Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letošní ročník soutěže Eurovision Song Contest 2015 se koná ve Vídni, Marta Jandová a Václav Noid Bárta na něm poprvé vystoupí v rámci druhého semifinálového kola. Obě semifinále odvysílá jako exkurz do světa současné hudební zábavy kanál ČT art 19. a 21. května. Finále pak budou moci diváci sledovat v přímém přenosu na ČT1 23. 5. Všechna kola soutěže bude přímo z Vídně pro české diváky komentovat Aleš Háma. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle mi trochu připomnělo Hry bez hranic vysílané u nás za socíku. Tady se přátelství členských zemí tmelí písněmi s tancem. Nechápu proč, ale do téhle neskutečně pompézní a kýčovité šaškárny se letos zapojili i Australáci. Rusku měli rovnou zakázat účast. Chovají se jak dobytci všude kam přijdou, dokonce i na hokejovém mistrovství, tak jaképak tmelení. Ať si zpívají v mauzoleju kolem můmie Lenina. --- Minulý ročník jsem bohudíky neviděl, tak mně minula ,,vítězka'' Conchita . Neminula mně ale tady při zahájení (než jsem to vypnul). Já jsem dosti všemu otevřený člověk, vůči menšinám nemám předsudky ani vůči homosexuálům atd... Ale.. ten Sandokan s bíbrem v růžovejch princeznovskejch šatečkách na houpačce...aúúúúúúúúúúú To byl fakt mazec. To bylo moc. Bál jsem se, že se mi o něm bude zdát... Pověstným hřebíčkem do rakve byl doprovodný komentář Knedlo-zelo-vepře-Hány.. Jediné co zaujalo bylo pódium se světly, které bylo navrženo opravdu úžasně a efekt světel pohybujících jako vlny do rytmu byl nádherný. V tom se Rakušáci opravdu předvedli! Za to tedy dávám hvězdu. Než ale pořady tohoto formátu, to už raději přímý přenos z vojenského cvičení států EU (samozřejmě bez Rusáků, protože když cvičit - tak hlavně kvůli nim) a klidně i s tou Austrálií! Hvězda za scénu se světly. * ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Evropská hudební telenovela je tu zpět, opět po roce. Rakušané se letošního ročníku chopili velice houževnatě a připravili designově vyšperkované a skvostné pódium. Nicméně celý průběh, respektive moderátorské vsuvky byli velice načichlé americkou pachutí tamějších reality-show. O tom také vypovídalo závěrečné vyhlašování, které podle mého názoru není vůbec spravedlivé. Rozdělování bodů jednotlivým zemím podle mě závisí nikoliv na kvalitě hudebního autora, ale na jakousi tichou spolupráci o výměně bodů se sousedními státy. Krásný a učebnicový příklad jsme mohli spatřit u zemí bývalého Sovětského svazu, které dali Rusákům plný počet (12 bodů), anebo alespoň desítku. Putin zřejmě obvolal své soudruhy. :-D | 40% (2*) | ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Mě se Eurovision líbí, vždy se tam objeví několik interpretů, kteří mě zaujmou :-) V roce 2015 to byli například Polina Gagarina, Nadav Guedj nebo Loic Nottet. Myslím si, že Rakušané to velice dobře zvládli, ta jejich úvodní písnička byla luxusní, i ta melodie co hrála v průběhu celého pořadu byla fantastická! Jediné a velké negativum byla ta žena s vousama, to byl fakt hnus. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem se pro zajímavost mrkla, ale už více nikdy. Z prvního večera mě zaujaly tak 4 pěvecké výkony, z druhého tři včetně Jandové s Bártou, který měl snad jediný opravdu mužný hlas. Jinak jsem usínala, lepší než prášek na spaní. Tedy větší kýčovitost jsem už dlouho neviděla. EU vyhazuje peníze za totální kraviny. Všechno a všichni strojení. Rozevláté děvy, krajky a růžová poupata - ať žije telenovela. Jo abych nezapomněla, policajti v latexových kraťasech, patrně si odskočili ze striptýzového baru :-) Hlasování na nic. Jděte s tím někam. Na ČT art ??? Za toto nechci platit ! ()

Kucndo 

všechny recenze uživatele

Pořád, který u nás asi nikdy nebude pochopen. Každopádně volba Hámy jako komentátora těchto tří večerů byla velice pošetilá, pokud se toho budou Češi účastnit i příští rok, pak se komentování tohoto průměrného (leč z jistých důvodů příjemného) pořadu klidně ujmu, hůř to dopadnout nemůže. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen finále: Rok roku je to stále větší kýč a kalkul, letos pořadatelé připravili nezáživnou, nudnou "show" nezvládnutou jak technicky tak moderátorsky (Háma byl ok). O kvalitě účinkujících je škoda mluvit... ()

vodnicka 

všechny recenze uživatele

Háma byl špatný, volila bych ještě umírněnější komentář než u přenosu letošních Oscarů na ČT. Moderátorky byly děsné, byly tři a vypořádaly se s tím hrozně, skvěle to ale zvládala Conchita v Green Room. V květnu se toho ujme opět Petra, snad bude Mans po vzoru CW vzadu s interprety. Její one-woman-show je skvělá, zvládne to s přehledem sama.. toto Švédové umí a já se na přenos z Globenu těším. Stage ve Vídni byla velmi povedená, úvod finále se jim povedl, ale stále u mě vede stage v Baku. ()

onden85 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza! Tento pořad zabředl ve vodách čtvrt století starých, zatuchlých a trapných. I stařičký Ein Kessel Buntes je dodnes svěžejší a lepší pořad (a to je co říct!). Bavili jsme se u Her bez hranic. Tenkrát. Dnes už to zkrátka nefunguje. A nefunguje ani Eurovize, která je schopna se zviditelnit jen výstřední bytostí jako je Končita Buřt. Éra, kdy tu vládla a vyhrávala kvalitní produkce (v popu, tedy mainstreamu, jako ABBA nebo Céline Dion…) je dávno pryč. V éře Youtube tento pořad absolutně ztrácí jakýkoliv smysl! Ale je to hezká akcička, kde jsme se jako ČR vždy ukázali s ostudou (Kája Gott byl tehdy za Rakousko) a stejně nás (občany vydírané koncesionářskými poplatky) to stálo hezkých pár milionů. Celkem to vypovídá i o klesající úrovni EU a hodnotě IQ na bodu mrazu u europoslanců a všech mocných. Už nám nestačí chléb a hry, máme snad na víc!!! Nové kolo 21.05.2014: No WTF?! Co je další kategorie za odpadem??? Hyperkoretní sračka, kde snad uspěje jen černá lesba, slepá a s amputací nohy (to stačí). je mi z toho na blití a Evropa jde opravdu do prdele. Já, jako čech, běloch a homosexuál se stydím: označení připosrané politiky naší republiky je náš cíl? My jako většina států z EU jsme nikdy neotročily černoušky z Afriky (ať si to vyžerou koloniální mocnosti jako Španělsko, Vb, Nizozemí...) a současnou situaci vyvolal stráček Sam (a ten se jen směje pod vousy). Za skupinu lidí, která prý čítá asi 4-9% procent populace se vystavují zrůdní exhibionisté s údajnou hrdostí, výsledek je, že každý gay a lesba bude posuzován těmito kritérii. Pokud 2 dospělí (nebo klidně víc) PLNOLETÝCH osob DOBROVOLNĚ delá prasečinky, ať se klidně sežerou (doslova jako ten kanibal z Německa). Gayové a lesby žijí normálním životem, to že se buzeranti zviditelňují je kapkou v moři a na stejné úrovni mohu odsuzovat všechny milovníky modré co nenávidí odstín petrol. Homosexualita je logická, ostatní už jde jen o skutečné pochybení přírody... ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Komentář ke 2. semifinále - Nááááhodou...letos se to víceméně obešlo bez těch trapných šíleností. Vlastně to nebylo vůbec tak zlé, Marta a Vašek mě vážně překvapili. Jen škoda, že ačkoliv byl celkově lepší výběr než jindy, opět postoupily nevkusné odrhovačky viz Litva, Kypr a Izrael... ()

Reklama

Reklama