Reklama

Reklama

Recenze (4)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jeden ze dvou druhych dilu puvodniho Boha gambleru (verim, ze to zni divne, ale cely mytus kolem BG je dost zamotany), ve kterem se v hlavni roli prohani lehce sileny Stephen Chow a distingovany (a sexem posedly) Andy Lau, primy ucen Chow Yun-Fata z jednicky. Yun-Fat se sice ve filmu taky osobne objevi, ale nazivo pouze na dve vteriny (pocital jsem to), jinak jen diky zaznamum z prvniho dilu. Stejne jako v predchudci jde o mix romantiky, komedie (s privlastkem cinska, cili trochu silena a chaoticka) a akce ve "wooovskem duchu". Film ma par slabsich mist, ale na spolupraci obou sympataku v boji proti podvodnemu hraci se kouka dobre a pokud date God of Gamblers II sanci, pravdepodobne nebudete litovat. A nebo zjistite, ze asijsky humor je na vas moc zbesily, asijska akce moc stylizovana a krvava a asijska romantika moc sterilni a prehravana, pak doporucuju dat ruce pryc od tohohle filmu (a mozna radeji od vsech starsich HK veci :)) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prva dvojka legendarnej serie God of Gamblers. Znie to sialene? Ano presne taka tato seria je. V tomto pokracovani sledujeme dalsie osudy postavy Andyho Laua. V tej druhej dvojke, ktora vznikla neskôr zase sledujeme osudy postavy Chow Yun-Fata. V tejto casti sa o nom neustale hovori, v pozadi su rôzne jeho fotky, dokonca busta, je tu par jeho flashbackov a na konci sa dokonca mihne doslova na par sekund. Ale podla mna sa znova jedna iba o archivny zaber. Tak snad je v tom jasno. Zapletka sa venuje pomste zaporaka z jednotky, ktory sa chce pomstit nie Chowovi, ktory ho dostal do basy a teraz tu absentuje ale Lauovi, s ktorym nema nic spolocne. Proste blbost. A do toho sa tu neustale objavuje dalsi slavny Chow a to Stephen Chow a cely film si kradne pre seba. Cely film tym padom vyzera ako jeho klasicka komedia. Bohuzial pre mna, lebo jeho divnemu stylu humoru som nikdy na chut neprisiel. Takze jedinym plusom pre mna boli vystupy par postav z minuleho dielu a niekolko solidnych prestreliek. Pre mna sa jedna o najslabsi diel serie, ktory som videl. Treti diel v ktorom hra Stephen Chow hlavnu ulohu som v ramci zachovania svojho zdraveho rozumu vynechal. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ať už je to s návazností filmů, jak chce, mě se snímek "Dou hap" nezamlouval tolik jako "Bůh gamblerů", a to možná i proto, že Stephen Chow mě nebavil tolik jako Chow Yun-Fat. Je to opět zábavné, je to místy pořádně akční, sem tam i trochu drsné, ale tenhle koktejl mi prostě tolik nechutnal. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Lepší jako první film, kdy veškeré nedostatky jsou napraveny, a to díky S. Chowovi, který tu přidal více komedie (scéna s hyponotizovaným S. Chowem, který hraje na nohu jedné dámě, mě dostala), Lau se tu také zlepšil, navíc film má více akce. Jinak Chow Yun-Fat se objeví na konci filmu jen na chvíli, ale je to déle jak 2 sekundy (je to asi na 4-5 xD, Kordus špatně počítá). Celkově docela dobrá komedie. 75 % ()

Reklama

Reklama