Reklama

Reklama

Ruby záchranářka

  • USA Rescued by Ruby
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista si chce splnit velký sen a dostat se mezi elitní psovody. Spojí proto síly s chytrou, ale trochu divokou fenkou Ruby z útulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Ruby záchranářka je příjemným rodinným filmem. Grant Gustin je docela sympaťák a ani ostatní herci nejsou špatní. Nebude to sice asi film, který bych opět vyhledal, ale dívalo se na něj příjemně a uběhl aniž bych se nudil. Dá se dokonce i překousnout ta spousta klišé, která jsou pro tento druh filmů typické. K tomu je samozřejmě velkým plusem, že film je inspirován skutečností. Za mě určitě nadprůměr. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako víme na čem jsou postaveny child-adult oddechovky se psem jako jedním z hlavních hrdinů….a s tím do toho vlastně i jdeme. Ovšem žádná miska není bezedná a i granulí se dá lehce přežrat. Tohle už je moc….celé je to tak přitažené za vlasy až z toho nebolí jenom ty vlasy, ale hlavně oči, uši a dost možná i slezina a brzlík. Jak jsem v reálu milovník psů, tak na filmy o nich začínám mít alergii. ()

Reklama

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Většinou nevyhledávám filmy tohohle rázu a kdyby hlavní roli neztvárnil představitel seriálového Flashe, ani by mě nenapadlo si to pustit. Čekal jsem strašný kýč a ždímání emocí, ale kupodivu jsem se docela bavil a i přesto, že se jedná o průměrnou záležitost, tak jsem si tenhle oddychový snímek užil. Příběh o neposlušném psovi sice není nijak převratný, ale je zajímavější, než se na první pohled zdá a dokonce se dočkáme i nějaké té napínavé policejní akce. Grant Gustin je sympaťák a ukazuje, že umí hrát i bez červeného kostýmu, takže doufám, že ho v budoucnosti uvidíme ve více filmech. Pokud máte chuť na něco nenáročného, tak s chutí do toho. 6/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Snímek Ruby záchranářka v podstatě nijak nevybočuje z řady jemu podobných filmů, snad jen tím, že i když má psí hrdinku, nesnaží se okatě hrát na city. Obsahově i formálně se jedná o televizní film na právě jedno zhlédnutí, nicméně je odvyprávěn milým způsobem. Divák tak sleduje příběh policisty a psa, kteří si vlastně navzájem zachránili život - a to bez zbytečného patosu ze strany tvůrců. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Ruby záchranářka je milým rodinným filmem, inspirovaným na motivy skutečných událostí, ve kterém se hlavní hrdina snímku, policista Daniel, snaží stát policejním psovodem a získat německého ovčáka z České republiky za 10.000 dolarů. Na to však nemá finanční prostředky, a tak jej osud svede s problematickou roční border kolií z útulku jménem Ruby. Tím však jejich vzájemné dobrodružství dostat se do útvaru policejních psovodů K9 teprve začíná. Velmi hezký a inspirativní příběh, v němž se nečekaně prolnou osudy všech ústředních protagonistů. Snímek o snu stát se lidským superhrdinou se psími superschopnostmi. Láskyplný prožitek z celého filmu umocňuje závěrečná píseň Hero od Grace Gaustad a „nepovedené“ záběry z natáčení během titulků. Silné tři hvězdy a velké doporučení všem zvířecím milovníkům. 🙂 (17.03.2022) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama