Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chow (CHOW YUN-FAT) se snaží žít slušným životem - jak to jen u vyhazovače v bangkokském nočním klubu jde. Jeho přítel je ale v průšvihu: má dluh u lichváře, u kterého se dlužit opravdu nevyplácí. Aby ho Chow z problému vysekal, naplánuje s místními mafiány přepadení kamionu s pašovanou municí. Ale při akci se má stát jedna věc, o které Chow neví - má při ní zemřít. Boj o život a čas odplaty nadchází... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv do Killera to má docela daleko, stejně hodnotím tento film hodně vysoko. Yun-Fat Chow je prostě supetřída a jsem přesvědčen, že bez něj by byl Full Contact jen béčkovým filmem o kung-fu. Plný počet film nedostane, neboť konec se mi zdál až moc otevřený a hodně zvláštní. Jinak ale zcela bez problémů! Lepší 4! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

hohoho, kto videl akčné filmy ringo lama ktoré vznikli v usa bude možno dosť prekvapený lebo s tými nudnými blbosťami (ktorými jeho us filmy určite sú) sa táto akčná pecka nedá zrovnávať. skvelé akčné prestrelky (so slušným využitím bullet time-u ala matrix), skvelé napísané a zahrané postavy (jednoznačne najlepšie napísaná a zahraná postava je chow chow yun-fata), scenár nie je práva najgeniálnejší ale celkom slušný. na celom filme mi vadila len hudba ktorá nie je práve najlepšie vybraná a miestami znie aj v pasážach kde by podľa mňa malo byť ticho a strašný český dabing (a tiež slabá synchronizácia). ak ste sklamaný poslednými filmami jedného z naj cool hercov sveta chow yun-fata, tak si týmto skvelým filmom napravte chuť! ()

Reklama

Looka 

všechny recenze uživatele

Asijská variace na Přání smrti. Chow v roli nemilosrdného mstitele vypadá chvílemi sice trochu směšně, když se snaží tvářit jako největší machr na světě, ale takové "herectví" už k HK filmům patří. Banda záporáků je opravdu k sežrání. A dočkáme se i tradičního krvavého humoru s probodnutou pokladní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nekompromisny film o pomste v takom nekompromisnom spinavom style. Postavy nie su nejakí elegantni mafiani ale drsni zlodeji, ktori postradaju typicke hodnoty HK filmov ako su cest. Vsetci su podrazaci, ktorym ide iba o prachy. Takisto akcia nie je elegantna plna spomalovaciek ako u Johna Woo, ale riadne brutalna jak prevedenim, tak tym co sa tam daje a co najrealistickejsia. Prestrelky su ozvlastnene iba vychytavkou v ktorej kamera sleduje vystrelenu gulku. Bitky su zase co najefektivnejsie. Ziadna komplikovana choreografia ale par ucinnych ran a protivnik sa uz od bolesti zo zemi nezdvihne. Po vsetkych tych Woovkach pôsobi akcia svojou inakostou osviezujuco. Ale rozhodne to nie je nonstop akcny film a finale mohlo byt velkolepejsie. Okrem temnej atmosfery su najväcsim plusom filmu 3 hlavne charaktery. Chow Yun-fat tu hra drsneho motorkara, ktory sa vie dokonale ohanat nozikom a este lepsie strielat. Behom filmu si toho dost vytrpi. Simon Yam je neskutocne zabavny ako hlavny zaporak, ktory je naviac gay, takze cely film si nie ste isty, ci ho chce momentalne zabit alebo ojebat. Pravdepodobne obidvoje. Ale uplne najlepsi je Anthony Wong, ktory prejde famoznou zmenou od rozklepaneho chudaka k bezcitnemu zabijakovi. Je tu este par vyraznych vedlajsich postav z ktorych mi dost vadila otravna nymfomanka. Film asi najviac taha dole vodou az prilis jednoduchy pribeh, ktory dobre funguje v prvej dynamickejsej casti, ale v druhej, ked ma dôjst na pomstu, tak je to az prilis priamociare. Mohlo by to byt prepracovanejsie, ci uz u postavy, tak plan pomsty. Rozhodne sa ale jedna o jeden z tych lepsich Chow Yun-fatovych filmov. Cely cas som sa bal, ze ten nekompromisny bastard Ringo Lam necha zabit aj psa. Aspon ze v tomto ohlade sa krotil. 7/10. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej Hong Kong, ne jako většina těch vyměklotin, co se tam natáčejí dneska. Chow Yun-Fat je jako vždycky skvělej, stejně tak Simon Yam. Krom toho jsme dostali možnost zjistit, že Ringo Lam umí natáčet nejen špatný filmy s van Dammem (i když Max. riziko tak špatný není), ale i filmy, kterými se inspirovala řada dalších režisérů, včetně Tarrantina. Jinak doufám, že čeští distributoři budou takhle pokračovat dál. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama