Reklama

Reklama

Vražda na filmovém festivalu v Cannes

(TV film)
  • Kanada Murder at the Cannes Film Festival (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Herec Nathan Booth přijde do Cannes na festival, protože hraje v jedné scéně v nominovaném filmu Hemingway Loved Me. I přes to, že je známý díky svému detektivnímu seriálu, v Cannes se od producenta filmu dozví, že scénu z nominovaného filmu jednoduše vystřihli. Na otevření festivalu má mít proslov hlavní hvězda tohoto filmu, Thada Pryce. Když ji konferenciér vyzve, aby vyšla na pódium, zjistí se, že ji někdo zavraždil v hledišti. Podezřelým se okamžitě stává Nathan, který seděl vedle ní. Policie vypátrá, že herečka byla otrávená arzénem přidaným do očních kapek. Mrtvý je však i další herec, který hrál hlavní roli v nominovaném filmu. Jako poslední s s ním mluvil opět Nathan. Postupně vzniká podezření, že vraždy jsou inspirované detektivním seriálem, v kterém Nathan hrál... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Ni víc než zcela průměrná kriminálka zasazená do Cannes, kde se zrovna koná filmový festival. Nic moc jsem od toho nečekal a tak jsem byl po shlédnutí možná i trochu překvapen. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Původní podezření, že zasazení příběhu do prostředí festivalu v Cannes má zatraktivnit nějakou scénáristickou ubohost, se rozplynulo jako pára nad hrncem. Kriminální zápletka má hlavu i patu, valná většina vtípků je skutečně zábavná - a navíc mám slabost pro náměty, ve kterých filmaři střílejí do vlastních řad. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku to mělo velice dobře našlápnuto, ale postupem času co se film prokousával ke konci, začal film haprovat ve všech směrech. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

PREČO STE MI NEPOVEDALI, ŽE STE MALI NA VRAŽDU MOTÍV? Úbohosť tohto filmu spočíva v tom, že sa snaží ťažiť z atraktivity a šarmu filmového festivalu a spomenutia mien celebrít. Ďalším negatívom bolo, že humor šiel akosi pomimo mňa a počas filmu som sa takmer nezasmial iba som mal pocit trápnosti z filmu. Detektívna alebo kriminálna zložka filmu je naozaj otrasná a asi aj nepodstatná a ako sekundárna má za prioritu hlavne posunúť hrdinov ďalej, aby mohli humorne reagovať. KRÁDEŽ SCENÁRA V CANNES NIČ NEZNAMENÁ. ()

Klemi 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film z prostředí filmového festivalu v Cannes, balancující na hraně krimi a komedie. Nečekejte žádnou velkou filmovou podívanou, ale jako odreagování kdy člověk nemusí příliš přemýšlet, poslouží dobře. Tedy 35%. ()

Reklama

Reklama