Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flora Krippendorfová je uznávaná novinářka v prestižním ženském magazínu "Marilyn". Chce začít nový život se svým milencem Danielem v Paříži. Daniel je však ženatý a Jonas, fotograf v magazínu a miláček všech ostatních kolegyň, Floru přemlouvá od tohoto neperspektivního vztahu. Flora je však přesvědčená o jejich společné budoucnosti s Danielem, a přece na služební cestě stráví s Jonasem jednu romantickou noc. Když však jednoho dne zjistí, že je těhotná, Daniel ji opustí a ztrácí i své místo v práci. Jediní přátelé, kteří ji podpoří jsou Jonas a Lotte. To však ještě Jonas netuší, že otcem Florinho dítěte není nezodpovědný Daniel, ale on... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Princeznička Tina Ruland po delší době zase v akci.... A v kompletním německém stylu ala Hollywood, ach jo..... "Zívačka" ()

pend 

všechny recenze uživatele

Netuším, co znamenají ta ostatní hodnocení, ale ten film splnil vše, co jsem očekával. Samozřejmě, že je plný klišé od začátku až do konce, ale co v tomhle žánru chcete ještě vymyslet... K tomu atraktivní ženská sestava redakce. P.S. - Zabít distributora, který prozradil celou zápletku.... ()

Reklama

Reklama