Reklama

Reklama

A Very Murray Christmas

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu, ve kterém herci hrají sami sebe, se Bill Murray o Vánocích strachuje, že nikdo nepřijde na jeho živé vysílání vánoční televizní show, jelikož New York City zasáhla obrovská sněhová bouře a kvůli té většina lidí radši zůstala doma, navíc sníh prakticky znemožnil dopravu. Jak to nakonec dopadne a podaří se Billovi odvysílat svou vánoční estrádu s alespoň nějakým tím divákem? (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (29)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Bez Billa Murraya by to bolo omnoho horšie. No on tomu dodáva správny spád a cameá osobností sú veľmi dobré. Najviac ma dostalo, ako Miley Cyrus spievala Silent night, čo som nečakal, že tak dobre dopadne. Avšak musím podotknúť, že ak sledujete tento film mimo Vianoc, tak to nebude pre vás až tak dobré a nenabudí to vo vás vianočnú atmosféru. Ja to avšak sledujem 7 dní pred štedrým dňom, takže to na mňa funguje. Sofia Coppola ma dostala! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná je to jen vánoční nic na jedno spláchnutí, ale jak je pod tím podepsaná Coppola a hraje v tom Murray, tak bych čekal životnost aspoň do toho března. I když pochybuju, že tohle se hýbalo v den premiéry. Unylé, ospalé, a to vše i tehdy, kdy by nemělo. Navíc Murray už začíná trochu čpět čtvrtníčkovským odérem "prodávám, jak se neprodávám", z čehož bolí u srdce. ()

Reklama

Rimland 

všechny recenze uživatele

Jak moc jsem se na to těšil, tak moc jsem zklamán. Murray (kterého mám jinak rád) umí spoustu věcí, ale zpěv mezi ně (už) nepatří. Což je u speciálu postaveném z 99 % na přebékávání vánočních klasik více než problém. Čekal jsem pohodovou "feel good" vánoční oddechovku se sympatickým obsazením a atmosférou, která by mi vykouzlila na ksichtě spokojený úsměv. K tomu bych ale asi potřeboval speciál z let padesátých, se Sinatrou, Martinem, Davisem, Crosbym, Fitzgeraldovou apod. Místo toho se mi dostalo špatně napsané, špatně natočené, špatně "zahrané" a (povětšinou) špatně zazpívané podívané, u které jsem se akorát znechuceně křenil. Jediné, co to jakžtakž drželo nad vodou (vedle toho fórku na adresu Památkářů), byla snová sekvence na pódiu (Miley Cyrus i přes svou štětkoidní vizáž přece jen zpívat umí), ve které se (konečně) objeví Clooney, který přinese na scénu trochu šmrncu a šarmu. Jenomže je tu využitý asi jako v reklamě na Nespresso, takže zdaleka nemá možnost s celkovým výsledkem cokoli udělat. Škoda. Snad příště... ()

Dzonysek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem víc - s takovým potenciálem, co má Bill Murray. Ten to vlastně jediný zachraňuje. Má to sice pár vtipných momentů, jako vystoupení Clooneyho nebo Miley Cyrus v kostýmu Santa Clause, ale jinak by mě nebavilo koukat na to ani v době vánočních svátků ve stavu otupění z kombinace řízku, bramborového salátu a vanilkových rohlíčků. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Bill Murray je jako vždy ohromně charizmatický a sympatický a je fajn, že se stavila i spousta dalších známých tváří, ale co na tom, když vystupují v nevýrazném Vánočním speciálu, jehož záměr a důvod vzniku mi naprosto unikají. Díky kvalitním hercům je několik momentů ucházejících, ale jakékoliv kvality plynou jen a pouze z hereckých výkonů, které z chabého obsahu těží maximum a posouvají ho do průměru. Pokud nemáte co dělat a potřebujete zabít čas, klidně si A Very Murray Christmas pusťte, ale pokud máte na výběr, dejte přednost raději něčemu výraznějšímu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevila kapela The Phoenix, její členové hráli kuchaře. (hansel97)

Reklama

Reklama