Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď človek nemá do čoho "pichnúť" a prepadne ho nuda, siahne aj na dno filmovej tvorby, aby vyplnil svoj drahocenný čas snímkami, ktoré by v iných prípadoch, len ťažko dostali priestor. Je "Strach.com" vykrádačkou "USA Ringu"? Áno! Naženie vám "Strach.com" strach? Určite nie! Je "Strach.com" tragický thrillero-horror? Určite NIE! Záleží len na tom, či sa dokážete od "originálu" odosobniť, aby vás potom ta "kopírkovosť" viac menej nepohltila, pričom najlepším liekom na obdobnú diagnózu je ČAS. No a keďže ten, v tomto prípade, vzhľadom k odstupu od "prvotiny", hral v môj prospech, je moja spokojnosť po prižmúrení jedného oka na úrovni priemeru - 55% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce by šlo o poměrně zajímavý snímek,nikoli originální,jen zajímavý,ale po dějové stránce jde skutečně o podprůměrný thriller.Myslím že i sami autoři sázeli spíš na onu vizuální stránku,neboť té se podřizovalo téměř vše.Jde skutečně o plytký děj,s minimem nápadu a vlastní invence.Děje se vlastně pořád je to samé dokola,herci pobíhají od ničeho k ničemu a divákovi je úplně šumák,proč vlastně dělají právě to co dělají.Bez atmosféry,napětí,jen se spoustou nudy.Pouze za onu vizuální blikačku dávám 2*,jinak bída! ()

Reklama

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

No já nevím. Myslím, že účelem hororu je strach nahnat, ne zahnat... A o nějakém strachu zde opravdu nemůže být ani řeč, zato taškařice si užijete do sytosti. Zmínil bych snad jenom některé ze zoufalých antiděsících praktik, jakými jsou například zjevující se holčička v bílých šatech či herec přehrávající zděšení tak nevěrným způsobem, že ubránít se explozi smíchu vyžaduje téměř nadlidské úsilí. Nesmyslně zmatený střih a kamera v kombinaci s odpudivou grafikou pak jenom dokonávají dílo zkázy, na jehož počátku stojí samotný název filmu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dvě linie příběhu, obě podaný stejně nudně, bez nějakých ambicí zaujmout. Občas se sice blýskne na lepší časy, ale ani celkově snímek za moc nestojí. A ty sekundové prostřihy rychle za sebou to zvrzaly ještě více. 20181118+++++++++++++++++++ To jako ty stupidní bleskostřihy, kdy jeden jediný záběr netrvá ani půl sekundy, měly vyvolat strach nebo co? Mně akorát děsně iritovaly. Příběh je to stejně nezajímavý, pomotaný, jedno přes druhé. Celé je to zbytečně natahované a má to hodně hluchoty. Záběry na pitevně, či v márnici, jak tomu oni ve filmu říkají jsou velmi zajímavé. Ne tím, že jsou skoro potmě, ale tím, jak v takovém šeru může dotyčný pracovník vůbec něco dělat. Asi to byl záměr režiséra, co kdyby nedej bože spatřil divák kapku krve, nebo něco pohoršujícího. V hororu, že jo. Takže, já hodnotím dvacítkou, za pár světlých okamžiků, a to je vše. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je mojim najobľúbenejším flmovým žánrom. Snažím sa byť v obraze v celom jeho spektre. Daňou za to sú mi občas premárnené minúty sledovaním neoriginálnych, nepodarených, nudných zmätkou ako je aj tento európsky, koprodukčný snímok - "Strach.com". Film, ktorý je len zmršenou vykrádačkou úspešných titulov ma nemá šancu zaujať. Zvlášť, keď je to ešte aj mizerne technicky spracované a ani herci nestoja za nič. * ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)
  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)

Reklama

Reklama