Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Teda až na ten finální digitální oheň to nebylo tak hrozný... Akorat od souboje Draculových nevěstek jsem čekal trochu víc. Ale jinak...  Dobrýy i rozuzlení docela dávalo smysl... Jsou to jen lidé, tak proč by je nemohla lovit? 8) Škoda jen že všechno nacpali až na konec a vsechno se to tak nějak udá v 10 minutach jen to hvízlo a proběhlo kolem. Masky dobry a zobky povedený. Tak akorát... Tak jak to mám rád. Upřímně viděl jsem horší upířiny takže tomu těch 58% dám, za mě celkem povedená upířina i když to má vcelku odflaknutý a zbrklí konec. 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevim proč to má tak špatný hodnocení? Je jasný že se jedná o upířinu a tvůrci se tím ani moc netají, ale přesto je to dělaný takovým docela originálním dojmem že to může byt i něco víc... Dokonce to má i pár lekaček, které nejsou špatné... Fakt nevim proč to má tak nízké hodnocení, je to takový typicky horor trochu říznutý 50 odstíny šedi... Rozhodně to nenudí... I když na kino to zrovna ambice nemá. 

Uživatel CreepyJoe smazal svůj příspěvek.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Stephanie Corneliussen, Nathalie Emmanuel  ukázali jeden (_Y_) a jedny (.Y.) 

Scénka: 03:19

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

PG-13. Tak to už svědčí o tom že to zase bude "horor" pro děti, protože jakmile to nemá R tak je to sračka 😂

na příspěvěk reagoval TheEvilTwin

Reklama

Reklama