Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, snažící se zdůraznit rasové rozdíly. A vlastně se jí to celkem daří. Je pravda, že dialogy jsou občas podivně napsané a spoustu kulturních narážek jsem nepochopil, ale vlastně mi to ani moc nevadilo. Taky jsem ocenil stylové prostřihy mezi jednotlivými scény. Stojí to za zhlédnutí, už jenom kvůli Jonahu Hillovi a Eddiemu Murphymu, bez kterých by byl film poloviční. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Napřed to zvoleným jazykem ("Chováš se ke mně jako Pusha T a já potřebuju, abys byla spíš jako Future", "Nedáváš mi ani Take Care Drakea, ale „Houstonatlantavegas“ Drakea") nefunguje vůbec. Pak si to docela sedne v rámci klasického komediální mustru o pekelném seznamování rodičů, aby to po vší té snaze o nějakou myšlenku na téma rasových vztahů skončilo jako tradiční hollywoodská romantická komedie. 45 % ()

Reklama

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Rasistická sračka, kde je bělochy pohrdáno. To by nemusel bejt špatnej nápad, ostatně výborně využitej je ve filmu Co jsme komu udělali. Ale to by musel napsat scénář někdo inteligentní, ne Hill, kterej tu navic hraje naprosto nesnesitelně. Duchovny vypadá, jako kdyby sem vubec nepatřil nebo spíš ani nevěděl, kde je. Murphy se snaží vyždímat z toho aspoň něco, ale když neni ve scénáři nic dobrého, tak s tim nic neudělá. Vsichni se tu chovaj jak dementi v náhodně poslepovanejch scenach, který nedavaji smysl a nikdo tu vlastne neni sympatickej. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Film Z jiného těsta disponuje skvělým obsazením, ale nedokáže jej využít. Scénáristé se zřejmě nemohli rozhodnout, co za film chtějí napsat, a tak se snímek pohybuje někde mezi romantickou komedií a filmem o kulturní diverzitě, jenže ani jedno z témat nedokáže naplno využít a tak je výsledkem nemastný neslaný mix všeho možného bez zapamatovatelných postav či scén. Není navíc ani moc dobře zrežírován či natočen, a tak vlastně zcela závisí na charismatu herců, kteří se snaží co můžou, bohužel velice slabý scénář jim nabízí pouze omezené možnosti. Těsto zde jiné než u jiných romantických komedií je, bohužel tvůrci z něj nedokázali ukuchtit nic moc dobrého. Více zde. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mezi slepými jednooký králem. V dnešní době se komedie téměř netočí, tak člověk musí být vděčný za cokoliv. Strašně dlouhou dobu to není vůbec vtipné, ale pak hlavně díky Julii Louis-Dreyfus, jsem se párkrát docela zagebil. Eddie Murphy se drží hodně zkrátka. Ta fotr je lotr postava si zasluhovala větší show. Musím uznat, že se mi to vlastně docela líbilo. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama