Reklama

Reklama

Obsahy(1)

King, lvíče určené k pašování, uteče z letiště a najde útočiště v domě dvanáctileté Inès a patnáctiletého Alexe. Sourozenci pak dostanou bláznivý nápad odvézt ho zpátky do Afriky. V patách však mají celníky, kteří jim život nijak neulehčí. Když se k jejich dobrodružství přidá svérázný dědeček Max, kterého předtím viděli jen dvakrát, je možné všechno... (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (10)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak remake Lvího krále má pokračování. Film dle názvu měl být o mě a nakonec je to o nějakým lvovi. Nuda, nezáživost. Nepovedený pixely lva na mě nezapůsobily. To už spíš film o cgi pixelech. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série filmov o tom, ako banda nesympatických deciek chce zachrániť zviera prevozom cez celú zem a nikto ich nedokáže chytiť. ODPAD! ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapletka je pekne predvidatelna, herecke vykony ok. Ale film je pritazlivy z jineho duvodu. Lvice je velmi mile a konec byl tak smutny. Skoro jsem potajmu vytahl kapesnicek. A je to zabavne s par okamziky, kdy jsem se zasmal. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Příběh originalitou neoplývá, ale to by se u filmu pro děti dalo omluvit. Co se rozhodně omluvit nedá, je chování všech postav. Pokud se chovají jako blázni děti, budiž, jsou to děti, ale i dospělí? Žádná normální postava, která by uvažovala alespoň trochu logicky a normálně se v tomto díle bohužel nenachází. Hlavní hrdinka (silně nesympatická) rozhodně již není malé dítě, aby nevěděla, že lvi žerou maso a ne párky. Její bratr je vymleté šikanované jelito, které neví  jak se chovat. Jejich opatrovnice je klidně nechá odjet směr Afrika, jejich děda utíká před nějakým vyděračem (mimochodem tato linka nějak během filmu vyšuměla) a jejich táta je furt někde jinde jen ne doma. Za pěkného lvíčka, který se chudák celý film nenajedl a kterého si jen tak vezmou na konci filmu nějací chlápci na loď, dávám 2*. Více rozhodně dát nelze. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama