Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (249)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $50,547,998Tržby Celosvetovo $104,391,623║ Dosť nevydarený pokus o originálnu komédiu, ktorá na plnej čiare zlyháva vo svojom nevkusnom humore. Taktiež Jackie Chan je v danej úlohe len akási otravná atrapa. Sa ani nečudejem že režisér Kevin Donovan ostal bez ponuky po tomto nezdarenom projekte. /20%/ ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek Jackieho Chana a abych se přiznal, tak jsem do včerejška neviděl ani jeden jeho film. Pokud ale založil kariéru na tom, co předvádí v tomhle "filmu", pak jsem moc rád, že mě ty ostatní minuly. Takovou kravinu jsem vážně nečekal. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mnohem raději si dám Úžasňákovy, tam ty groteskní scény budou mít alespoň nějakou omluvu. Nehledě na to, že film jako celek je o několik tříd výš než tohle:P Originalita veškerá žádná, sem tam nějaký lepší vtípek (zdravíme geniálního šílence Petera Stormare), a i ta Jennifer Love Hewittová vypadá, že držela dietu až příliš dlouho...vzdych. A to to ještě rok předtím byla taková kočena... 40% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý Jackie Chan znásilněný levnými počítačovými triky, nemastným scénářem recyklujícím klasické americké komedie a především naprostým výsměchem jeho schopnostem... Může být něco smutnějšího? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

