A ja som spoznal Nicholasa Tse, ktorý sa neskôr objavil v Harkovej nakladačke Do poslednej kvapky krvi.) Sympatickí herci a Jackieho cameo stoja za pozretie... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nudná a velice špatně natočená akce o mladých a pro mladé. Skupina mladých rebelů se pod vedením policejního kapitána, snaží zachránit svět. A divák se během necelých dvou hodin pronudí nevýraznou akcí a nicotným příběhem, plným metrosexuálních neherců. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem zklamání.Projednou jsem se řídil nabušeným bukletem a přítomností jackieho Chana jak e filmu tak i v jeho přípravách.Pravda je taková,že jisté kvality film rozhodně má,ale zároven má v sobě plno hluchých míst,které někdy převelice nudí.Soubojů zde rozhodně není tolik,jak jsem puvodně čekal.Jackieho pár minut ke konci snímku mě také nepobavilo tak,jak se zřejmě předpokládá.Zde se prostě jedná o další tuctový akční sníměk,kterých je ve světě moc. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Někdo ujíždí na fetu, někdo na chlastu, jiný třeba na Jéžíšovi, no a já ujíždím na takovýchhle filmech. A ani se mi teď nějak nechce plýtvat energií, abych vysvětloval proč. Naivní, komerční, východoasijský popkulturní filmový kýč je prostě jedním z mých nejoblíbenějších filmových žánrů a hotovo. Úplně živě si umím představit ty mraky hongkongských náctek, které mají zdi svých pokojíčků polepené plakáty s hlavními chlapeckými hrdiny Gen-X Cops, jsou členky jejich fanklubů a chodí ječet a pištět na jejich všemožná veřejná vystoupení. Tahle vize mě jaksi perverzně fascinuje... A k filmu? No co by - mile lobotomizovaný děj, kluci jako cumel, roztomilé holky, skvělá akce, skvělý song u závěrečných titulků... a možná přijde i Jackie Chan. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taky predchodca Invisible Target, ktory tiez reziroval Benny Chan. Cize akcny thriller o troch mladikoch, ktory vysetruju nejaky pripad. A jedneho z nich hra znova Nicholas Tse. Dalsimi su Stephen Fung a Sam Lee. V prestrojeni patraju po priekupnikovi zbrani, ale cele sa to skomplikuje, kedze aj zaporaci sa vzajomne podrazaju a maju medzi sebou nevysporiadane ucty. Jedneho z nich hra Daniel Wu. Proste taky ublizeny chudacik. Pojatie postav, ktore sa spravaju miestami pubertiacky to dost zraza dole. Na tych "duchaplnych dialogoch" spolupracoval aj pekelny Bey Logan, ktory tu ma aj cameo. Na konci sa na par sekund mihne aj Jackie Chan, ktory to nielen produkoval, ale jeho kaskadersky team vypomahal aj v akcii, takze prevedenim je väcsinou v jeho oldschoolovom style. Je jej tu dostatok. Hlavne krvavych prestreliek a aj niekolko velkolepych vybuchov. Len obcas vybuchy kazia ocividne slabsie triky. Bitky su kratsie s jednoduchsou choreografiou a miestami dratovane, ale dockame sa niekolkych pekne tvrdych padov. V jednom z nich za Erica Tsanga zaskakuje maly chudy blondak Bradley James Allan. He,he. Celkovo to je taka prijemna jednohubka, ktora v ziadnom ohlade neohuri, ale kto ma rad 80/90tkove HK akcniaky, tak sa docka solidneho nadpriemeru. 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akčňák ala Hongkong, tak ako sa patrí. Rozmelnené síce spôsobom zameriavajúcim sa prevažne na mladé publikum, ale vadiť to nevadí. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ja vidno, v HK umi kopat uplne kazdy - Korea sla fotbalove tady navrch, ale co predvadeji tady ti soplaci, to by muselo byt peknych par branek i do vlastni site jako treba v Shaolin Soccer. A k tomu jeste Jackie v jedne ze svych NEJmensich roli... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Jet Li, Jackie Chanech a podobných je vidět, že Hong Kong, Čina atd nemají jen je, ale kung-fu (bo karate či co tam předvádí), tam umí takřka kdokoliv. Včetně 3 flákačů a jedné flákačky. Resp. mladých studentů policejní školy. Vyhozených. Zkrátka - nic co by jsme neviděli v tisíci jiných filmech. Potěší miniaturní rolička Jackie Chana (asi 10 sekund, dvě věty :) ()

haj 

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, proč všechny filmy, který vznikly v Hong Kongu v několika posledních letech, jsou jen průměrný a to i co se týče akce. Gen X Cops samozřejmě nejsou žádnou výjimkou. Proč už se nenatáčejí filmy jako The Killer nebo Police Story nebo Fist of Legend. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kedysi som sa na tento film tešil, pretože som v minulosti doslova vyhľadával tvorbu, v ktorej vystupuje Jackie Chan, žiaľ toto je jeden z tých snímkov, kde bol najatý len ako hviezdne meno do cameo úlohy. Na druhú stranu, akcia bola slušná, tak sa to dalo zvládnuť. Inak za slabšie tri hviezdy, alebo v číslach cca 45%. ()

Skalda 

všechny recenze uživatele

I když je to celé děsně levné a děsně okoukané stojí to za to...škoda že nemám šikmý oči. Asi by se mi to líbilo ještě víc. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Tí Číňania a Japonci sú si všetci tak podobní, že ak sledujete dej na pol oka, tak sa začnete strácať v deji. Ale inak celkom fajn akčný film a hrala tam veľmi pekná herečka, ktorej meno som sa tu akosi nedohľadal. ()

Reklama

Reklama