Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Jako žena mocného politika se má Sophie skvěle. Na povrch ale vyplují skandální tajemství, manžel James musí čelit vážnému obvinění a její život se otřese v základech. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

ER 

všechny recenze uživatele

Tradičně podaná story, která sleduje mechanismus vzestupu člověka do sféry moci ve vazbě na jeho politickou kariéru, kdy je jako ministr obviněn ze znásilnění. Vzhledem k tomu, že tvůrčí tým má za sebou Undoing nebo Big Little Lies, tak jsem čekal větší divácký zážitek, ale nakonec jsem dostal rutinu s okoukanými "triky" . Ani solidní herecké obsazení tomu nedokázalo dodat potřebný šmrnc. Po formální stránce tu nelze nic vytknout, jen bych ubral z častých prostřihů. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Uplne nerozumim, proc ten kkt, co ejakuluje v kazdym prispevku da tomuhle odpad, ale to pominu - jinak mne jeho nechutne a hlubokomyslne slovni hricky samozrejme bavi. A ted real. Ma to 6 dilu. Prvni dva jsou uklouzana nuda a hrozne nevyrovnana vypln polstare, co vzdycky bude nepohodlny. Navic vedomi, ze vite od zacatku, jaka je ve skutecnosti ta hlavni pravda, tomu opravdu nepomaha. Ale. Ale ta serie je opravdu velmi civilne natocena, herci jsou uveritelni a to dulezitejsi - v pulce prichazi velmi zajimavy zvrat, ktery okoreni az dokumentaristicky vypravenou vypoved. Druha polovina najednou tezi ze zajimavych vypovedi, stripku z minulosti a navic audiovizualnich hratek mezi pritomonsti a soucastni, coz celkove osvezuje statickou cast soudniho dramatu. verbal je mimo. Je to kokot, co da odpad tomuhle a hvezdu litajicimu zralokovi. To ne. Chci jenom rict, ze pokud mate radi pomalu plynouci dramata, ktere obsahuji nevyzivnou vatu, ale furt disponuji evokaci, ze se to rozjede do zajimaveho smeru, a to nejenom v poslednim dile, tak urcite tahle serie stoji za to. Suma sumar je to vlastne lepsi prumer, protoze to neni nic extra, ale taky to neni prumerna nuda a pro milovniky soudnich prestrelek a zvratu v detailnich nuancich pribehu je to vlastne super. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to Netflix, takže už od začátku bylo jasný, že bohatý bílý muž je zlý. První díly jsou docela fajn, ale to hloupé, primitivní klišé, ke kterému to celé směřuje, to je neodpustitelné. Ano. Definující slovo tohohle seriálu je HLOUPÝ. Jediný přínos je, že jsem objevil super slovo "prick-tease", ve volném překladu "drážditelka ocasů". ()

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Jestli to má být seriál o tom, jaké jsou ženy zneužívané chudinky, trpící pod nadvládou zlých, zhýčkaných, bohatých mužů, tak se to jaksi minulo účinkem. Bývalá ošklivka-šprtka, která si své mindráky léčí prostřednictvím soudu, jehož členové by měli být absolutně nepředpojatí, zhrzená milenka, které teprve kámoška (po dvou týdnech od incidentu) musí sdělit, že byla znásilněna a bonzačka manželka. To je opravdu trio reprezentující ty správné ženy. Tři hvězdy za to, že mě zajímalo, jak to bude dál. ()

Galerie (95)

Reklama

Reklama