Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Nesourodá parta uprchlíků brzy zjistí, že v Gotham City vládne větší a zlovolnější síla. Musí se spojit, aby se stali novou generací zachránců města, kteří si říkají Gotham Knights. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Batman je mrtvý a podezřelým z jeho vraždy se stává jeho nevlastní syn. Aby očistil svoje jméno, dává dohromady partičku kamarádů a rozjíždí pátrání po skutečném vrahovi. Příběhově Gotham Knights celkem zapadají do Gothamského univerza, nicméně co je to platné, když je to jen sterilní a papundeklový CW produkt, který jede podle stejné šablony jako všechny jejich seriály a zábava je to jen občas a jen trochu. Zrušení v tomhle případě vůbec ničemu nevadí...40% ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Od prvej časti tu bolo cítiť veľmi lacný prístup, tvorcovia si veľmi nedali záležať na vystavaní deja. A pritom to mohol byť celkom zaujímavý seriál o novej generácii vyrastajúcej za Batmanom. Ale dostali sme len nevýraznú kinder mafiu manekýnov ako z Beverly Hills 90210 a s akože krimi zápletkou v Gothame. Veľmi z tohto seriálu cítim Marveláckych Runaways, ktorí boli podobne povrchní, tú mame aspoň pobláznenú Duelu (Jokericu jr.), jediné živé pozitívum inak veľmi nezáživného seriálu. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle mě překvapivě bavilo. Tady je to postavené na nové generaci původních postav, což považuji za velice zajímavý nápad. Postavy jsou celkem dobře udělané a některé i dobře zahrané. Oceňuji děj, který se táhne celým seriálem, žádné epizodní díly a nenudí to. Sexuální menšiny jsou tam čistě okrajově až na konci. Jaký to rozdíl oproti třeba strašné teplé slátanině Batwoman. PS. Mám jednu výhradu k dabingu kdy tam řeknou " Toho nezvolí ani do SPD " To mě přišlo hodně za hranou. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se jako jediná natáčela v kanadském Torontu, zbytek série se točil v americké Atlantě. (fiLLthe3DD)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Reklama

Reklama