Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tím astronómov hľadá dôkaz o existencii života mimo Zeme. Ich jedinečná príležitosť prichádza, keď zachytia sériu záhadných signálov, ktoré ich nasmerujú do stredu oceánu. Keďže tieto signály chcú preskúmať, nalodia sa na loď kapitána Jonaha (Michael Beach), záhadného muža, ktorý je oddaný svojej kresťanskej viere. Keď však dosiahnu svoj cieľ, začnú pociťovať halucinácie, ktoré stierajú hranice medzi vedou a vierou. Časť posádky si myslí, že našli mimozemský život, zatiaľ čo Jonah vidí zvláštne udalosti ako dôkaz diablovej existencie. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Náboženstvo i veda sú vykreslené nie najlepším spôsobom, v podstate ufo sa stavia proti Bohu, film mal byť sci-fi, ale vyšiel skôr ko dialogický nonsens, kde postavy v podstate nerobia nič. Nakoniec dostal výlučne náboženský charakter. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

mohlo to být prakticky cokoliv od thrileeru, přes horor až ke sci-fi, ale ve výsledku je t jen amatérský a nudný blábol se spoustou keců o bohu atd...5% ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

"............ a znamením Šelmy jest prase."  Pseudonáboženský blábol schovávající se za sci-fi horor, který nemá vůbec, ale vůbec nic. Tedy určitý potenciál tu je, ale k jeho alespoň částečnému naplnění tu chybělo úplně, ale úplně všechno. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Poněkud nesourodá parta vědců, vylízaný majitel lodi a fanaticky bigotní kormidelník, se vydávají na širé moře na východ od Floridy, aby se na místě dopadu meteoritu, odkud jsou přijímány jakési tajemné signály, setkali buď s mimozemšťany, Bohem, nebo snad... Ďáblem? No, těšíte-li se na nějaké to nové scífko, jděte o film dál. Tohle filmové nadělení se sice zprvu jako scífko tváří, dokonce šmrncnuté thrillerem, a i když extrémně nízký rozpočet čiší z každého jeho záběru, chvíli poutalo mou pozornost. Dojde dokonce i na letmé prolnutí se dvou časových rovin. Ale v zásadě se nejedná o sci-fi thriller, protože v závěrečné třetině se film zvrhne v nudnou a zašmodrchanou konverzačku o Bohu a Ďáblu a Bibli a Ježíši a proroctví a podobných tématech, která na většinu (aspoň českého) diváctva působí jako muleta na býka. Já mám sice náboženské nebo filosofické disputace rád, ale musejí být trochu na úrovni. Tohle dílko mi přišlo v první řadě jako náboženská agitka, navíc s naprosto ubohým vizuálem. Jedna hvězda za čistý průstřel lebky malým meteoritem. ()

Reklama

Reklama