Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $50,547,998Tržby Celosvetovo $104,391,623║ Dosť nevydarený pokus o originálnu komédiu, ktorá na plnej čiare zlyháva vo svojom nevkusnom humore. Taktiež Jackie Chan je v danej úlohe len akási otravná atrapa. Sa ani nečudejem že režisér Kevin Donovan ostal bez ponuky po tomto nezdarenom projekte. /20%/ ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se tentokrát octl na zatraceně horké půdě, když se upsal téhle americké komedii o tajných agentech, superoblecích a otrávené vodě. Už od začátku je tu totiž všechno špatně - scénář o superkonspirativní otravě vody by se možná ujal v nějaké bondovce ze sedmdesátých let, ale dneska působí spíš jako nechtěná parodie v rámci žánru, která se nemá o co / koho opřít - Jackie Chan je tu jen jako figurka pevně svázaná kupou vizuálních triků, které mají diváka přesvědčit o tom, že tajným agentem může být každý. Místo toho přesvědčují spíš o tom, že kdyby v tomhle filmu nehrál Jackie, ale třeba Hugh Jackman nebo Chuck Norris, zřejmě by to vadilo málokomu. Akční scény tu nahrazuje vyumělkovaná drátenická exhibice a i když je místy patrné, že Jackie Chan se snaží bavit publikum, zůstává díky mizernému scénáři a slabému obsazení, hluboko pod svým obvyklým standardem. Jason Isaacs si odehraje svých patnáct minut a pak se raději nechá zasádrovat, Jennifer Love Hewitt je sice krásná, ale komedie asi není její oblíbený žánr a prává ruka záporáka v podání Petera Stormarea je spíš ukázkou toho, kam může dobrý herec klesnout. Naštvaní tentokrát nebudou jen fandové Jackieho Chana (pro ty je zřejmě Tuxedo nejtemnější noční můrou), ale i běžní diváci očekávající lehkou akční komedii. Režisér Kevin Donovan nedokáže prokličkovat slabým scénářem, nedokáže ukočírovat talent Jackieho Chana ani solidní rozpočet, který zbytečně vyplýtvá na okaté triky. Možná není úplně beznadějný, ale jeho režijní debut se zkrátka nepovedl. Nekoukejte na tenhle film pozdě večer, mohli byste usnout... 40% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jimmy Tong (Jackie Chan) celé dny přemýšlí, jak sbalit dívku, kterou jednou uviděl v galerii. Ale vzhledem k tomu, že je jen nesmělý taxikář, všechny jeho pokusy jsou marné. Až jednoho dne začne pracovat pro elegantního gentlemana Clarka Devlina, od kterého by se mohl nějaké ty finesy naučit. Bohužel jsou ale cílem teroristického útoku, a Devlin končí těžce zraněn v nemocnici, a Jimmy shodou nešťastných náhod dědí jeho práci tajného agenta. Ale není v tom tak úplně sám, v boji proti mocichtivému Banningovi mu pomáhá krásná agentka Del Blaine (Jennifer Love Hewitt), ale hlavně supermoderní agentský oblek, který umí naprosto vše ... Takovéto filmy s Jackie Chanem mám docela rád - člověk u nich nemusí moc přemýšlet, občas se i uspěje, a navíc si Jackie volí velmi příjemné herecké partnerky. Stejně jako v Medalionu, který je nachlup na stejné brdo jako Tuxedo a společnost mu tam dělala Claire Forlane, tak v Tuxedu její roli zdatně zastala Jennifer Love Hewitt. Jinak příběh je takový plytký, ale na to se u Chanových filmů nehraje, jen mi přišlo, že tady byla Jackieho choreografie kapku slabší... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, to je jedna z mojich kultoviek detstva. Tuxedo patrí k tým jeho Hollywoodskym filmom, ktoré svojou hranou jednoduchosťou a plnou vtipu, ktoré si môžem pozrieť aj dneska, a verte mi, tých je málo. Bondovské,-agentovské klišé mi sadlo a prvá polovica sa mi dosť páčila. Cameo Jamesa Browna bolo parádne. No, neskoršie ma, napríklad naposledy keď som to pozeral na chate, nudilo, otravovalo a viac fungovalo ako backround. Možno to bolo vďaka alkoholu v krvi, možno nie. Má aj horšie kúsky. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Jsem Jackieho fanoušek, mám rád jeho tvorbu. Ale způsob jakým vstoupil do nového tisíciletí je hrozně smutný. stává se z něho direct do dvd herec a přitom je to mistr choreografie. Mrzí mě to. Ale jako fanoušek mu spoustu věcí dokážu odpustit a s chutí se podívat na jeho kousky i v tomhle filmu, kde je i krásná Jennifer Love:) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama