Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu. (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (199)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zmatek nad zmatek, který mi s postupujícím časem přestával dávat smysl. Mlhavě jsem tam sice tušil linku, ve které se hlavní hrdina snažil zachránit retardovaného bratra, ale to bylo všechno. Ve všech těch veletočích jsem se ztratil a upřímně řečeno ani mi to nebylo moc líto. Nepomáhala ani splašená kamera a vzdor tomu, že se Pattinson snažil, příliš mi neseděl ani on. 25% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná neo-noirová hříčka,kde prim hraje Pattinson (jakkoliv mi třeba v Roveru přišel lepší).Hodně to připomíná Refenovu tvorbu,jen s tím rozdílem,že tohle nepůsobí už napoprvé jako sebsetředná onanie.Good Time si od začátku drží slušně tempo doplněné dobře zvoleným synťákovým soundtrackem,což nebývá u podobých filmů zrovna pravidlo.Slušná práce...80% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Myslím si, že jsem byl v minulém životě pes. Vlastně to vím určitě. Proto mě mají tak rádi." Psy mám rád, takže jsem si jistej, že Connie nebyl pes. Byl hyena. Ty nesnáším. Vlastně jsem nesnášel všechny, kteří se ve filmu objevili. Tedy všechny kretény, mentály a hysterky. Pro mě to bylo utrpení sledovat tuto pakáž, neskutečně jsem se přitom nudil a to až do chvíle, kdy Connie ukradl bratra z nemocnice. Pak se aspoň něco začalo dít, ale to už jsem měl dávno po náladě. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

52. MFF KV -- Pokud můžete chytit Dobrý časy na plátně, tak neváhejte ani vteřinu. Tenhle trip, který vás vtáhne prvním znepokojujícím záběrem a vyplivne s blonďákem na zadní sedačce policejního auta se vymyká běžným žánrovým škatulkám. Záběrování, použítí hudby, obsazování ksichtů z ulice a příběh, který se ubírá naprosto neodhadnutelným směrem dělají z tohoto filmu velkou vstupenku k zajímavé filmové kariéře pro Safdie Brothers. Ostatně do jejich připravovaného projektu Uncut Gems už se montuje i samotný Marty Scorsese. Protože tohle jsou tak trochu Špinavé ulice pro novou generaci. A Pattinson? Je vynikajicí. Za 5 let bude tenhle kluk úplně někde jinde (vycházím i z jeho připravovaných projektů) a nikdo se mu nebude smát kvůli Twilightu, stejně jako dnes nikdo neřeší DiCapriův Titanic. Plátno si dám hned v ozvěnách Varů znovu. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Keď si myslíte, že je všetko v keli, bratia Safdiovci vám rýchlo vysvetlia, že toto je iba začiatok pekelnej noci, počas ktorej vám neostáva nič iné, iba hrať s veľmi zle namiešanými kartami. Po nevydarenej bankovej lúpeži sa Nick (Benny Safdie) ocitá vo väzení. Jeho brat Constantine (Robert Pattinson) sa vydáva na nočnú cestu mestským podsvetím, za účelom rýchleho získania peňazí na jeho kauciu. Rovnako ako aj v neskoršom Uncut Gems (2019), aj v Good Time sledujeme hlavného hrdinu, ktorý improvizuje jedna radosť. Nič iné mu prakticky ani neostáva. Žiadny premyslený plán neexistuje a tak je Connie ukážkovým zhmotnením frázy: Zúfalý človek robí zúfalé činy. Známe režisérske duo patrí medzi majstrov v obore chaosu a v budovaní nervydrásajúcej atmosféry. S kamerou sme spočiatku v neustálom pohybe a i keď sa po čase v tempe trošku poľaví, ani na chvíľu neprichádza nuda či scény, ktoré by slúžili iba ako zbytočná vata. Počnúc dynamickým tempom, cez perfektné herecké výkony na čele s peroxidovým Pattinsonom, cez skvelé elektro, efektné zahalenie sa do mnou milovanej neónovej perinky, až po samotný záver, je Good Time pre mňa osobne veľmi vťahujúcou záležitosťou, ktorú som si nesmierne užila! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Josh Safdie byl během filmu zatčen za řízení pochybného auta s pozastavenou licencí. Herec Peter Verby, který ve filmu hraje psychiatra, je ve skutečnosti trestní obhájce a po skončení natáčení tedy obhajoval Joshe Safdieho. (Bawnjourno)
  • Před produkcí filmu Robert Pattinson obcházel různé pouliční obchody s oblečením v New Yorku a strávil určitý čas s místními a bývalými trestanci v Queensu, aby pochytil tamní přízvuk a chování a líp se vžil do své role. (Bawnjourno)

Související novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (více)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama