Reklama

Reklama

Hnízdečko

(festivalový název)
  • angličtina Nest

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáct měsíců na zahradě vlastního domu, hravě překlopených do vlídného krátkého filmu. Hlynur Pálmason a jeho tři děti si staví útočiště a mimoděk zachycují paletu mikropříběhů, proměny krajiny i plynutí času. Proměnlivou, na 35mm film nasnímanou islandskou krajinou to jen začíná. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (4)

nichts 

všechny recenze uživatele

Úchvatně svobodné dílko - Otec (režisér) na zahradě postaví domeček a v reakci na hru svých dětí okolo domečku sestavuje scénky jež se pak dostanou do filmu. ()

Nemec 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím proč mě na to bavilo koukat, ale pravděpodobně je to jednak samotnou vizuální formou a za druhé je to takový dětská odlehčenost. Za mě super kraťas, který je velmi zajímávý způsob jak si rozšířit obzory filmové řeči. ()

Galerie (6)

Související novinky

39. ročník festivalu FAMUFEST se blíží!

39. ročník festivalu FAMUFEST se blíží!

15.04.2023

Letošní bohatý program FAMUFESTu nabídne mimo projekce více než stovky filmů i zajímavé doprovodné akce. Na programu jsou divadelní představení, diskuze, výstavy, ale také koncerty. Pozvánku na… (více)

Začíná 17. ročník festivalu Pragueshorts

Začíná 17. ročník festivalu Pragueshorts

28.02.2023

Mezinárodní festival krátkých filmů Pragueshorts se letos uskuteční od 1. do 5. března v pražských kinech, od 5. do 18. března pak online na KVIFF.TV. Přehlídka organizovaná týmem MFF Karlovy Vary… (více)

Reklama

Reklama