Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poválečné politické rozdělení Německa ústící ve vytvoření NDR vedlo často k dramatické separaci celých rodin, ať už dobrovolné či vynucené.
Letadlo americké linky letící ze západního Berlína je kvůli silným turbulencím nad ruským sektorem nuceno opustit koridor. Než kapitán Law stačí zkorigovat kurz, letka Migů letadlo eskortuje do východoněmeckých Drážďan. Tady jsou všichni nuceni vystoupit a čekat, dokud úřady incident neprošetří. Následně je lince povoleno pokračovat. Kapitán Law má ale letadlo o tři pasažéry lehčí... (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když budeme dělat, že film končí před tunelem, tak by to celkem šlo. Scény v továrně (nebo co to bylo) mi připomněly válečné drama, nebo to možná bylo tohle. Jinak je to ale stoprocentní béčko s mizernou výpravou a rozpočtem, tápající mezi dramatem a akčním válečným filmem s nevhodným morálním povzdechnutím (ta hrozná scéna, kdy je Karin zadržena a soudružka jí vysvětluje, že svoboda je privilegium). ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Tak trochu romantický a v první půli tak trochu vleklý film. Pak se přidá i napětí, ale celé to sráží k zemi všudypřítomná naivita. Jedna vypjatá situace končí scénou jak z Růžového pantera, div mě to nerozesmálo. Z atmosféry ve Východním Německu ale mrazí. ()

Reklama

Reklama