Reklama

Reklama

Kvík

Trailer 6

Obsahy(1)

Devítiletou Babs čekají tyhle prázdniny hned dvě báječné věci. Nejdříve zjistí, že ten starý pán s velkým kufrem, který se znenadání objevil u nich doma, je její dědeček, o kterém nikdy neslyšela. A hlavně – děda Tuitjes jí dá k narozeninám roztomilé malé prasátko. Jenomže Kvík, jak se tenhle dáreček jmenuje, je přeci jenom čuník a Babs si ho může nechat jen pod podmínkou, že absolvuje výcvik s dalšími domácími mazlíčky. Vycvičit Kvíka není vůbec snadné, ale Babs je šťastná a prožívá s dědou a svým malým růžovým kamarádem báječné léto… dokud děda nezmizí i s Kvíkem. A dokud se v dědově kufru nenajde přístroj na výrobu sekané. Má s tím snad něco společného blížící se soutěž o nejlepší klobásu? (AČFK)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (4)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Oink je trošku ťažké hodnotiť, pravdupovediac. Videla som ho so svojim trojročným synčekom vrámci filmového festivalu a úplne najviac sa mi páčilo vidieť moje usmiaté a nadšené dieťatko na konci filmu stáť a tlieskať, bolo to také zlaté a za to dávam o jednu hviezdičku naviac. Príbeh o dievčatku a malom prasiatku Oink je určený skôr menším deťom, povedzme od tých 2 rokov tak do 8. Je to až veľmi detské, a aby sa tí najmenší bavili, tak to prasiatko vkuse prdí a kaká, takže neodporúčala by som pri filme niečo maškrtiť. Z hľadiska dospelého diváka mi to do istej miery pripadalo a vlastne to beriem aj ako neskryté posolstvo filmu odporúčanie prejsť na vegánsku alebo aspoň na vegetariánsku stravu, hmh, ale ja mám radšej tie klobásky😁. [71. IFFMH] ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká detská prkotinka s príjemným lookom a animáciami. Vizuál podobný ovečke Shaun a tú ja teda môžem. Príbeh síce značne infantilný, ale čo neurobíte pre deti, že? Podľa mňa ale na malé posedenie v kine s dieťaťom je to ako stvorené a ničím zásadným tento snímok neurazí. 55 % ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

O víkendu bylo na pobíhání venku hnusně, proto jsme s dětmi zvolili kino. Naštěstí dávali v pro nás vhodný čas dětský animák, který neměl úplně nehorší trailer, tak jsme vyrazili. Na poměrně krátké délce se odehrává jednoduchý příběh o prasátku Kvík. Hlavní hrdinka Babs jej dostane od svého dosud neznámého a lehce podezřelého dědy. Celá rodinka je vegetariánská a prasátko by mohlo být v bezpečí, pokud ale nepočítáme podezřelého dědu… Námět pro dětský film jako stvořený. Bohužel tvůrci jinak moc originality nepředvedli. Animace je spíše průměrná, občas se to i při té krátké délce vleklo a především musím vytknout povětšinou nepovedenou snahu o humor. Často zůstalo právě jen u té snahy a vtipného toho moc nebylo. Nečastější a typickou „humornou“ scénou bylo, že se prasátko pokadilo. Na skluzavku, na koberec, do mlýnku na maso a pořád prdělo. Tvůrci nedokázali pokročit na vyšší level humoru a zůstali jen při zemi. Ach jo, zase se podceňovaly děti, které by se jinak asi nesmály? :-( Ty moje se sice vydržely dívat do konce, ale nijak extra se u toho také nebavily... slabé dvě hvězdy. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Starat se o zvířátko je touhou mnoha dětí mladšího školního věku a dívenka Babs není výjimkou. Její dlouho ztracený dědeček však výjimkou v nepříliš dobrém slova smyslu je, což publikum zdánlivě nevinného snímku drží v neustálém napětí, co se v téhle traumaty prolezlé rodině ještě semele. A to doslova. ()

Galerie (39)

Související novinky

Reklama

Reklama