(milovníci Jackieho komiky/akce dál nečíst a dát 5*;-)) Podle čeho si Jackie Chan vybírá role? Někdy bych to moc rád věděl, protože tady je zajímavá snad jen Jennifer Love Hewitt... Hloupá zápletka vedle nulového charizmatu zloducha (kterého překonává jeho pravá ruka, vědec...) není moc dobrý základ, který stále horší Jackie nijak nezvyšuje. Takovéhle filmy prostě jen kazí svět, ale určitě někoho v 20:00 na Nově pobaví (v tom dobrém směru). Akce daleko pod průměrem, zbytečně přeefektované a ještě k tomu všemu, ani ty vtipy nejsou vtipný.... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::: Jeden z nejlepších Chanových filmů se sexy Jennifer Love Hewitt !! ::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney, Christophe Beck: 1. Jimmy's Tux ,2. The Skateboard Chase ,3. The Mad Bike Messenger ,4. The Jimmy's Dream ,5. The Tuxedo main title ,6. The First Mission ,7. The Swallow the Queen ,8. The Demolition ,9. The Putting On Tux ,10. The Demolition Program ,11. The Rope Fight ,12. The Rope Fight ,13. The Superhuman ,14. The Walter Strider ,15. The High Noon ,16. The Banning Opens The Pods ,17. The Banning Swallows Queen ,18. The Jimmy Saves Blaine ,19. Get Up (I Feel Like Being A Sex Machine) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je smutné, ak sa jeden z najakčnejších hercov kinematografie stane obeťou počítačových efektov a o nič lepšie nie je prihodiť mu ako partnerku nešarmantnú Jennifer Love Hewittovú, niekdajšiu tínedžerskú hviezdičku ("Správna päťka“ a slasher VIEM, ČO STE ROBILI MINULĚ LETO 1 - 2). Nudné akčné scény, sem-tam mierne s trápnosťou hraničiaci humor a obzvlášť mizerný nápad s kúzelným oblekom. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#27 Jackieho Chana nemusím, ale co předvádí tady už u mě balancuje na hranici absolutního výsměchu jeho "hereckým" schopnostem. Ale svalovat vinu za debilní scénář, mizerné triky a něco co se nedá nazvat ani slabým humorem jenom na něj by nebylo fér, všichni zúčastnění měli radši natočit reklamu na tuxeda než film s jedním v hl. roli. Fraška to ale není, to by ještě bylo dobré, tohle je spíš dno filmové trapnosti a nebýt Zdeňka Trošky a jeho komedií tak to zařadím mezi odpady, takhle jedna hvězda a teď musím rychle začít hledat způsob jak tu hodinu a půl života vrátit zpět. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů co jsem s Jackie Chanem viděl. Problém není v Chanovi, ale v naprosto přihlouplém scénáři. Pro mě, jakožto fanouška a obdivovatele Jackieho Chana, obrovské zklamání...... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Peknej smokink, skoda ze ho nekde neprodavaj, ale jinak Chan zase v akci vybornej, jenze dej je tentokrat velice slaby a skoro nic mu nedovoluje a ani komickych situaci moc neni, docela skoda, Chan umi vic ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Moje první a patrně i poslední setkání se slavným Jackie Chanem. Velmi hloupý scénář se spoustou trapných vtípků. Celkový dojem: 20 %. Film nezachraňuje ani přítomnost několika známějších a leckdy i slušných herců. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších Chanových Hollywoodských filmů. Docela originální příběh, pár dobrých hlášek, pěkná Jennifer - ale málo soubojů a akce. Bez Jackieho by byl film v mezích odpadu a měl by zajištěnou příčku v žebříčku nejhorších filmů. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Donútiť Jackieho hrať vo filme chlapíka, ktorý je do bojových umení úplný blbec, je ako učiť divokú šelmu pri chytaní koristi predstierať, že žila celý život v zajatí. Tento typ humoru teda naozaj nevyšiel a ani Jackie toho nemohol veľa predviesť, čo je škoda, keďže biolo-akčné hodiny mu už neúprosne tikajú. Miestami som mal pocit, akoby Jackie mal všetkého dosť a akoby sa chcel sa z toho sprostého obleku vyzliecť a chcel nakopať všetkých tvorcov niekam. Cirkusové čísla patria totiž do cirkusu a nie pred kameru, kde som čakal ďalšiu príjemnú oddychovku. Namiesto toho je vo filme vidieť len kŕčovitú akciu, priemerné hlášky a zmätený scenár toho tiež veľa nezachraňoval. 50%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerná akčná komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi to najhoršie, v čom si kedy zahral. Má nie moc zaujímavý príbeh o taxikárovi, ktorého si vyberú ako vodiča tajného agenta, no keď je agent ťažko zranený, prevezme jeho identitu, aby zastavil šialených vedcov, ktorí chcú otráviť celosvetové zásoby pitnej vody. Spracovanie pre potreby filmu nie je najhoršie, síce celé to pôsobí príliš detsky, hlavne samotný nápad s oblekom, takže ani na chvíľu to viac zaujať nedokáže, ale zase tempo je svižné a film sa dá bez väčších problémov dopozerať. Akcie je tu priemerné množstvo, ale vôbec ma nezaujala. Všetky súboje sú príliš obyčajné, choreografii chýba nejaký nápad, no hlavne všadeprítomné efekty, ktoré k bojovému umeniu jednoducho nepatria a tak som tu v akcii nenašiel jediný moment, ktorý by stál za pochvalu. Humoru je tu dosť, ale až na možno jeden, dva trochu lepšie momenty tu nie je o čo stáť. Herecké obsadenie je celkom slušné, Jackie Chan v hlavnej úlohe, len škoda, že práve v takomto filme, Jennifer Love Hewitt nesklame, k tomu ešte charizmatický Jason Isaacs, len záporáci mohli byť lepší. Réžia a technická stránka síce pre potreby filmu obstoja, ale aj tak o spokojnosti hovoriť nemôžem. Tuxedo je film, ktorý nemôžem úplne skritizovať, lebo je prakticky presne takým filmom, akým aj chce byť a pri správnej nálade sa naň hlavne kvôli svižnému tempu dá bez problémov pozrieť, ale inak toto nie je vôbec môj typ a pre Jackieho Chana je to zbytočnosť. 54% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl úplně špatný (takový kvádro bych chtěl taky) a Jackie dělá co může, aby film zachránil, jenže tohle se zachránit nedá. Zmatený děj, špatný záporák, hodně podivný závěr, počítačové triky atd. atd.. Pochybuju, že by bez Jackieho vůbec takovýhle film vznikl. Je to k pláči. Jackieho mám rád, tohle si nezaslouží. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan? Kde je mu dneska konec? Ve své době jedna z možností filmového výplachu, pro JLH žánrová změna od těch nekonečných romkom. Takže vlastně pohoda. ()

Reklama

Reklama