Reklama

Reklama

Veganka na útěku

(seriál)
  • USA Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.
Trailer
USA, 2022, 3 h 29 min (Minutáž: 44–61 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Proslulá majitelka veganské restaurace se provdá za záhadného muže, který prý dokáže zařídit, aby její pes nikdy neumřel. Pak se jí ale život začne vymykat z rukou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Kvůli přemrštěný stopáži se Veganka na útěku zabejvá tématama, který by se daly jednoduše zkrátit do dvou vět. A navzdory komfortnímu prostoru se autorům ani jednou nepodaří dostat ze Sarmy kloudnou emoci. Závěrečnej telefonát je přitom super. A má mnohem větší tenzi a hustější tajemno, než ty čtyři hodiny před ním. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Příběh o ženě, kterou dokázal oblbnout chlap, který byl vlastně závislý na hazardu..A teď je otázka, zdali byla ona jen tak "blbá" a nebo on tak "geniální". Připomínalo mi to situaci s Podvodníkem z Tinderu...Já prostě nedokážu pochopit, jak některý lidi dokážou dávat tolik peněz lidem, které znají tak krátce a uvěří jejich báchorkám...Al ejak se říká - při zamilovanosti člověk dělá hlouposti...No, tak tady to je přes 6 milionu hloupoustí...Dokument se mi moc líbil, protože ukázal něco,co nedokážu pochopit a přišlo mi to jako skvělý námět na film... ()

Reklama

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, že ta baba v tom musí být taky začleněná, už ze začátku se mi nezdála. Je to stejné jako u jiných dokumentů s podobnou tématikou: všichni naprostí tupci, hlavně teda ženské, kterým NEPŘIJDE divné, že půjčují prachy člověku, kterého ANI NEZNAJ, ba co víc - jako v případě matky - nezná pomalu ANI JEHO PŘÍJMENÍ. Tenhle celý příběh je jeden velký WTF, dobře jí tak, když je blbá, ať platí. Co se týče dokumentu, souhlasím s jiným komentářem, že kdyby se to vměstnalo třeba do dvou hodin, bylo by to asi lepší. Takhle slabé 3*. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veganka na úteku, ja som skôr na úteku pred vegankami resp. celým veganstvom. Ale to nie je dôležité. Dokument zaujal. Prvé dve časti sú super, potom sa to už len tak vezie. V podstate už ide len o výpoveď stelesnenej tuposti. Ktorá žena ostane s mužom, čo jej tvrdí, že má nadprirodzené schopnosti, je z inej dimenzie, urobí jej psa nesmrteľným, dokáže zmeniť podobu a iné psychosračky? Len tupina. Ale ktorá mu ešte pošle milióny dolárov napriek tomu, že sa k nej správa ako k handre, čo tu vidíme priamo na nahrávkach? Tupina na n-tú. Ja už nechápem, čo za ľudia žijú na tejto planéte. A potom sa čudujme, aké sú výsledky volieb. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jsem toho názoru, že kdyby se dané téma povedlo zpracovat na ploše maximálně jedné hodiny, bylo by to jednoznačně ku prospěchu věci. Veganka na útěku je typickým dokumentem sériové výroby, jakých Netflix produkuje několik ročně. Minisérie z celkové stopáže zaujme jen v několika málo pasážích, drtivou většinu pak tvoří nudný a nicneříkající materiál, který diváka neskutečně ubíjí a uspává, chybí mu jakákoli atmosféra, o emocích ani nemluvě. V průběhu navíc vyvstane hned několik zásadních otázek, které však nebudou dostatečně a věrohodně zodpovězeny. Příběh je to sice svým způsobem zajímavý, nicméně hodinová stopáž by bohatě stačila. 3/10. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama