Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je mojim najobľúbenejším flmovým žánrom. Snažím sa byť v obraze v celom jeho spektre. Daňou za to sú mi občas premárnené minúty sledovaním neoriginálnych, nepodarených, nudných zmätkou ako je aj tento európsky, koprodukčný snímok - "Strach.com". Film, ktorý je len zmršenou vykrádačkou úspešných titulov ma nemá šancu zaujať. Zvlášť, keď je to ešte aj mizerne technicky spracované a ani herci nestoja za nič. * ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Velice špatné kopírování kruhu, ani jedna "lekačka" se nepovedla, většinou je scénář neuvěřitelně okatý, že jsem se většinou pousmál, když jsem zachytil záměry autorů. Bez napětí, bez výraznějších hereckých výkonů a trošku slušné efekty. No, jsem rád, že jsem nudou neusnul a tak hodnotím 0,5 hvězdičky... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Inspirace Kruhem byla víc než okatá, ale to by zase tolik nevadilo. Problém byl, že i přes neumdlévající snahu nedokázal film ani trošku postrašit, nedařilo se mu vytvořit správnou atmosféru a už vůbec ne pocit nějaké nálehavosti, se kterou by se dvojice hlavních hrdinů snažila něco zachránit. Herci tu byli zajímaví a pro Nataschu McElhone mám slabost, ale ani oni s tím nedokázali nic moc udělat a po pravdě řečeno ani se moc nesnažili. 30% ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Mizerný hororový blábol, ktorý sa tvári príliš vážne a v skutočnosti je príliš k smiechu, v prípade hororového fanúšika ako som ja až k plaču. Napriek zaujímavému hereckému obsadeniu (Natasha McElhone, Stephen Rea) som sa dočkal neskutočného paskvilu, pri ktorom prakticky nič nefunguje. Príbeh, atmosféra, napätie, ba dokonca ani herci, nič z toho. Tá jedna hviezdička čisto z milosrdenstva, a keď už tak jedine pre vizuálnu stránku. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Tak trocha hrůzy by se našla, ale absolutně mě nefascinovalo to mučení obětí. Spíše naopak. Očekával jsem temnou a napínavou honičku za vrahem, který se však ukázal v prvních minutách a šlo tedy celkově jen o mučení obětí šílencem, což mě vůbec nebere a zabíjení "díky" halucinacím, které prichází ze shlédnutí té děsivé stránky, takže v podstatě se celou dobu koukáme na děsivé (neděsivé) výjevy z obrazovky počítače, či něco podobného. Až už jsem toho začínal mít dost, aspoň, že ke konci to přestane. Pro ty, kteří mají rádi mučené lidi, upozorňuji, je to bez krve (naštěstí, i tak se ukáže pár nechutných scén). Pro mě byli tyhle části ztráta času. A ty různé hrůzy z internetové stránky - za chvíli stačí a ať už dají pokoj. 30%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)
  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama