Reklama

Reklama

A Very Murray Christmas

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu, ve kterém herci hrají sami sebe, se Bill Murray o Vánocích strachuje, že nikdo nepřijde na jeho živé vysílání vánoční televizní show, jelikož New York City zasáhla obrovská sněhová bouře a kvůli té většina lidí radši zůstala doma, navíc sníh prakticky znemožnil dopravu. Jak to nakonec dopadne a podaří se Billovi odvysílat svou vánoční estrádu s alespoň nějakým tím divákem? (hansel97)

(více)

Recenze (29)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná je to jen vánoční nic na jedno spláchnutí, ale jak je pod tím podepsaná Coppola a hraje v tom Murray, tak bych čekal životnost aspoň do toho března. I když pochybuju, že tohle se hýbalo v den premiéry. Unylé, ospalé, a to vše i tehdy, kdy by nemělo. Navíc Murray už začíná trochu čpět čtvrtníčkovským odérem "prodávám, jak se neprodávám", z čehož bolí u srdce. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to mělo docela kvalitní sarkasmus, ale postupně to rozpředlo ve všeobecné zpívání koled , na duben ideální film. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Bill Murray, Sofia Coppola a vánoční speciál - může to dopadnout špatně? To víte, že nemůže. Ani když vám Tichou noc zpívá Miley Cyrus. V rámci žánru vkusné, milé a atmosférické. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Bill Murray měl za sebou na Oscarech léta páně 2004 nejlepší herecký výkon roku (Ztraceno v překladu). Na bravurně převyprávěném příběhu smutného klauna má lví podíl i Sofia Coppola, která si nyní spolupráci s Murraym znovu zopakovala. Výsledkem je poměrně příjemné vánoční setkání, které ovšem pro jednou bohatě stačilo. Dialogy totiž umí tahle trojice „scénáristů“ určitě líp. ()

burina 

všechny recenze uživatele

To že budem niekedy počuť Billa a Miley spievať spolu vianočné piesne som skutočne nečakala. To, že sa mi to bude páčiť, tak to už vôbec nie. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na Slovensku by to boli Šťastné a veselé Lasice. Silvestrovský program pre deti Netflixu. Jediným osviežením je Miley Cyrus. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Bez Billa Murraye by tenhle vánoční úlet asi nefungoval, ale on je taková osobnost, že to funguje více než dobře a camea známých celebrit ho hezky doplňují. Nikdo tam hlavně není tak dlouho, aby ukradl Billovi prostor a je to poměrně zábavné, svižné s naprosto nádhernou atmosféru. Kvůli tomu bych nedoporučoval se dívat mimo Vánoce, protože vám atmosféra nesedne. Písničky jsou také krása a i ta Miley mě velmi potěšila. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo velké zklamání. Čekala jsem pořádnou zábavu, u které se zasměju a sem tam nějaká vánoční písnička, aby mi připomnělo, že se vlastně blíží Vánoce, tohle bylo úplně mimo. Nejvíce se mi líbila scéna s Miley Cyrus a Georgem Clooneym, bohužel jsou tam oba jen chviličku. Nejhorší vystoupení za mě měla Maya Rudolph, i když to říkám nerada, protože jí mám docela ráda, tak Maya zpívat neumí, strašně to tahalo za uši a bylo to falešné. Za mě vážně velké vánoční zklamání. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Bill Murray + Sofia Coppola + vianočná téma + predvianočný večer = zmes ľahkého sarkazmu a gíčovitého nevkusu, ktorý druhý krát určite nemusím zažiť. Mať to o dvadsať minút viac, dal by som o bod menej. Obrovské sklamanie... ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Je to buď nudný vianočný film bez deja, alebo dramaturgicky nápaditá vianočná estráda. Akurát neviem, čo je horšie. Jednoducho, stále je to len estráda. Nehovoriac o tom, že na hudobné čísla by to trebalo niekoho so svižnejšími nápadmi, ako má Sofia Coppola... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jest otázkou, zda starý pán už nepřecenil své síly a jestli ta jeho vtipnost už není spíš nevtipná. V každém případě je to hodně hodně na hraně. V druhé půli se to naštěstí překlopí na tu lepší stranu, divák si oddechne, že to nemělo jeden a půl hodiny, ale v nejlepším se přestalo. 60% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Bill motherfuckin' Murray by mal s jeho hlasivkovymi predispoziciami maximalne tak recitovat a az do polovice minutaze som sa bal, ze to cele bude komorny kamaratsky projekt s falosnymi tonmi. Nastastie potom sa z The Carlyle presunie dej na nadherny vianocny stage a naberie to spad. A takto to malo vyzerat hned od zaciatku. Sofia podla vsetkeho nechala Billa aj trochu improvizovat a je tak z toho miestami citit akasi "nedopovedanost," ale cert to ber, Shaffer, camea z SNL a Phoenix to vynahradili, dokonca aj Cyrus nechala svoj stetkovsky image doma v supliku. Ja som vsak uz od prveho traileru ocakaval skor show a la Rat Pack, coho sa mi dostalo maximalne tak za tretinku (tragicky nevyuzity Clooneyho prirodzeny sinatrovsky sarm), tak snad to o rok bude lepsie. Netflix udajne uz rata aj s druhym rocnikom. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Nie tak úplné instantná klasika či nejako extrémne dokonalý projekt (i keď samotný nápad je skvelý), no je to také príjemné a čarovné, naviac preplnené charizmatickými ľudmi a mojim obľúbeným Billom, že na tom nechcem hľadať chyby. No dobre, jedna tam je, má to iba hodinu. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Bill Murray je jako vždy ohromně charizmatický a sympatický a je fajn, že se stavila i spousta dalších známých tváří, ale co na tom, když vystupují v nevýrazném Vánočním speciálu, jehož záměr a důvod vzniku mi naprosto unikají. Díky kvalitním hercům je několik momentů ucházejících, ale jakékoliv kvality plynou jen a pouze z hereckých výkonů, které z chabého obsahu těží maximum a posouvají ho do průměru. Pokud nemáte co dělat a potřebujete zabít čas, klidně si A Very Murray Christmas pusťte, ale pokud máte na výběr, dejte přednost raději něčemu výraznějšímu. ()

Reklama

Reklama