Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva přijde o práci, a ještě ke všemu se rozvádí. Martin by měl být její rozvodový právník, jenže soudní stání kvůli záletům promešká. Jako omluvu nabídne Evě místo v jejich právnické kanceláři. Evě se tak otevře úplně nový svět... (TV Nova)

Recenze (19)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo. Nejedná se o Ulici ani o Ordinaci. V hodnocení se plně ztotožňují s Migem. Zakladni schéma sice jakoby bylo vystřihnute z latinoamer telenovely, ale chybí nekonečné okecavani každého s prominutím pr*du a taktéž Veronika A (prozatím) hraje svou roli civilně, být s komediálním nadechem. Taktéž scény působí, jakoby byly cvičený víckrát než jen na první dobrou. Herci si nejedou pouze tu svou, ale přirozeně na sebe reaguji. Příjemné pozvaní k dalšímu sledování. Pro začátek optimistickych 7,5/10 ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj komentář se vztahuje k prvním dvěma dílům: začnu tím, že ten, kdo stříhal televizní upoutávku by měl ihned dostat lístek do Hajlivůdu, protože jeho práce byla neskutečná. Tak moc, až mi místy přišlo, že stříhal jiný seriál. A teď: proč jsem si to pustila? Protože to bude mít málo dílů, aby se z toho (možná) nestihnul stát rozplizlej Czech Made telenovela. Jenže teď se vracím k té upoutávce. Ta byla tak skvělá, že vlastně seriálu uškodila. Protože všechno co v ní bylo vtipný nebo úderný, se v té dlouhé stopáži rozplizlo. A co si budeme, asi nebylo úplně ideální dát první dva díly hned po sobě. Na mě toho bylo prostě moc. Všeho. Navíc mi přišlo, že tohle asi natáčeli, natáčeli, natáčeli a potom z toho stříhali díly. Gradace jednotlivých dílů byla taková prapodivná. Tohle je jediné, co mi asi vadilo nejvíc. A samozřejmě hudební podkres. Asi je tenhle způsob levnější na produkci, ale hudba tam nedává smysl. Je to lepší než ticho? Ne, není. Ale něco tam hrát musí. Za mě to bylo ale velký špatný nehodící se. Že je to předvídatelné? To mi fakt nevadilo. Je to dané žánrem. A ten má svoje vzorce a mantinely. Kouknu se na další díly? Jo. To mi nebude vadit.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl seriálu o skororozvedené matce, která pracuje v právnické firmě jako uklízečka začal nadějně a vypadá to na domácí nadprůměr, ikdyž ne pětihvězdičkový. Těch pět hvězd dávám sobě, že jsem si poprvé v životě všiml chyby ve filmu, kdy Pagáčová oslovila postavu Arichtěvový " Veru" ikdyž se její postava jmenuje Eva. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arichtev je zkušený tvůrce, jehož projekty mám rád, jeho manželka zkušená herečka, jejiž hraní mám rád, co ale nejsem schopen pilotu jinak milého nového seroše odpustit, je úplně nahodilý výběr hudby na pozadí. Ohrané písničky působí vyloženě jako pěst na oko, vypadá to, jak kdyby je pouštěl někdo pod vlivem psychotropních látek a kazí ve všech ohledech výsledný dojem seriálu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se to líbilo. Je jasný o co půjde, i pro jakou cílovku to je a juch! já jsem v ní. :D Hlavní dvojka Arichteva a Matějovský se mi líbí. Veronika Arichteva je sympatická, přirozená a myslím, že se v ní uvidí nejedna žena a to je plus. Václav Matějovský sice není úplně neznámý, ale je pořád dost neokoukaný, aby bavil. Natočený je to dobře, jen hudba je taková podivná. Divný mix všeho možnýho bez hlavy a paty. ()

single 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, zatím baví. Záměr byl nejspíš zhustit děj všech 169 dílů originálu do jedné série (možná několika) a vybrat z nich to nejlepší.  Držím palce, ať se to povede. ()

brecht98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný romantický příběh a jsem rád za neokoukané tváře (Arichteva, Matějovský, Lapková, Kocourek). Je jasné, jakým směrem se příběh bude ubírat v dalších epizodách, ale to nic nemění na tom, že je to velmi příjemný příběh, který prostě zahřeje u srdíčka. A oceňuji skvělý výběr písniček pod scénami. :) 8/10 ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot není úplně nejhorší, vlastně jsem se i bavil. Hlavně začátek se povedl - právník a taxikář, právník a všechno okolo něho. Pak to přece jen trochu ztratí humor, ale furt to není tak strašný. Z hereckých výkonů vyčnívá hlavně ten představitele právníka Martina. Arichteva hraje svoji klasiku, rozhodně ne špatně, ale k dokonalosti něco chybí. Naopak ta Martinova přítelkyně, ta mi fakt nesedla. Zatím tedy průměr, ale na český poměry se zatím jedná o lepší seriál. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela překvapení. Měla jsem trochu očekávání a ta byla dokonce překonána. Nenašla jsem chybu. Postavy uvěřitelné, žádné přehrávání. Václav Matějovský mě dostal. Kdysi jsem ho párkrát zahlédla v Ulici (to jsem ještě nějaký sem tam díl sledovala, nyní již ne), a z něho se stal sympaťák. Vousy mu sluší. ()

Baru.Class 

všechny recenze uživatele

Zatímco před pár lety chtěla bejt každá bydlenka doma bičována a svazována do kozelce Christianem Greyem, zatímco se jí na plotně vařili knedle, teď tu máme novej trend v podobě uklízečky, mámy od dvou dětí a vele úspěšnýho právníka, co nenechá jednu sukni na pokoji a diplom má už od patnácti (vzhledem k tomu, že vypadá na osmnáct). Takže divácky určitě poutavá podívaná, herecký výkony fajn a uvěřitelný (Matějovský je výbornej, Pagáčová taky, Arichteva jakože jo ale trošku zaostává). Sem zvědavá, kam se v dalších dílech dostaneme, ale určitě hodnotím pozitivně, pokud se odpoutáme od reality, kde by abnormálně empatická uklízečka/recepční letěla zpátky na pracák asi tak minutu po tom, co by při donášce kafe začla na poradě celkem dost radikálně šérovat svoje názory na probíhající kauzu. Snad to její sluníčkový celosvětový vcítění bude lehce na sestupu a my se dočkáme alespoň průměrnýho zakončení týdne minisérie na pražskou Ošklivku Katku. K nedělnímu chillu a procvičení distriktů hlavního města jako dělaný. ()

luccyper 

všechny recenze uživatele

Skvělej seroš na dlouhý podzimní večery! Navíc v dnešní “době kriminálek” na každým rohu poměrně příjemná změna! Logicky to tady u 90% hodnotících skončí v odpadu, protože tu hodnotí především muži, a ti - co si budeme - rozhodně nejsou cílovka. Za mě zatím za plnej počet a jsem zvědavá, s čím přijdou další díly… ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen kousek protože na toto se opravdu ani nedalo dívat! Cílená skupina jsou asi všechny emocionálně zanedbané divačky Růžovky, VKVéček a obdobného TV odpadu ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

sharka.68... přesné - žehlit se u toho dá! Jinak nevím proč, mi to připomíná ošklivku Katku. Chemie mezi hlavními představiteli z mého pohledu moc nefunguje... no... uvidíme. Doufám, že u toho zvládnu vyžehit tu hromadu na půdě. :D ()

Reklama

Reklama