Reklama

Reklama

The Interrupted Journey

  • Velká Británie The Cord (pracovní název) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Spisovatel v tvůrčí krizi se rozhodne opustit manželku kvůli bohaté vdané ženě. Po nečekané nehodě ve vlaku je z něho ale rázem hlavní podezřelý z vraždy. (Netflix)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Slušný noir, ktorý má chybu azda len v tom, že všetky scény sa odohrávajú v noci, a tým dostáva logika na frak. Film si zaslúži oveľa väčšiu pozornosť. Štvrtá recenzia. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako film noir a vlastně to má noirové prvky, především v tom, jak je zde tajemství a jak je všechno jinak, ale tohle rozhodně není hard boiled škola, ale spíš něco, co by klidně mohl natočit i Hitchcock, i když ten přece jen přesvědčivěji a s větším dopadem. I tak je ale snímek velmi dobrý a sledoval jsem jej od začátku do konce. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Mladý spisovateľ opúšťa svoju manželku a s vydatou milenkou sa dáva na útek vlakom. Nahlodáva ho však svedomie a chrobák pochybnosti... To je všetko, čo vám stačí vedieť k príbehu. Ak máte radi vlakový noir alebo klasiku The Woman in the Window (1944), tento šikovný britský noir s peknou kamerou z vrcholiaceho obdobia, vám nemožno neodporučiť všetkými desiatimi. 4,5* ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Spisovatel utíkající se svou milenkou vlakem, vidí podezřelého muže, zatáhne za ruční brzdu a od spící milenky utíká. Vidí, že se vlaky srazily a má strach, že ho bude policie pronásledovat, ta to činí a onen muž na něj číhá s revolverem a chystá se ho zabít.... Příjemný noir s děsivým snem.(70%) ()

Reklama

Reklama