Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

dO_od 

všechny recenze uživatele

#27 Jackieho Chana nemusím, ale co předvádí tady už u mě balancuje na hranici absolutního výsměchu jeho "hereckým" schopnostem. Ale svalovat vinu za debilní scénář, mizerné triky a něco co se nedá nazvat ani slabým humorem jenom na něj by nebylo fér, všichni zúčastnění měli radši natočit reklamu na tuxeda než film s jedním v hl. roli. Fraška to ale není, to by ještě bylo dobré, tohle je spíš dno filmové trapnosti a nebýt Zdeňka Trošky a jeho komedií tak to zařadím mezi odpady, takhle jedna hvězda a teď musím rychle začít hledat způsob jak tu hodinu a půl života vrátit zpět. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Budu trapně souhlasit s ostatními a řeknu že Hewitt byla dost hrozná, otravná, příšerná atd atd... Samotný film byl debilní pitomost, což nevadilo, kdyby byl aspoň akční (což moc nebyl) nebo vtipnej (což bohužel taky ne). Jackie má pár fajn scén, ale moc to nezachrání. A světe div se, ani ty nepovedený záběry za moc nestály. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

PROBOHA!!!!Ať už se Jackie vzpamatuje a přestane natáčet v americe kraviny jako je Tuxedo a vrátí se zpět ke své výborné asijské tvorbě.To,co kupí v USA,je jeden průser za druhým a tahle kravina to jen podtrhuje.Ach jo :-(.Trapná akce,trapný efekty,trapný příběh,trapná komika,naprosto antiherecký výkon(ostatně jako vždy) J.L.Hewitt,trapní(a to mě zklamalo nejvíc,protože to jsou jinak mí oblíbenci) Isaacs a Stormare.JSEM fanoušek Jackieho Chana,ale ještě pár takovýchto kousků a začnu tvrdit,že jsem BÝVAL fanoušek Jackieho Chana. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl úplně špatný (takový kvádro bych chtěl taky) a Jackie dělá co může, aby film zachránil, jenže tohle se zachránit nedá. Zmatený děj, špatný záporák, hodně podivný závěr, počítačové triky atd. atd.. Pochybuju, že by bez Jackieho vůbec takovýhle film vznikl. Je to k pláči. Jackieho mám rád, tohle si nezaslouží. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V přepálené parafrázi na bondovky („Jmenuju se Tong. James Tong.“) udělá hi-tech smoking neodolatelného gentlemana / neporazitelného superšpióna i z nesmělého ňoumy řidiče; který aspoň není úplný hlupák, když marně hledám nějaká pozitiva ve slabé digitální akci a trapném „cartoonovém“ humoru, vyloženě dětinském, zároveň často sexistickém. Ale jsem rád, že se tvůrci bavili a Jennifer Love Hewitt celým natáčením protlemila. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama