Reklama

Reklama

Bez přestání

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkorumpovaný policajt při zametání stop po nehodě zajde až do extrému. Kvůli výhrůžkám od záhadného svědka se mu pak ale začne rozpadat život pod rukama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

rublik05 

všechny recenze uživatele

První polovina je docela fajn, má hned několik zajímavých situací, které byly místy fakt vtipné, druhá půlka je však neuvěřitelně nudná, akční scény mě nijak zvlášť neoslovily, závěr jsem prozíval. Bez přestání mi místo akčního thrilleru připomínal spíše špatnou tragikomedii, podprůměrně natočenou a zahranou, bez špetky logiky či napětí. A to to ze začátku vypadalo tak nadějně. 3/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zápletka banálna, tvorcovia sa však snažia udržať ilúziu komplexnejšieho príbehu. Prvá polovica zvládnutá pomerne dobre, druhá však už nevie tak prekvapiť (až na jeden moment nevie už vybalansovať diváka z jeho komfortnej zóny). Franck Gastambide je vo svojej roli viac-menej v pohode. Vo svojom žánru taká malá jednohubka. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Simon Abkarian hraje ty padouchy přímo učebnicově. Překvapivě dobré s morálním koncem, protože malý korupčník je trestán během doby a nakonec si nějakou tu odměnu zaslouží, protože jeho zásluha na likvidaci mnohem horších padouchů je nakonec nesporná. Film o pár hercích a několika lokacích za pár euro vydal slušnou porci kriminálního děje. Sice tam chybí doslova hromada vysvětlení a logika dostala na frak, ale stejně to má 55% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Francouzský remake jihokorejského thrilleru ´Až na doraz´ (2014) natočený pro Netflix. To se také Netflixu nechce kupovat práva pro užití díla a místo toho si raději nechá natočit snímek vlastní, byť s francouzskou produkcí? On ten film je v podstatě jak přes kopírák. Jen jiné místo, jiní představitelé a v určitých detailech jen drobné změny. Tak co s tím? Nelze jinak, než učinit stejně i s komentářem. Kriminálního detektiva začne někdo vydírat, kdo viděl, jak zakrývá mrtvého muže, kterého neomaleně porazí autem. Hra kočky s myší, která hodně ztrácí na své intenzitě a napětí. Sice si to svým způsobem drží plynulost, ale moment překvapení ve zvratech se nějak podivně vytrácí. Onen vyděrač je prozrazen vcelku brzy, aniž by se s tím nějak dál výrazně pracovalo. Dramatizace je tak spíše lehčího kalibru, čímž v podstatě ztrácí divácký zájem. Pokud byl původní snímek stylový a ve svém žánru zásadový v hloubce příběhu, soucitu a přesvědčení, tady ten děj jen ve své nevýraznosti uplyne a všem to může být zcela fuk. Snímek je nenáročný, spíše odpočinkový, bez nutnosti nad tím přemýšlet. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzská kinematografie se v posledních letech opírá o čtyři základní pilíře - komedie, sociální dramata (nejen) o přistěhovalcích, drsné gangsterky (kde gangstery jsou často policisté) a béčkové akćňáky jejichž základní stavební kámen položil před lety Luc Besson a od té doby jedou podle stejné šablony. A přesně to je případ nejnovějšího přírůstu na Netflixu. Franck Gastambide (taková francouzská náhražka Vina Diesela) tady hraje zkorumpovaného policajta, který srazí autem člověka, aby se následně ukázalo, že ne všechno je tak jak zdálo na první pohled. Největším problémem Sans répit není nepříliš objevný scénář, ale fakt, že je to zkrátka nuda a není to ani tak hloupé aby to bylo zábavné. Akce tu prakticky neexistuje, jako kriminálka to taky nefunguje, napjatý divák u toho taky nebude a celé to prostě tak nějak prošumí kolem a velmi rychle po shlédnutí i vyšumí úplně...40% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama