Reklama

Reklama

Klíč k sexu

Trailer 2

VOD (1)

Laura a Antonio spolu žijí odjakživa. Jednoho dne začne žena přemítat o tom, co vlastně od života chce. Nečekaně narazí na Sergia a Sienu. Laura, Raquel a Cris přesvědčí své protějšky, aby si zahráli hru s klíči, kterou jim Siena navrhne. Pravidla jsou jednoduchá. Každý účastník vloží klíče do misky, pak si jeden vylosuje a musí strávit noc s jeho majitelem. Tato hra zcela změní životy přátel. Ti totiž jejím prostřednictvím zjistí, kdo jsou a po čem doopravdy touží. Komedie o monogamii, seberealizaci a hledání potěšení. (HBO Max)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (23)

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Tento film dobre znázorňuje zmes staršej civilizácie,mileniálov a Generácie Z, uprostred dnešného životného štýlu contatinhos a online doby. V niečom prináša slobodu, nové objavy v niečom naopak chaos zapríčinený bezhraničnosťou. Je ťažké nachádzať príslušnosť, keď možnosti sebaidentifikovania sú rôznorodé. Ako v taktomto nastavení nachádzať niečo spoločné?!. Vzťahy. Prirodzený a nemenný pud niekam patriť, zapadá do úzadia kvôli individualizmu a sexuálnemu pudu. Strach zo záväzkov, povrchnosť, Fwb, ghosting. Logika-Načo si kupovať kravu, keď si mlieko môžem zakúpiť v supermarkete. Plno nahrážok pofidernej kvality a nič hodnotné. V závere však dochádza k zápletke, že monogamia je možno prirodzenejšia než sa zdá. Totiž keď sa o niekoho starám, open relationship nie je tak prirodzený a nepripadá do úvahy. Otvorenosť, ktorá by mala zabezpečiť vzrušenie, odvrátenie nudy za istých pravidiel alebo žiť lásku naplno aj s dňami krízy, ktorou môžeme rásť skrze obetu a prekonávanie, sebazaprenie. To je etická dilema. Pravidlom však je, že to, čo je ľahko dosažitelné človeka neposúva nikam a nemá to pridanú hodnotu, ako keď to stojí vlastné úsilie, ktoré vedie k odopreniu vecí, ktoré nesúvisia so životným zmyslom jednotlivca. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně přiznávám, že jsou mé čtyři pěticípé velmi subjektivním hodnocením, při němž jsem zohledňoval záležitosti, které mohou být ostatním divákům naprosto ukradené, a zároveň jsem tak trochu ignoroval momenty, kdy to tvůrcům tak trochu drhlo. Proč? Protože mě nesmírně bavilo, že s podobnou záležitostí přišli právě inkvizitoři a protože podle reakcí následovníků největšího z tesařů trefili hřebíček na hlavičku. Já tedy nejsem žádným propagátorem LGB tlačenky ve filmech a seriálech (v reálném životě jsem tolerantnější, nebo je mi to prostě jedno, pokud nemusím přihlížet), ale tady mi ty suché zipy vlastně ani nevadily, protože mi to sem tak nějak sedělo. Španělští herci a herečky mě zpravidla hodně baví (asi to bude i tím, že jsou pro mě neokoukaní) a tady se podle mého názoru obsazení dokonale povedlo. No, pobavil jsem se, zasmál jsem se, a přestože bych za normálních okolností hodnotil asi jen třemi kousky, převelice mě pobavilo, jak snímek nadzvedl vyznavače tradiční rodiny, v níž pilná a poslušná ženuška od rána do večera pilně pečuje o pět dětí a domácnost a následně i o manžílka, který se vrátí podroušený ze zaměstnání, všechno to hned z kraje preventivně propleskne, a pak žijí všichni v dokonalé harmonii. Ano, ano, víra i hory přenáší... A i proto jsem si tento španělský počin tak užil. / Poučení: Potřebuješ si najmout chůvu? Hledej v rumunských ozbrojených silách. ()

Reklama

faraoon 

všechny recenze uživatele

A taková to mohla být povedená taškařice. A dokonce docela dobře zahraná. Až do 56 minuty kdy O5 vyvřel již tradiční všeobjímající a pseudotolerantní  prvok popkultury, ve které film pokud v něm chybí skoro lesby nebo úplný buzíci tak se snad nemá šanci propasírovat do produkce. Prostě nepovažuji dva zazipovaný nahý chlapský zadky za nezbytnou nutnost novodobé filmové estetiky. Ale za za tu sataní rumunskou kamikaze dávám hvězdu navíc. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sex-based „komédia“ zo Španielska s prekvapivo slobodným myslením a ľahostajným prístupom. Príbeh a postavy zbierajú inšpiráciu z viacerých miest (niektoré obrazy zo záverečnej orgy party mi z nejakého dôvodu pripomínajú Kubricka) a pridávajú k tomu španielsky temperament. Otázkou morálky tu radšej nezabývajte, ale cením si, že aspoň vždy zdôraznili jednu vec: „bez balónov nie je party“. A ešte niečo. Alina Nastase v roli Natashi je najsexi pestúnkou na filmových plátnach za posledné obdobie. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Dobrý "sociální experiment" zabalený do hry - trochu podobný námět jako Známí neznámí. Jasně v některých momentech to bylo vyšroubované do extrému, což ubíralo na věrohodnosti, ale jinak většina věcí by se udát i mohla. Film mě bavil a já si ho užil. Hodnocení: 75/100. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama