Reklama

Reklama

Dejte dohromady skupinu předních komiků, přizvěte autora Policejní akademie a přidejte vojenskou akademii. Dostanete Bojovou akademii, nejhumornější řešení americko-sovětských vztahů od dob Chruščeva. Komici Keith Gordon a Wally Ward hrají role amerických kadetů při společných manévrech Američanů s posluchači leningradské vojenské akademie. (LARS, spol. s.r.o.)

(více)

Recenze (13)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Bojová akademie není dobrý film. Je sice pravda, že se zde objeví pár vtipných scén, ale jinak je děj hodně nudný. Spousta lidí se tu zmiňuje o překrývacím dabingu s Dejdarem. Musím uznat, že Dejdar umí rychlodabing skvěle, ale to neznamená, že bych film nadhodnocoval kvůli skvělému rychlodabingu. Toto dělá spousta lidí na ČSFD. Film se jim nelíbil, ale dávají mu hvězdičku navíc za parádní dabing. Tady se ale přeci nehodnotí kvalita českého dabingu, ale film!!! Je sice fajn, že se o tom člověk v recenzi zmíní, jen pak doufám, že ten film nenadhodnocuje kvůli dobrému dabingu. No dobrá, každý, ať si hodnotí jak chce, ale já si stojím za tím, že toto by se dít nemělo. Pak vás napálí hodnocení u nějákého filmu, a vy si říkáte: ,, Och bože! To musí být parádní podívaná!" a pak zjistíte, že se jedná o šprým. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je to sice hodně průměrná komedie a v některých pasážích i docela blbost, ale několikrát jsem se během jejího sledování i zasmál. Dvojice výtečníků a jejich kanadské žertíky byla hlavně v první polovině docela fajn, pak šli ale vinou scénáře takříkajíc do sebe a bylo to v háji. Armádní neplechy už tak zábavné nebyly, pak se do toho vesrala romantika a…Máme tu hodně trapnou bitvu amerických a sovětských kadetů o vlajky – jo to byli časy – to ještě byli kámoši…Největší humusák filmu – učitel fyziky – úchylák…Na večerní pobavení dobrý film, ale že bych si ho musel pouštět nějak často, to určitě ne…50% ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná komedie...Dva mladí recidivisti jdou na převýchovu do vojenský školy a Clooney tu jako jeden z důstojníků rozbije jednomu z nich držku asi v půlce filmu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava. Nejenom film, ale i Martin Dejdar v rychlodabingu. Jeho přičiněním se na film dá koukat. Ten chlap totiž i při čtení dialogů hraje! Neexistuje moc filmů s rychlodabingem, které bych měl rád a byly tak zábavné (rozuměj nerušivé). George Clooney jako mladíček, Klinger (Jamie Farr) jako důstojník), to musíte vidět. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama