Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evina kamarádka Tereza naletěla podvodníkovi a hrozí jí, že přijde o byt. Eva se rozhodne do záchranné akce zatáhnout svého šéfa Martina, který kvůli tomu riskuje své postavení ve firmě. Petra začíná Evu vnímat jako hrozbu pro svůj vztah s Martinem... (TV Nova)

Recenze (5)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle dílu jsou hned dvě scény, který všechno kazí. Scéna s focením a výběrem oblečení. Velký špatný osmdesátkový, devadesátkový i mileniální. Jinak to za mě spadlo do průměru a bojím se, bojím, že tohle z průměru spadne do průměru, čti standard pro novu na osmou večer... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela upřímně přiznávám, že to vzdávám a lývuju tuhle šou. Pojem použit jako substitut slova seriál, protože místo jakési smysluplné linky se tu spíše neherecky předvádí někdejší české hvězdy, po kterých už jen tak neštěkne pes a po epizodě si zapamatujete jen zběsilé pouštění náhodného reperotáru Marka Ztraceného, Mirai či Jelena. Seriál tak český, že bych radši ztratil svou národní identitu. A to zrovna v den, kdy jsem za ni sakra rád. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu horší než předcházející díl, ale furt mě to bavilo. Největším plusem je věčné usmívající se Arichteva (jen smutný oči ji nejdou) a pak žárlivý Příkazký, který se stará o humor. Dvojice Lapková, Pagáčová mi moc nesedí a Matějovský mě bavil hlavně v prvních dílech (trochu mi vadí to jeho zakončování věty intonací nahoru). Líbí se mi hudba - každá písnička je klasika. Dějově tentokrát slabší. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej tak trochu neduveryhodny, logika obcas poskakuje o berlich. Herci mne vsak bavi a kompenzuji scenaristicke nedostatky. Vyzdvihl bych obe Veroniky a i jejich muzske nahravace. Oponenty by vsak mel zacit zastupovat i jiny advokat, takhle to vypada, ze v cele praze jsou pouze dve kancelare. 6/10. ()

Reklama

Reklama