Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Devovi (Aziz Ansari) z New Yorku je možná už přes 30, ale pořád se těžko rozhoduje, co si dá k obědu – natož co se životem. (Netflix)

Recenze (3)

panki9922 

všechny recenze uživatele

Všetky diely sú zaujímavé po stránke obsahovej, pretože sa riešia aktuálne témy našej spoločnosti a často odkrývajú a popisujú stereotypy o minoritách, rôzne druhy rasizmu, feminizmus, rodičia vs deti, staršia generácia vs zbytok sveta a pod. V čom z môjho pohľadu Master of None trochu zaostáva, je forma akou to podáva - stane sa, že je prosto nezaujímavá, nie príliš vtipná, alebo mám vyslovene s herectvom niektorých postáv problém (tých vedľajších, tie hlavné šľapú solídne). Výhodou je ale prirodzenosť a ľahkosť akou seriál disponuje a veľmi sympatická Noel Wells. 7/10 ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Komediálnější verze Girls z mužského pohledu, kdy místo psychicky nevyrovnané Leny Dunham táhne celý seriál Aziz Ansari v roli neúspěšného indického herce. Řeší spíše rasistické, než feministické otázky, některé díly rezonují více než jiné, ale poměrně dobře tvoří postavy a hraje s nimi. Jen škoda, že ty vedlejší nemají příliš prostoru. Jednoduše povedené. (nejlepší epizoda - Mornings) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama