Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi vzdáleně připomíná Stevena Seagala - měl v mládí pár dobrých filmů a potom jeho kariéra upadla a žil z minulosti. Stejně tak zde stárnoucí Chan nepředvádí nic, co by mě zaujalo. Vlastně celý nápad s agentským oblekem je už od začátku píčovina, ještě když je ovládanej hodinkama, ve kterých se listuje mezi aktivitama (a shodou okolností je požadovaná aktivita vždycky o jednu, max. dvě pozice vedle té současné). Jinak celý film průběžně koliduje mezi vtipností (např. když Jackie "císař" Chan tancuje a dělá poměrně dlouho anusem na villaina a jeho idiotskou snoubenku) a trapností (fight na střeše, agentská akce na konci). Kdyby Jennifer Love Hewitt vykopli (beztak je to shit herečka) a místo ní byla hlavní hrdinkou Debi Mazar, tak by aspoň bylo na co koukat... ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jackie v dalším ze svých průměrných hollywoodských angažmá, které si zřejmě vykázal jako dovolenou od krkolomných kaskadérských lumpačin. Strnulá režie s nulovou invencí především při akčních scénách bohužel zdatně degraduje Jackieho největší fyzické schopnosti, pohřbívá vše, o co se choreografie pokouší a zbavuje se přehlednosti i dynamiky v zájmu průměrné fyzické komedie. Ale scénář, byť jede podle té nejohranější a nejvágnější šablonky, dokáže zúročit Jackieho nepochybný komediální talent a předhodí pár scének, které posloužily jako plnokrevný podklad pro koláž nepovedených záběrů. Čím se ale Tuxedo může pochlubit, je bezesporu geniální casting, protože vybrat typově tak perfektně padnoucí herce do přednastavených archetypů, to je pomalu na Alberta za casting, díky čemuž buddy chemie mezi Jackiem a Jennifer zdárně drží tuhle školáckou wannabe špiónskou pohádku nad Waldou. ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Vyberám svoj 20 rokov starý zaprášený oblek zo stužkovej zo skrine, obliekam si ho, natesno uťahujem kravatu pod krkom, zaväzujem si štýlové čierne topánky a na zápästie dávam to najdôležitejšie. Špeciálne štýlové hodinky, ktoré zo mňa spravia supermuža. Vykračujem pravou nohou a idem zachrániť svet. Som chlapík, ktorý dokáže šarmantne vytancovať z každého problému. Som niekto ako superhrdina. Niekto ako Bond.  Ale to oni nevedia a to je moja výhoda. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl úplně špatný (takový kvádro bych chtěl taky) a Jackie dělá co může, aby film zachránil, jenže tohle se zachránit nedá. Zmatený děj, špatný záporák, hodně podivný závěr, počítačové triky atd. atd.. Pochybuju, že by bez Jackieho vůbec takovýhle film vznikl. Je to k pláči. Jackieho mám rád, tohle si nezaslouží. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V přepálené parafrázi na bondovky („Jmenuju se Tong. James Tong.“) udělá hi-tech smoking neodolatelného gentlemana / neporazitelného superšpióna i z nesmělého ňoumy řidiče; který aspoň není úplný hlupák, když marně hledám nějaká pozitiva ve slabé digitální akci a trapném „cartoonovém“ humoru, vyloženě dětinském, zároveň často sexistickém. Ale jsem rád, že se tvůrci bavili a Jennifer Love Hewitt celým natáčením protlemila. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)

Reklama

Reklama