Reklama

Reklama

Grizzly II: The Predator

  • USA Grizzly II: Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

V  národnom parku sa chystá k veľkej udalosti, má sa tu uskutočniť veľký rockový koncert. Strážca parku Hollister (Steve Inwood) má z toho všetkého bolesti hlavy a k tomu aj obavy o bezpečnosť početnej skupiny návštevníkov. Miesta populácia medveďov grizly totiž nie je práve najmierumilovnejšia. Jeho obavy sa naplnia, keď vyše päť metrov vysoké monštrum napadne a zabije pytliaka a troch teenagerov. S pomocou lovca medveďov Boucharda (John Rhys-Davies) a miestnej aktivistky (Deborah Raffin) sa Hollister pokúsi nebezpečné  zviera spacifikovať. Nie je však jediný, kto sa vydal po jeho stopách... (beso74)

(více)

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Grizzly II: The Concert“ patří k těm snímkům, které nejspíš nikdy neuvidíte. Asi ani nemusím podotýkat, že o moc nepřijdete, a to i přesto že se zde objevují jména, která nejsou úplně neznámá. Jako thriller v přírodě s nebezpečným zvířetem je to naprosto tragické, a tak si opravdu užijete především rocková vystoupení, která jen natahují čas, ale nakonec jsou tím nejlepším. ()

Dellamorte odpad!

všechny recenze uživatele

Divákom opovrhujúca a nekonzumovateľná filmová "pseudalosť " ktorú musím neodkladne preložiť niečim filmovo zmysluplnejším. Macko Grizzly tu bol preformátovaný do plyšovej podoby ( preto sa radšej ani nepredvádza ) a jeho pohľad na " svet " je spostredkovaný priblblou cam-kou. Flash na hopsajúce pódium / flash do lesíka / flash na už psycho hopsajúce pódium / monológ premúdrelého Rhys-Daviesa / flash na už degenerovane psycho hopsajúce pódium / flash na ....ufff . Snímok , ktorý z BARTa ( R.I.P. ) urobil " propellerhead " a ak by videl ten záver , je o jednu katastrofu na svete viac . ( túto sympatickú rasu by sme totiž na obrazovke nevideli už asi nikdy , no pred tým by vyhubil vśetkých zodpovedných za tento paškvil ) . ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

K vzhledem k tomu,že film má pracovní verzi je zajímavé,že někteří uživatelé uvádějí,že ho mají na originální dvd. A zse ti,kteří mají všechno. Kdyby film nebyl tak poničen distribucí bylo by to zajímavější. Písně jsou skvělé,jsem zarytý 80.kář,takže tohle se mi líbí a rap ať jde do prdele a zůstane tam. Těžko říct jak tenhle film mám hodnotit,když prakticky nebyl jakoby dokončen. Nejsou titulky,divný střich. ŠKODA. Vážně. Jinak zabití médy je opravdu ultra béčkové a na danou sekvenci se můžu dívat pořád. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který měl neuvěřitelné problémy a skoro jsme neměly ani tu nedodělanost co máme teď. Jadiný dvě věci které jsou na tomhle pokračování zajímavé je hudba Michaela Jacksona(objeví se tu i Thriller) a pár tenkrát začínajících dnes již známých celebrit. Sheen a Clooney si tu ale moc nezahrajou. Jinak je film béčková kravina kde se odehrává koncert a sem tam zaútočí medvěd, tam kde to ale fungovalo v prvním díle tak tady to ani náhodou nefunguje. Navíc scény odehrávající se ve tmě nejsou téměř vůbec vidět. Podprůměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování původního Grizzlyho z roku 1976 provázeli problémy již od samotného zrodu. Přestože byl film natočen již na přelomu roků 1983-84, nakonec se do distribuce dostal až o tři roky později. Navíc nikdy nebyl plně vypilován, což odnesla především nekvalitní kvalita kamery, celková tmavost a velice podivný styl střihu. Což samozřejmě ovlivnilo celkový dojem a prožitek z jeho sledování. Občas jsem měl neskutečný problém rozeznat, co se vlastně odehrává na obrazovce. Ovšem nevím, jestli to byl největší problém, protože co si budeme nalhávat, tento film za moc nestojí. Mám rád horory se zvířecí tématikou, ale ani původní film na mě moc velký dojem neudělal. No a jeho nástupce si nevedl lépe, spíše tomu bylo naopak. I zde lze jen kroutit hlavou nad celkovou stupiditou scénáře a stylem jakým byla dvojka natočená. Neustále skoky z místa na místo byli spíše rušivým elementem, než aby ho nějak oživili. Medvěda si tu navíc moc neužijeme, mnohdy se musíme dívat jen z jeho pohledu (ono by na tom nebylo nic špatného, jen kdyby to bylo podáno záživnější formou). Pasáže z přípravy koncertu tu navíc dostaly na můj vkus až příliš prostoru a většinou šlo doslova o nezáživné minuty, které se neskutečně vlekly. Některé melodie, jenž zde zazní, byly sice pěkné (uslyšíme kupříkladu Thriller od M. Jacksona), ale jinak mě to spíše zdržovalo od toho, co jsem chtěl vidět hlavně. Tím byla akce, umírání a řádění medvěda. Toho tu však bylo málo. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film by sa možno bol zachránil, nebyť sprasenej post produkcie a opovrhovaniu od produkčnej či distribučnej spoločnosti. Tak nám ostala len workprint verzia, ktorá má odfláknutý strih, zvuk, špeciálne efekty a hudobnú zložku. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Zachránci 80kového nedodělku vyřešili absenci scén s medvědem lyšácky(ehm)... záběry na hrající si medvídky v přírodě. ()

Reklama

Reklama