Reklama

Reklama

Bombakšeft

  • Česko Partička (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hrajou si na profíky - zloděje, ale jsou to pěkně vymaštěné socky, hloupé jak patrony. Zrovna mají políčeno na jeden trezor místní zastavárny. "Velká" akce si žádá složitou přípravu, navíc když je váš expert na otevírání trezorů na invalidním vozíku a další člen partičky se musí starat o ročního prcka. Prostě ideální kombinace pro akci, která končí velkým průserem. Osud ale není zas tak velká svině a tihle vagabundi nakonec získají více, než kdy doufali doufejme (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

witch 

všechny recenze uživatele

Jestli jste se u Bombakšeftu sem tam zasmáli, sluší se říct, že na tom nemají zásluhu jeho tvůrci. Tento film je totiž remakem starší italské komedie Zmýlená neplatí - výborného snímku Maria Monicelliho s Vittoriem Gassmanem a Marcellem Mastroiannim. Bohužel, většina vtipů byla v předělávce znevtipněna nebo nahrazena blbějšími. Zatímco Monicelli do svého filmu dostal skvělou legraci i nenásilnou a nepatetickou připomínku sociálních problémů, Bombakšeft selhává už v tom prvním bodě. Nebrat. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl Bombakšeft shrnout v jedné větě (hlášce), byla by to asi tato "Když se to sere, tak se to sere..a pořádně!" Člověk až zírá, co všechno se těmhle "expertům" nepodaří tak, jak plánovali. Partička herců celkem dobře vybraná, ale moc se z toho nevyždímalo. Tak nějak neúnavně čekáte na konec, protože se tam pořád nic neděje. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená černá (byť jen s jedním afroameričanem v hlavní roli ;-) komedie o jedné nepovedené loupeži. Hořké, jako osudy oněch lůzráků, co na chvíli se zhlédli v naději na šťastnou budoucnost za snadno vydělané peníze... ;-)) Nepopírám, že mám slabost pro tyhle malé filmy z periferie hollywoodské produkce, za kterými stoj vypointovaný scénář a kvalitní režie, v neposlední řadě pak i špičkoví a renomovaní herci, kteří nemají mindrák zaangažovat se do takových okrajových nezávislých taškařic! - - - P.S. Zde na ČSFD až nepochopitelně nespravedlivě nízko - viz IMDb - hodnocený film (asi jako důkaz stádnosti trumberů, kterým stačí k ovlivnění pár těch >guruů< se svým názorem...) Chápu ovšem problém pro masového diváka, který spočívá asi trošku v tom, že tahle obskurní komedie nenabízí žádná provařená podbízivá klišé, ani pitvořící se béčkové čudláky, ale naopak brilantní >packalské< herecké výkony výborných herců a hořkozábavný děj s opravdu smutným (:-) koncem. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když se dá dohromady parta totálních lúzrů a chce si přilepšit "promyšlenou" loupeží, radí jim invalidní "profík" na vozíčku, nemůže to dobře dopadnout. Herci jsou fakt figurky jedna jako druhá a když sedne nálada, člověk se fakt pobaví. Mně ta nadsázka bavila moc. Všichni jsou tak velký trosky, že jim to prostě nemůže vyjít...upozorňuju, že film se má sledovat v maximální čerstvosti, dobré náladě, případně možno i nějaké povzbuzovadla...pak je úspěch zaručen...80% ()

CinkBoomBang 

všechny recenze uživatele

podle mě zbytečně přehlížený a podceňovaný film. Dal bych 4 hvězdy, ale protože je tak opomíjený dávám 5 a i ty si celkově zaslouží. Má výbornou zápletku a super závěr. Herecký výkony jsou příjemný atmosféra perfektní, líbí se mi i podbarvení odpovídají atmosféře 70/80 léta. Miluju heist movies a tenhle kousek si u mě zasloužil dokonce víc zhlédnutí než Danyho parťáci... Jasně Danyho parťáci jsou určitě celkově lepší, dražší a promakanější s dražším hereckým obsazením efekty atd, ale tenhle kousek je super oddechovka se spoustou vtipných scének, dobrým příběhem a hlavně výborně odvyprávěným bez zbytečného ospravedlňování, se spoustou zajímavých zvratů a závěrem který prostě sedí :-D Danyho parťáci jsou přece jen hodně napudrovaná a nafouknutá pohádka. Bombakšeft je mnohem syrovější. A třeba při srovnání s Bandity z roku 2001 s Brucem WIllisem a Billy Bobem Thortonem plným klišé a obhajování je Bombakšeft přímo skoro Tarantinovská jízda. A to jsou zde Banditi hodnocení daleko víš. Pokud budete mít těžký den... pusťte si večer Bombakšeft. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama